Nieuw

Facebook heeft het woord “Honk” verboden vanwege het overtreden van hun gemeenschapsregels

Wanneer iemand “Honkt” op sociale media, is het meestal als reactie op een verse, caleidoscoop-achtige nachtmerrieachtige idioterie die uit de media komt en het linkse gesprekspunt du jour pusht.

In de kern is de Honk-meme slechts een klaagzang en een constatering dat de algemene situatie in het Westen kritieke niveaus van gekte heeft bereikt en dat er op dit punt niets kan worden gedaan om de situatie te redden. Dit komt door de mediacensuur, de Deep State en, het belangrijkste, het feit dat blanke verkozenen – met name een zekere oranje man – hun aanhangers steeds weer verraden.

Sociale-mediabedrijven blijven hun radicaal-linkse ideologieën op hun platformen in een angstaanjagend tempo afdwingen.

Om niet in wanhoop te vervallen, haalden sommige mensen gewoon hun schouders op en lieten een lange zucht en dan een “Honk”, alsof ze zeiden: “Nou, wat kun je er eigenlijk aan doen?”. En blijkbaar was zelfs dit te veel voor de censuur.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.177 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1138 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

2 Comments on Facebook heeft het woord “Honk” verboden vanwege het overtreden van hun gemeenschapsregels

  1. Walther Woortman // juni 16, 2019 om 02:11 //

    Ik noemde de extremisten honden en heb ook meteen een blok gekregen.

    Like

  2. Ik heb nooit een ban van FB of Twitter gehad. Maakt niet uit wat ik schrijf of doe. Meest shockerende dingen kan ik uitkramen. Nog nooit een ban gehad.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s