Nieuw

Duitsland: Varken levend geslacht en gevlamd op parkeerplaats – Migranten BBQ

Varken in vlammen op: In de wijk Keulen-Holweide op de rechteroever van de Rijn werd op een parkeerplaats een levend varken geslacht, gevlamd en op archaïsche wijze in stukken gehakt. Ondanks de enorme stankoverlast en de illegaliteit van de handeling hebben de Keulse autoriteiten de nieuwe Duitse burgers niet aangesproken.

“Deze mensen met hun veelzijdige cultuur, hun hartelijkheid en hun levenslust zijn een verrijking voor ons allen” (Prof. Dr. Maria Böhmer, christendemocraten, voormalig minister en regeringscommissaris voor Migratie, Vluchtelingen en Integratie).

In Keulen-Mülheim is de integratie – zij het in verschillende parallelle samenlevingen – al ver gevorderd. De levensvreugde is vooral nu met warmere temperaturen overal op straat voelbaar, zolang je “zwijnt” – en je er zelf geen bent. Ook in de districten Finkenberg en Chorweiler is het asiel- en migrantenaandeel al meer dan 75 procent. Zo ook in Keulen-Holweide, dat is ontstaan door de fusie van de steden Wichheim en Schweinheim (sic!).

Schweinheim – de naam zegt het al
Toen Rüdiger Bürkner, 60 jaar oud, deze week in zijn keuken in Holweide aan de Bergische Gladbacher Straße kwam, had hij een vreemde geur in zijn neus, zoals de Kölner Express meldt: “Ik was in de keuken en keek door het raam, ik zag mijn buren. Het stonk vreselijk, ik dacht eerst dat ze een tapijt of iets dergelijks aan het verbranden waren”.

Toen hij het raam opende, lag er een dood varken onder hem. De vrouw vlamde met een oversized bunsenbrander de haren af, de man zwoegde met een mes op de achterpoten van het varken, had al eerder zijn keel doorgesneden en vervolgens naar de achterplaats gesleept.

Zwijnerij op klaarlichte dag
Voor Bürkner was dit tafereel te veel: “Ik wilde dit spektakel niet verder bekijken en sloot het raam. Ik vond het walgelijk, drie uur later was het varken weg”. De 60-jarige man belde de politie, maar ze konden hem niet helpen “omdat de hele zaak zich op een privéterrein afspeelde”.

Voedsel- en Veterinair Bureau: Illegale slachting door illegale immigranten
Bij navraag bij het Voedsel- en Veterinair Bureau, of zoiets überhaupt legaal is en wat men moet navolgen bij het slachten en uitsnijden, kwam het volgende antwoord:

“Slachten is in principe alleen toegestaan in goedgekeurde, gemakkelijk te reinigen ruimtes. Het dier dat wordt geslacht moet eerst levend door een dierenarts op ziektesymptomen onderzocht worden.

Het bedwelmen en slachten gebeurt dan in de regel door een slager. Daarnaast moet men een autoriteit na het slachten een vleeskeuring laten uitvoeren en het lichaam van het dier laten stempelen.”

Dat was hier waarschijnlijk niet het geval. Het Voedsel- en Veterinair Bureau was een dag later zelfs op de plek aanwezig, kon echter niets meer van het varken vinden, ook niet in de vuilnisbakken.

“Soms denkt men dat men alles al gezien heeft… Ongeacht of het nu waanzinnig, akelig of grappig is, werkelijk verbaasd kan men heden ten dage niet meer zijn. Maar als een varken voor je eigen keukenraam wordt verbrand en in stukken wordt gesneden, kan je je ogen nauwelijks geloven!”, zegt de 60-jarige.

Rüdiger Bürkner zal zich deze aanblik waarschijnlijk nog enige tijd herinneren. Hij zal voorlopig geen varkenssteak meer aanraken.

Bron:

Köln: Schwein auf Parkplatz geschlachtet und abgeflämmt

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.177 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8198 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

9 Comments on Duitsland: Varken levend geslacht en gevlamd op parkeerplaats – Migranten BBQ

 1. Ach ja, dié mogen dat.
  Moet jij als sportvisser, buiten het seizoen een worm aan je angel prikken en ze betrappen je, dan wordt je verbaliseerd wegens ‘dierenmishandeling.’

  Liked by 3 people

 2. Jaantje // juni 15, 2019 om 20:00 //

  Dat waren geen moslims denk zigeuners ofzo die lusten wel een varkentje .

  Like

 3. skeeter // juni 15, 2019 om 20:49 //

  Maakt het uit jaantje of geronimo? gewoon allemaal ongewenst tiefus volk

  Like

 4. Dat bedoel ik dus.
  Als jij als blanke Nederlandse heteroseksuele man, je hele leven al werkend, gehuwd en ouder van je kinderen, zoiets zou doen zouden de knollen gaar zijn en werd je opgepakt….

  Like

 5. Zo zie je maar weer. Wat een barbaren. Ongelooflijk schandalig. Ze kunnen vriendelijk zijn, maar wat een volk hebben we binnen gehaald. Vergeet overigens niet wat ze in hun land van oorsprong uitvreten, dieren kunnen het niet navertellen. Moet jij als niet migrant uithalen. Zit je vrij snel op het politiebureau. Dit heet meten met 2 maten. Bah!

  Like

 6. Als W.A. een hert of zwijn heeft geschoten dan wordt het ook gevild en uitgebeend.
  Zij wonen wat sjieker, dan valt het minder op

  Liked by 1 persoon

 7. Jaantje // juni 16, 2019 om 01:29 //

  skeeter:nee het maakt niets uit het is ongewenst gedrag maar een man een man een paard een paard gewoon benoemen .

  Like

 8. Minoeska // juni 16, 2019 om 09:09 //

  Als jij dat foetals westerling, dan heb je een procesverbaal aan je broek. Die immigra ten mogen alles. Dit staat ons in Nederland ook te wachten, misschien zelfs nog erger. Er bestaan nog steeds kannibalen

  Like

 9. Shakira // juni 16, 2019 om 09:16 //

  Als je als buitenlander een kleine overtreding maakt, heb je meteen een boete van 100 euro. Maar niet in de noordelijke landen, daar mag je alles als je maar migrant bent. Walgelijk en barbaars. Met die zogenaamde verrijking gaan we honderden jaren terug in tijd. Vrouwen en meisjes zijn straksbinnenshuis blijven, als ze daar überhaupt veilig zijn. Ofze moeten helemaal ingepakt zijn. Dieren kunnen niets zeggen, dus moeten wij met zijn allen in opstand komen, tegen onze regeringen, die dit toelaten

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s