Nieuw

Aidsneger ziet overal nazi’s – Links roept onmiddellijk op tot geweld

Terwijl we naar een donkere toekomst snellen, overspoeld door de Derde Wereld, zullen de definities van de termen ‘blank’ en ‘nazi’ steeds meer samenvallen.

Uiteindelijk zullen ‘blank’ en ‘nazi’ perfecte synoniemen zijn in de hoofden van onze tegenstanders.

We kunnen een glimp opvangen van deze toekomst die nu al zichtbaar is.

Hier zien we een blanke man in de metro in Ottawa met een pet met de afbeelding van de Duitse vlag en een T-shirt met wat letters in het oude Germaanse Fraktur lettertype.

Neger Tyler K Boyce reed toevallig in de metro op precies hetzelfde moment als de T-shirtman.

Zoals zijn Twitter-profiel aangeeft, is Tyler een HIV-testcoördinator, bestuurslid van Max Ottawa, ‘kind van Oost-Afrika’ en ‘dichter’.

Wat doet een ‘kind van Oost-Afrika’ in de Verengde Staten als het niet is om het te koloniseren.

Hij heeft ook een WordPress blog genaamd Tyler Black Power. We weten dat WordPress niet van een verdediging van Europese etnische belangen houdt, maar het heeft blijkbaar geen enkel probleem met Black Power.

Tyler ging naar Twitter om zijn vreselijke verdriet uit te drukken dat hij tijdens zijn metrorit had ervaren toen hij “oog in oog kwam te staan met een Nazi”.

Tyler schreeuwde het uit naar de politici van Ottawa en waarschuwde hen dat “nazi’s in het midden van de dag in de spits schaamteloos met het openbaar vervoer rijden”!

Ze willen nu al dat we van het openbaar vervoer worden verbannen als we de “verkeerde overtuigingen” hebben. Wat is het volgende? Een verbod op het kopen van voedsel? Waarom sturen we ons niet gewoon naar vernietigingskampen om het te versnellen?

Maar de T-shirtman was niet eens een “Nazi”. De afbeelding op zijn T-shirt was een albumhoes van de Zwitserse heavy metal band Hellhammer. De Germaanse belettering was gewoon de naam van de band.

Desalniettemin eiste links na Tyler’s tweet dat de T-shirt man fysiek werd aangevallen.

Ed the Sock is kennelijk een beroemde tv-ster in Canada.

Ed the Sock is a sock puppet character, created and voiced by Steven Joel Kerzner (wiki):

Steven Joel Kerzner

Dit is de toekomst die ons te wachten staat. Alle diversiteitsbataljons zullen zich verenigen tegen de blanken.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.177 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1138 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

1 Comment on Aidsneger ziet overal nazi’s – Links roept onmiddellijk op tot geweld

  1. Daarom worden alle bomen ook gekapt, net zoals de bosjes van het Bosvrouwtje van Amsterdam. Zonder bomen geen gehangenen…

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s