Nieuw

Bijna 200.000 “vluchtelingen” verwacht: Balkanroute weer op koers

Het ‘verander van route spelletje’ onder de zogenaamde vluchtelingen blijft grote populariteit genieten. Op dit moment is de Balkanroute weer de grote favoriet voor emigratie naar het beloofde Europa. Volgens de huidige cijfers van het Bundesamt für Migration en de Bundespolizei steken er gemiddeld 500 “vluchtelingen” per dag de grens over.

Volgens rp-online zijn sinds januari 56.000 illegale immigranten geregistreerd in het “Easy”-systeem. Alleen al afgelopen donderdag werden 485 “vluchtelingen” geregistreerd in de eerste opvangvoorzieningen. De meerderheid van hen komt uit Syrië, Afghanistan, Somalië en andere Afrikaanse landen. Twee derde reisde via de Balkanroute naar Bulgarije vanuit Turkije. Hun belangrijkste bestemming blijft Duitsland.

Als deze ontwikkeling doorzet, zouden dit jaar vermoedelijk meer dan 180.000 illegale immigranten alleen al via de Balkanroute naar Duitsland verhuizen – hetzelfde aantal als vorig jaar. Dit betekent dat de door SPD en CDU gewenste jaarlijkse bovengrens bijna is bereikt.

De afgelopen weken is de immigratie naar Europa toegenomen ten opzichte van vorig jaar, zo blijkt uit de verslagen van rp-online. De meeste vluchtelingen zouden uiteindelijk in hun gewenste land, Duitsland, terechtkomen na een reis door andere landen.

Eind mei hadden bijna 250.000 mensen in de EU een asielaanvraag ingediend. Een stijging van bijna 15 procent ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar.

Vreemd genoeg wordt als reden voor de toename van het aantal zogenaamde vluchtelingen, vooral uit het Midden-Oosten en Afrika, de politiek moeilijke situatie in landen als Venezuela en Colombia genoemd, maar ook de herontdekking van de Balkanroute door smokkelbendes. De Turks-Bulgaarse landgrens, die eigenlijk als gesloten wordt beschouwd, is “de nieuwe favoriete route” voor vluchtelingen uit Oost-Afrika, vervolgt rp-online.

Alleen een derde van de in Duitsland geregistreerde asielzoekers heeft de mogelijkheid om permanent te blijven vanwege zijn persoonlijke situatie, zoals de vlucht voor oorlog en vervolging. De overige asielzoekers zouden volgens de wet moeten worden gerepatrieerd, maar dit wordt in de praktijk niet uitgevoerd.

Op dit moment wonen er in Duitsland ongeveer 230.000 mensen die gedeporteerd zouden moeten worden. Het aantal afgebroken uitzettingen, bijvoorbeeld omdat de identiteit of het land van herkomst van de asielzoeker niet kan worden opgehelderd of omdat de betrokkene gewoon is verdwenen, is veel groter dan het armzalige aantal uitzettingen.

Volgens de basiswet kan iedereen die politiek vervolgd wordt, asiel aanvragen in Duitsland. Vervolging moet worden bewezen in verband met ras, godsdienst, nationaliteit, het behoren tot een bepaalde sociale groep of politieke overtuiging.

Bron:

Fast 200.000 „Flüchtlinge“ erwartet: Balkanroute wieder hoch im Kurs

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1357 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

3 Comments on Bijna 200.000 “vluchtelingen” verwacht: Balkanroute weer op koers

 1. Goed om weten dat het land verder verloederd kan worden

  Like

 2. Horatius // juni 17, 2019 om 11:16 //

  Het front op de Balkanroute staat dus weer op instorten ondanks het breed gedragen verzet van de autochtone bevolking tegen de invasie van deze z.g. kennismigranten.

  Blijkbaar is opvangcapaciteit van Duitsland en aanpalende gebieden oneindig groot want corrigerende maatregelen blijven vooralsnog uit onder druk van de linkse partijen.
  Veruit het grootste gedeelte van deze vluchtelingen nemen geen deel aan het arbeidsproces, ook niet na een verblijf van een aantal jaren.
  In Nederland is er een schreeuwend tekort aan docenten, verpleegkundigen, artsen, kinderopvang, havenarbeiders etc. terwijl er enkele honderdduizenden werkelozen, waaronder vele asielzoekers thuis of in de moskee zitten.

  Volgens de linkse kerk hebben we deze mensen hard nodig om de vergrijzing te bestrijden en zodoende onze pensioenen veilig te stellen. Er klopt echter overduidelijk iets niet in dit scenario, dat bewijzen de statistieken op een aantal essentiële punten, waaronder ook de hoge criminaliteit onder al die asielzoekers.

  Er moeten op korte termijn enkele honderdduizenden sociale huurwoningen worden bijgebouwd met name in de Randstad om al die asielzoekers te kunnen huisvesten ten koste van ons groene leefklimaat. Maar daar horen we met name GroenLinks niet over want de diversiteit van onze samenleving staat hoog in hun vaandel en partijprogramma.

  Uiteindelijk stevenen we af op een verdere verloedering en verpaupering in de grote steden, een sterke toename van de moslimenclaves, een machteloze Overheid, een falend justitieapparaat en een sterk overbelaste IND en AIVD.

  De enkeling die het waagt te protesteren wordt snel afgevoerd want zijn leven staat op het spel en de populisten dienen zich te verantwoorden voor het gerechtshof vanwege racisme en het zaaien van haat en verdeeldheid onder onze bevolking.
  Terwijl de haatimams en de haatkazernes ongemoeid worden gelaten, want krachtdadig optreden zou wel eens tot grootschalige rellen kunnen leiden onder onze moslimpopulatie.

  De Balkanroute is weer op koers evenals de islamisering van West-Europa en de PvdA staat weer hoog in de peilingen.
  Wat heeft ons volk nodig om voorgoed wakker te schrikken en op niet mis te verstane wijze de verantwoordelijke politici en bestuurders tot de orde te roepen of gewoon weg te jagen zoals tijdens de Franse Revolutie?

  Het uitroepen van een Europees Islamitisch Kalifaat of een ‘frisse vrolijke Derde Wereldoorlog’ te beginnen in het Midden-Oosten (de Iran-kwestie) met vele miljoenen moslims op de vlucht naar de vleespotten van onze verzorgingsstaat?

  De toekomst zal het uitwijzen, voorlopig draaien de geldpersen nog steeds op volle capaciteit en Brood & Spelen houden ons volk voorlopig nog even rustig.
  En onze Oranje-Leeuwinnen doen het toch ook niet slecht op het WK?

  Waar klagen we eigenlijk over zolang ook ons Koningshuis traditiegetrouw onze belangen behartigd in het binnen- en buitenland?

  Like

 3. Het’kalifaat’is zo’n 8 a 10jaar geleden al uitgeroepen op een zondag (!) in een loods in Sloterdijk. Twee mannen van mijn kerkgemeenschap, zijn erheen geweest zij werden te woord gestaan, alleen mochten ze onder géén beding naar binnen. Wat kon het daglicht niet verdragen, en wat mocht de ‘buiten-moslimwereld niet horen?! Elke dag worden wij vervloekt, op vrijdag, de moslim-rustdag, gebeurt dit onder de’ bezielende’leiding van de Imam, die met haat preken, de volgelingen oproept tot vervloeking van de niet-moslims. Dat de dag komt, dat de jihad /sharia over Nederland wordt geproclameerd, en wij tot’slaven’worden gedegradeerd. Willen wij dat???

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s