Nieuw

Midden-Amerikanen zoeken asiel in Europa

Nu komen duizenden asielzoekers uit Midden-Amerika naar Europa. Zij “vluchten” weg van het bendegeweld, stelt het Zweedse staatskanaal SVT vast.

Mensen uit het Midden-Oosten en Afrika zijn nu reeds op zoek naar Europa voor een beter leven. Nu komen er ook duizenden asielzoekers uit Midden-Amerika.

Dat komt omdat de VS hen niet langer toelaat.

Volgens SVT Ekot “vluchten” mensen voor het bendegeweld in El Salvador. Het aantal asielzoekers in Europa uit dat land is tussen 2017-2018 met 50 procent toegenomen. In 2018 kwamen 4.670 asielzoekers naar de EU.

Volgens de New York Times zien immigranten meer voordeel in het asiel in Europa zoeken in plaats van de Verenigde Staten, ongeacht de afstand. Dit komt omdat een vliegticket minder kost dan het betalen van mensensmokkelaars.

Veel mensen gaan naar Spanje, maar omdat het land “bendegeweld” als reden voor asiel niet goedkeurt, wordt verwacht dat deze groep op zoek gaat naar andere landen die dat wel doen, bijvoorbeeld België.

Bron:

Fler centralamerikaner söker asyl i Europa
Centralamerikaner söker asyl i Europa

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8670 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Midden-Amerikanen zoeken asiel in Europa

 1. Veni Vidi Foetsie // juni 15, 2019 om 15:32 //

  Wilde ik net een chapter MS13 oprichten wegens gebrek aan kleur in dit land….

  Like

 2. skeeter // juni 15, 2019 om 15:32 //

  Tja nu moeten ze weer gauw de vlieg regeltjes aanpassen met reis visums om dit in te dammen.

  Like

 3. Het zat er dik in. En de VN zal het wel weer aan moedigen.

  Like

 4. Zuid-amerikanen ….. ? Allen naar Zweden.! Ge wordt verwacht met open armen en benen.
  Wees wel voorzichtig ! Roddeltongen beweren dat het daar al eens een beetje gevaarlijk zou kunnen zijn. Breng deegrollen en vliegemeppers mee om uw vrouw, dochters en grootmoeder tegen “sexuele kulturele akties” te beschermen. Que dios os bendigue !

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s