Nieuw

AsielAlgerijn steekt meerdere malen op zijn Duitse vriendin in – in levensgevaar

Levensgevaarlijke metgezel: Een 26-jarige “vluchteling” uit Algerije heeft zijn 28-jarige Duitse vriendin op woensdag in Nordhausen, Duitsland, met een mes aangevallen en geprobeerd haar te vermoorden. Toen het ambulancepersoneel aankwam, vonden ze Jessika onder het bloed op de trappen van het trappenhuis. Ze ligt momenteel in een kunstmatige coma – de artsen vechten voor haar leven.

Dit is niet de eerste keer dat een ruzie tussen dit koppel tot bruut geweld is geëscaleerd: Reeds in mei werden speciale politiediensten naar het appartement opgeroepen. De welkom geheten Merkel-gast werd toen “verdacht” van wederrechtelijk vrijheidsberoving van zijn vriendin en de baby. Reeds eerder op 20 mei had de Algerijn de Thuringse vrouw met een mes aangevallen – een speciaal arrestatieteam en helikopter moesten in actie komen – maar zonder strafrechtelijke gevolgen voor de “vluchteling” – zoals bijna altijd in dergelijke gevallen.

Een ongeluk bij een ongeluk
Jessika was al lang geleden ontsnapt aan haar kwelgeest. Maar de Duitse keerde vrijwillig en politiek correct terug naar haar moslimmeester. Nadat de vrouw uit Nordhausen zichzelf en haar baby (11 maanden oud) van de gijzelneming kon bevrijden, was de metgezel nu opnieuw “boos” en “in zijn eer gekwetst”.

Youssef M. zou al in april gedeporteerd moeten zijn. Maar Jessika P. heeft op het laatste moment een vaderschapstest aan de autoriteiten voorgelegd: De huidige moordenaar was waarschijnlijk de vader van haar kind – en mocht daarom voorlopig in Germoney blijven: In feite de doodstraf voor Jessika. Wants steeds heviger en veelvuldiger werden de ruzies. Op donderdag, kort na 21.00 uur, kwam het toen tot het logische gevolg: De politie van Nordhausen ontving verschillende noodoproepen dat een vrouw in de Stolberger Straße met een mes was aangevallen. De politie ontdekte de ernstig gewonde vrouw in het trappenhuis, dat met bloedsporen bezaaid was.

Grootschalige klopjacht op de moordende pensioenredder
Uitgebreide zoekacties leidden uiteindelijk tot de opsporing van de Algerijn in het stadsgebied van Nordhausen: er werden helikopters en speurhonden ingezet. Politiewoordvoerster Fränze Töpfer: “Om middernacht kon een politiepatrouille de verdachte in de Genossenschaften Straße arresteren”. Jessika P. moest een spoedoperatie ondergaan en de dokters brachten haar in een kunstmatige coma. Haar leven is nog steeds in gevaar.

Volgens de politie was er ’s avonds in het appartement van de 28-jarige een ruzie, “die naar het trappenhuis bewoog”. Daar stak de “vluchteling” herhaaldelijk op Jessika in, die toen ook bescherming zocht. Het bijna één jaar oude kind, dat ten tijde van de misdaad in het appartement aanwezig was, werd uit voorzorg in het ziekenhuis opgenomen.

Nog steeds vechten de artsen voor het leven van Jessika P. De mainstream media – behalve BILD Regional – zwijgen over de bloedcriminaliteit van de Algerijnse “vluchteling”.

Hier de video:

Bron:
Thüringen: Asyl-Algerier sticht Jessika (28) nieder – Lebensgefahr
PI-News

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.177 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8198 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on AsielAlgerijn steekt meerdere malen op zijn Duitse vriendin in – in levensgevaar

 1. antiislamnu // juni 16, 2019 om 23:25 //

  Domme jessika nu ben je bijna dood had je maar niet op moslims moeten geile stink hoer

  Like

 2. skeeter // juni 17, 2019 om 16:01 //

  Dom , hardleers en stekeblind voor gevaar, geen medelijden….

  Like

 3. Gerrit // juni 17, 2019 om 19:16 //

  Ze heeft hem nog willen helpen met een vaderschap test, geen medelijden.
  Hoop dat het kindje ondergebracht word bij christelijke mensen.
  Dat is verstandig, doen ze ook in Nederland waar zij kinderen terug halen uit spannende culturen. Oh wacht het ligt toch net even anders……………

  Like

 4. Greengo // juni 17, 2019 om 21:22 //

  Een héle trieste situatie voor deze vrouw die h.w.s. snel bezwangerd raakte en onderworpen was aan een niet te onderschatten traumatische psychische; emotionele en fysieke mishandeling waarbij een kindje betrokken was en wat ze beslist heeft willen beschermen en waardoor ze tweemaal kwetsbaar was. Wanneer je niemand om je heen hebt die je uit een situatie als deze kan en/of wil halen … kan dat catastrofale gevolgen hebben.

  Dit is de culturele oorlog waar wij ons in bevinden en waarbij allerlei soorten van mishandeling en onderdrukking zullen worden ingezet om de psyche te breken van de tegenstander; de vijand; de non-moslim; de blanke; de westerling; de (moslim)vrouw; de hele familie van een slachtoffer. Geen ondersteuning en/of voorlichting vanuit overheid; justitie; maatschappelijk werk; onderwijs; media. Dit soort zaken gaan per strategie de doofpot in en degenen die zich durven uit te spreken, worden gebrandmerkt als ‘fake-story-tellers’.

  Mijn gedachten gaan uit naar deze jonge vrouw, die de kracht niet bezat; de kracht niet kon vinden; haar krachten verloor. Mijn gedachten gaan ook uit naar de dader – psychopathische, sociopathische, mohammedaanse, asielalgerijn; gij moordenaar wens ik gefileerd een zoutbad tot uw laatste adem.

  Like

 5. Krijg je ervan… Dom van je.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s