Nieuw

Dikke dronken Somaliër zonder rijbewijs steelt auto en richt ravage aan

Volgens het AD is het een 23-jarige Rotterdammer, terwijl iedereen weet dat het een Mogadishu-er is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.177 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1138 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

5 Comments on Dikke dronken Somaliër zonder rijbewijs steelt auto en richt ravage aan

 1. En natuurlijk verward. Hadden ze niet even stiekem zijn nek kunnen breken. Na de Polen krijgen we de Somaliërs als doodrijders.

  Like

 2. antiislamnu // juni 16, 2019 om 11:44 //

  Lekker multicultie ondertussen staat de Pvda weer goed in de peilingen maar dat zal wel komen om dat al dit soort asielparasieten er op stemmen.

  Liked by 1 persoon

 3. koddebeier // juni 17, 2019 om 10:56 //

  @antiislamnu // juni 16, 2019 om 11:44 // Wat kan je anders verwachten in een land vol met linkse debiele nep goedmensjes !!

  Liked by 1 persoon

 4. Stille tocht geregeld

  Like

 5. Naam (verplicht) // juni 17, 2019 om 16:25 //

  Ik lees en reageer weinig, maar wil de beheerder bedanken voor al het harde werk.

  De straat waar dit gebeurde is een zijstraat van de Zwart Janstraat (we maakten in de jaren 80 al grappen hoe lang die naam nog blijft behouden, in de jaren 80 al!) Het was een populaire winkelstraat waar mijn ouders elke vrijdag kwamen winkelen, weet U nog wel. De tijd dat er maar 1 koopavond was en toen moest je al oppassen dat onverzekerde autobestuurders jouw niet van je sokken reden, want ze kwamen met een onbeschofte snelheden uit die zijstraatjes vandaan. Dit is zo’n zijstraatje.

  Ik had er in de jaren 90 nog veel vrienden, klasgenoten, kennisen wonen, die nadat ze het huis uitgingen ook hun ouders meeverhuisden naar betere buitenwijken van Rotterdam. Zo weken veel van mijn vrienden uit naar Barendrecht e.d. en had ik steeds minder te zoeken in het oude noorden/crooswijck. Ik ben er al bijna twintig jaar niet meer geweest en schrik me een hoedje als ik die beelden zo zie. Vorig jaar zou Leefbaar zich daar sterk voor maken om iets te doen aan dat de steeds verdere verdwijning van Nederlandse winkels en kebabzaken, weaves-winkeltjes, belwinkels, toko’s etc die er voor in de plaats komen. Misschien weten we het nog:
  https://www.geenstijl.nl/5141156/allahbollen-test-rigged-door-het-ad/ lees vooral de comments.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s