Nieuw

Simon Wiesenthal Centrum: “Trump is de enige president die levert”

Rabbijn Marvin Hier van het Simon Wiesenthal Centrum in Los Angeles. © YouTube

Rabbijn Marvin Hier is blij dat de jaren met voormalig president Barack Obama voorbij zijn. Donald Trump levert wat de Joden eisen.

Rabbijn Marvin Hier, die het Simon Wiesenthal Centrum in Los Angeles heeft gesticht, is van mening dat president Donald Trump de president van de Joden in de Verenigde Staten is. In tegenstelling tot verschillende voormalige presidenten, levert Trump het beleid dat de Joden eisen.

– Soms snappen de presidenten het, soms doen ze het verkeerd. Zoveel presidenten hebben erover gesproken Jeruzalem tot hoofdstad van Israël te maken. Ze hielden mooie toespraken, maar uiteindelijk konden ze niet leveren. Trump leverde, zegt Rabbi Marvin Hier aan de Jerusalem Post.

Terwijl hij de opmerkingen over Charlottesville en het moslim-inreisverbod van Trump veroordeelt, heeft de rabbijn nu absoluut partij voor Trump gekozen.

Hij weigert nog steeds zich te verontschuldigen voor het leiden van een gebed bij de inauguratie van de Amerikaanse president Donald Trump. In de gebedstijd voor de Joden en Israël bij de aanstelling van Trump sprak hij over Jeruzalem, maar niet over de Verenigde Staten.

– Iedereen die in Israël woont, waar ze omringd worden door Hamas, Hezbollah en de Iraniërs houden ervan dat een Amerikaanse president zegt dat de Golanhoogten voor altijd Israëlisch grondgebied zal zijn. Het is heel belangrijk, zegt Hier aan de Jeruzalem Post.

Dag van de holocaustontkenning
Het verschil met voormalig president Barack Obama, die tegen het einde van zijn presidentschap als steeds “antisemitischer” werd ervaren, is groot, meent Hier, die hem sterk veroordeelt voor het sluiten van een overeenkomst met Iran ter waarde van 150 miljard dollar, “een land dat de holocaustontkenning op 27 januari viert”.

Marvin Hier maakte gebruik van de bekende naam van Simon Wiesenthal voor de oprichting van zijn lobbyorganisatie Simon Wiesenthal Center in Los Angeles, die hij sindsdien bestuurd.

De organisatie wordt gebruikt om opponenten van Joden te vervolgen, antisemitisme te bestrijden en de Joodse invloed op een breed front te versterken.

Ze hebben tot twintig films geproduceerd, waarvan twee “documentaires” die met de Joodse filmprijs Academy Award “Oscar” zijn bekroond.

Bron:

Wiesenthal’s Rabbi Marvin Hier praises Trump for being only US leader to deliver

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.176 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8198 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Simon Wiesenthal Centrum: “Trump is de enige president die levert”

  1. Wat betreft USA verdedigen doet die nep president het het toch wat minder. En blanke soldaten opofferen straks in Iran is natuurlijk ook een cadeautje, want dat doet Israel natuurlijk niet. Heb nog nooit zo ’n amateuristische president gezien als Trump.

    Liked by 1 persoon

  2. Velen is enige history onbekend, er is nog nooit 1 amerikaanse soldaat gesneuveld voor Israël.
    America heeft uitsluitend volstaan met wapens leveringen en nooit met troepen op de grond.
    pure antisemitische leugens of domheid

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s