Nieuw

Turken vallen Edwin Wagensveld (Pegida) aan bij terreurmoskee

De Al-Fourqaan moskee staat bekend om zijn haatpredikers en herdenkingsdiensten voor doodgeschoten juwelierovervallers in Deurne.

En het is zoals alle moskeeën letterlijk een jihadcommandocentrum, Trouw:

Vóór 11 september 2001 viel er geen onvertogen woord over de moskee. Daarna des te meer. In de moskee, gesticht en grotendeels bestuurd vanuit Saoedi-Arabië, bleek in 1999 een internationale conferentie te hebben plaatsgevonden waarbij drie latere 11 september-kapers waren.

Op hetzelfde adres zetelt de stichting Al Waqf, die in het verleden zou hebben geprobeerd het islamitisch onderwijs in Nederland radicaler te maken. Er zijn banden met de verderop gelegen school Tarieq Ibnoe Ziyad, pas nog in het nieuws omdat er brand werd gesticht.

De Al Fourqaan was ook de moskee van de twee Eindhovense tieners die begin 2002, nog geen achttien jaar, met een enkele-reisticket naar de Indiase deelstaat Kashmir waren gegaan. Vóór hun vertrek schreven ze op internet teksten over de djihad en het martelaarschap. En hoewel de omstandigheden van hun dood -de Indiase politie schoot hen neer- onopgehelderd bleven, wist de inlichtingendienst later dat ze op weg waren geweest om in Afghanistan strijd te leveren. Hun lichamen werden, eenmaal vrijgegeven, bezongen in een rouwdienst in Al Fourkaan.

Anderhalf jaar later stonden in Rotterdam twaalf mannen voor de rechter die óf werden verdacht van het ronselen voor de djihad óf zelf zouden gaan vechten. Ze kenden elkaar bijna allemaal uit de moskee. Er werden testamenten gevonden, en aanwijzingen dat de islamitische strijd werd verheerlijkt. Maar de twaalf werden na iets minder dan een jaar vrijgesproken.

Onlangs bleek dat ook twee leden van de ‘Hofstadgroep’, de groep rond Mohammed B., de Fourkaan-moskee bezochten. Dat waren de broers Jason en Jermaine W. Ze kwamen naar Eindhoven nadat ze uit hun moskee in Amersfoort waren gezet omdat ze te radicaal waren.

Maar in Nederland blijft zo’n terreurnest natuurlijk gewoon open. Onder gejuich van ons regime dat tenslotte ook de jihad in Syrië financiert.

Linkse Collaborateurs die hier hard om moeten lachen begrijpen niet dat Wagensveld slechts de eerste is die verjaagd wordt. Na hem, zijn zij aan de beurt.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.177 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1138 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

11 Comments on Turken vallen Edwin Wagensveld (Pegida) aan bij terreurmoskee

 1. En ondertussen worden alle motorclubs in Europa verboden vanwege vermeende criminele activiteiten.
  Waarom deze haatpaleis-broednesten van terreur, intolerantie en onverdraagzaamheid niet?

  Liked by 1 persoon

 2. skeeter // juni 15, 2019 om 23:04 //

  Er rest maar 1 ding

  Liked by 1 persoon

 3. Ja dat is nu het nederland van rutte aant worden wie word beschermd door de politie dat rot kutmoslimsvolk bah kutland

  Liked by 1 persoon

 4. Walther Woortman // juni 16, 2019 om 02:08 //

  En niemand werd aangehouden, nee natuurlijk niet, die extremisten hebben hier een vrije hand.

  Like

 5. Gerrit // juni 16, 2019 om 10:20 //

  En 90% van de autochtone bevolking houd hun bek dicht, bang voor de represailles van de dictatuur. Respect voor Pegida en voorman Edwin Wagensveld.
  Met een paar aanhangers weten zij elke keer weer te bewijzen dat Pegida vredelievend gebruikt maakt van hun demonstratierecht, en dat het tuig tuig is.
  Maakt het wat uit? Nee dit land ligt allang op zijn reet. In feite zijn we al dhimmi, de dictatuur wint uit angst, zoals dat in alle landen gebeurt waar dit geloof de kop opsteekt. Stapje bij stapje met en zonder geweld gaan zij verder, en de elite laat het gebeuren.
  En ohwee als er een paar opstaan die zich echt fysiek gaan verweren dan hebben zij het gedaan.
  De elite houd nauwlettend in de gaten dat het volk nog net genoeg brood en spelen krijgen.

  Like

 6. Het Zonnetje in huis. // juni 16, 2019 om 13:49 //

  Het Koninkrijk der Nederlanden komt bij sommige inwijkelingen over als een lieve,aaibare poes tot dat men een bepaalde grens overschrijd,dan komt de leeuw tevoorschijn die zonder pardon de eventuele rebellie de grond instampt.De radikale Molukkers kunnen er over mee praten.De Vulkaanmoskee moslims moeten er nog achter komen !

  Like

 7. Fransdo // juni 16, 2019 om 15:04 //

  Er zijn kort geleden een stel mensen uit Friesland veroordeeld voor minder!!!!!

  Maar we weten met zijn allen dat dat, met deze Klassenjustitie in Nederland, hier niet gaat gebeuren.

  Like

 8. @Tony, dat die motorclubs geen heilige boontje zijn is ons wel bekend, maar ik heb van die lui nog geen verkrachtingen, kindermisbruik gehoord of gelezen. Maar die vragen niet naar jouw afkomst, zolang er handel en geld te verdienen valt. De rest zal zo’n motorclub worst wezen, en verbod lukt nooit

  Like

 9. Wat een islamitisch afval. Ga vooral zo door….. Minder minder! Deus vult.

  Like

 10. Jeanette K // juni 17, 2019 om 13:44 //

  Ter herinnering, bedoeld voor alle naïevelingen in dit land.
  https://fubar.mobi/2015/12/18/de-politie-is-niet-je-vriend-de-politie-slaat-je-dood/

  Like

 11. Jeanette K // juni 17, 2019 om 13:46 //

  Aanschouwelijk onderwijs:

  En nou hoop ik dat de mensen van Pegida ook meekijken en alles doorgeven.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s