Nieuw

Lagarde (IMF): Staatsschuld is verplicht voor Nederland

Niet alleen de zuidelijke EU-landen moeten hun „economische excessen” zoals hoge staatsschulden aanpakken. De Nederlandse en Duitse begrotingsoverschotten zijn evenzeer buitensporig en moeten worden aangepakt.

Dat zei IMF-topvrouw Christine Lagarde in Luxemburg na haar presentatie aan de Eurogroep van de jaarlijkse rapportage van de VN-organisatie over de eurozone. Volgens Lagarde moeten landen die ruim in de slappe was zitten zoals Nederland meer „in hoge kwaliteit investeren.”

Telegraaf >>

 

Nou hoeven we er niet aan te twijfelen dat de hele Nederlandse marionettenregering er zit om de agenda van de NWO uit te voeren, maar toch werd er een tik op de vingers uitgedeeld. Als een land te lang een begrotingsschuld aanhoudt raakt het zijn staatsschuld kwijt en dat is niet de bedoeling.

Dankzij John Perkins weten we wat het doel van het IMF met ontwikkelingslanden is: Ze in eeuwigdurende schuldslavernij houden. Zodat het roofbankierskartel rente op kan blijven strijken met uit de lucht getoverd geld en beleidseisen aan de slavenlanden op kan leggen. Eisen zoals een laag loon voor de bevolking en de verkoop van ’s lands bodemschatten aan diezelfden die ook de banken bezitten.

Maar dat beleid geldt niet alleen voor ontwikkelingslanden. Er zijn geen landen op de wereld zonder staatsschuld. De financiële slavernij is totaal, al tijden.

Het was de joods-communistische spion, Harry Dexter White, in de regering Roosevelt die het IMF oprichtte:

-Als hoofdarchitect van de monetaire conferentie van Bretton Woods in 1944 ontwierp hij het IMF en de Wereldbank, de economische instrumenten die zijn gebruikt om nationale soevereiniteiten te vernietigen, de wereldwijde inflatie aan te moedigen en monetaire schade aan te richten. White werd benoemd tot Amerikaans directeur van het IMF en zijn mede-samenzweerder in de Silvermaster-spioncel, Virginius Frank Coe, werd benoemd tot secretaris van het IMF.

-In 1945 sloot White zich aan bij Alger Hiss in San Francisco voor de oprichting van de Verenigde Naties. Hiss had de leiding als secretaris van de conferentie. Andere Sovjet-agenten die hij als Amerikaanse afgevaardigden had benoemd waren Noel Field, Harold Glasser, Irving Kaplan, Nathan Gregory Silvermaster, Victor Perlo en Henry Julian Wadleigh. Uit gedecodeerde Venona-berichten blijkt dat terwijl in San Francisco was White informatie doorgaf aan Vladimir Pravdin, een KGB-officier die zich voordeed als correspondent voor het Sovjet-nieuwsagentschap TASS.

In het komende jaar, 2014, terwijl het IMF en de Wereldbank hun 70-jarig jubileum vieren, is het belangrijk om hun vaderschap te onthouden. De geesten van Harry Dexter White en zijn mede-samenzweerders die deze instellingen en het naoorlogse mondiale monetaire systeem vormden, blijven ons achtervolgen en bedreigen de financiële stabiliteit, welvaart en vrijheid van elke natie en persoon op deze planeet.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1745 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

2 Comments on Lagarde (IMF): Staatsschuld is verplicht voor Nederland

 1. Fransen zijn net joden en dat kutwijf is er één van. Buiten het feit dat ze zich niet met ons te bemoeien heeft omdat wij niet bij hen lenen. We zijn meer weg gevers. Maar goed buiten dat feit kan de Nederlandse regering alleen steeds het geld aan Brussel geven in plaats van te investeren in betere zorg, veiligheid en infrastructuur. Elk jaar meer dan 10 miljard over. Weten ze niet wat ze er mee kunnen doen voor de bevolking? Tenslotte hebben wij burgers daar aan mee gedragen.

  Like

 2. timpietersen // juni 15, 2019 om 12:28 //

  die lagarde whahahahahahahaha tyfush..r

  oy vey

  en dan hebben we maxima ook nog met haar ‘microkrediet’om de kleine man in de derde wereld in de schulden te brengen

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s