Nieuw

VS militairen onthullen: Obama-regering beschermde pedofiele Taliban en politie

Amerikaanse soldaten werden gestraft voor het publiekelijk bekend maken van de systematische verkrachtingen en slavernij van jongens door brute islamitische militaire functionarissen. De regering-Obama heeft zelfs verklaard dat deze culturele traditie een Afghaanse aangelegenheid is en dienovereenkomstig moest worden getolereerd.

Auteur: Jan Walter

De documentaire van de Afghaanse journalist Najibullah Quraishi over “The Dancing Boys van Afghanistan” werd in 2010 uitgezonden in Londen en de Verenigde Staten, maar de VN kijkt stilzwijgend toe wanneer Taliban krijgsheren en de Afghaanse politie weerloze kinderen sodomiseren en mishandelen.

(De VN beweert een trouwe hoedster van de mensenrechten te zijn, maar is in feite een van de meest criminele organisaties ter wereld. De London Times meldde in 2018 dat de VN verantwoordelijk is voor ten minste 60.000 gevallen van verkrachting binnen een decennium en dat de daders tot op heden niet zijn vervolgd. Het feit dat deze afschuwelijke misdaden worden gefinancierd met belastinggeld, lijkt voor de meeste mensen nog steeds niet van belang te zijn).

Bij zijn laatste telefoontje naar huis vertelde korporaal Gregory Buckley Buckley Jr. aan zijn vader wat hem zorgen baarde: Vanuit zijn basis in Zuid-Afghanistan kon hij ’s nachts Afghaanse politieagenten horen, die jongens die ze naar de basis hadden gebracht seksueel misbruikten.

“We kunnen ze ’s nachts horen schreeuwen, maar we mogen er niets aan doen”, herinnerde Gregory Buckley Sr., de vader van de marinier, die hem erover vertelde voordat hij in 2012 op zijn eigen basis werd vermoord. “Mijn zoon zei dat zijn superieuren hem zeiden dat hij weg moest kijken omdat het hun cultuur is”, herinnert Buckly zich.

Het ongebreidelde seksuele misbruik van kinderen is al lang een probleem in Afghanistan, vooral onder gewapende bevelhebbers die een groot deel van het land besturen. De praktijk wordt Bacha Bazi genoemd, letterlijk “jongensspel”, en Amerikaanse soldaten kregen tijdens de Obama-regering de opdracht om niet tussenbeide te komen – in sommige gevallen zelfs niet wanneer hun Afghaanse bondgenoten jongens misbruikten op hun eigen militaire bases, zoals blijkt uit interviews en rechtszaken.

“De reden dat we hier waren, is omdat we van de verschrikkelijke dingen hadden gehoord wat de Taliban met de mensen heeft gedaan, hoe ze hun mensenrechten hebben afgepakt”, zei Dan Quinn, een voormalige commandant van de speciale strijdkrachten, die een door de VS gesteunde militiecommandant in elkaar heeft geslagen omdat hij een jongen als seksslaaf aan zijn bed had vastgeketend.

Dan Quinn werd na een gevecht met een door de VS gesteunde Afghaanse militieleider die een jongen als seksslaaf aan zijn bed had vastgeketend van zijn bevelvoering van de Special Forces ontheven.

Conclusie: Dit vreselijke verslag bewijst eens te meer dat pedofilie wereldwijd een groot probleem is, dat niet alleen bij adellijke families, katholieken, beroemdheden en politici, maar ook bij moslims voorkomt. Omdat ritueel kindermisbruik vooral in “elitaire” kringen plaatsvindt, wordt het systematisch onder het tapijt geveegd. Wat vooral verontrustend is, is dat de organisaties die verantwoordelijk zijn voor het onbegrijpelijke leed zichzelf meestal financieren met geld van de belastingbetalers en veel nietsvermoedende belastingbetalers in feite medeplichtig maken.

De huidige ontwikkeling van de LGBTQ-beweging, die zich steeds meer manifesteert als onderdeel van de socialistische agenda, is ook zeer zorgwekkend.

Homo’s, lesbiennes en transseksuelen zijn wettelijk beschermd tegen discriminatie in westerse culturen. Er is geen reden voor activisme, tenzij je een minderheid wilt instrumenteren om verkiezingscampagne te voeren. Ironisch genoeg is uitgerekend het linkse groene kamp zo tolerant, dat het zelfs kindhuwelijken, genitale verminking van vrouwen en het islamitisch “jongensspel” uit naam van de culturele diversiteit tolereert.

Bron:

MARINES packen aus: Obama-Administration beschützte pädophile Taliban & Polizisten!

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8456 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

13 Comments on VS militairen onthullen: Obama-regering beschermde pedofiele Taliban en politie

 1. Republikein // juni 13, 2019 om 02:55 //

  Is niet belangrijk, het gaat om de papavervelden, de Afghaan boer maken is ook misleiding.
  Papaver wordt nooit bloemkool.

  Liked by 2 people

 2. Veni Vidi Foetsie // juni 13, 2019 om 13:00 //

  “We kunnen ze ’s nachts horen schreeuwen, maar we mogen er niets aan doen”, (Amerikaanse soldaat in dit artikel in afghanistan)

  “we kregen bevel niet te schieten terwijl op 10 meter afstand mensen aan stukken werden gehakt’ (Belgische paracommando’s in Rwanda) link die wel de moeite is: https://www.islam21c.com/news-views/why-islam-is-spreading-in-rwanda/

  “we hadden alle wapens maar mochten niet ingrijpen terwijl de mensen in de Bataclan en op straat werden afgemaakt” (Franse soldaten in Parijs)

  “de Jezidi zaten op de berg en werden afgemaakt, hun vrouwen en kinderen werden verkracht we vlogen eromheen en keken toe” ( feitelijk de schandvlek van iedere NATO militair in Syrie, iedere politicus in de westerse wereld en daaromheen)

  Enkele voorbeelden van niets doen, en steeds zijn de moordenaars /daders MOSLIMS !

  DE moslims worden ten koste van alle andere mensen bevooroordeeld en ieder die ertegen spreekt word nagejaagd. Waar zijn we in beland, waar zijn gezond verstand, rede en menselijkheid of het opkomen voor eigen volk en cultuur gebleven?

  Ach ja, waarom roeien we gewoon elkaar niet nu uit, in plaats van te wachten tot de EU regering klaar is met kampen bouwen en moordbrigades oprichten? Als het niemand kan verdommen…

  Liked by 2 people

 3. Hefzibah Yahudah // juni 13, 2019 om 14:36 //

  Het medisch bataljon van Nederland kreeg dan de opdracht de gehavende achterwerk van jongetjes van 5j jaar te behandelen. Gruwelijk. Ook meisjes die geen bruidsschat konden betalen waren aan de barbaren overgeleverd. Zij werden in alle openingen misbruikt. 👹👹👹👹👹🤮🤮🤮

  Like

 4. Greengo // juni 13, 2019 om 17:16 //

  Black Pigeon Speaks has been Banned

  Like

 5. Willem Riedijk // juni 13, 2019 om 19:38 //

  fake news to support the criminal government of trump

  Like

 6. Kom eens een keer met argumenten debiel.

  Like

 7. ik weet niet waar die foto vandaan is, maar de rechter kant spreekt voor mij boekdelen, die blik in de ogen kan ik lezen.

  Like

 8. Republikein // juni 14, 2019 om 00:03 //

  Debiliteit, wat de koe scheit.
  Vroeger werd dat serieus genomen en apart onderricht, tegenwoordig allemaal naar de basisschool en zie maar juf, je kind zal er maar tussen zitten, gelijk gehandicapt.

  Like

 9. skeeter // juni 14, 2019 om 20:21 //

  Willem Riedijk // juni 13, 2019 om 19:38 //
  fake news to support the criminal government of trump
  ________________________________________________
  Ga lekker aan die kaffer lul zuigen van odrama NOS,AD mongool

  Like

 10. Hoho, het is alleen de redactie toegestaan om te schelden.
  Schelden is een privilege aan de redacteuren en dat willen we graag zo houden. Het is nog maar een van de weinige genoegens die ons hier ten deel valt.

  Like

 11. Republikein // juni 14, 2019 om 21:55 //

  Hoho Silver, ugh.

  Like

 12. Jaantje // juni 15, 2019 om 04:25 //

  Komt nooit meer goed met die boys ook al worden ze 18 en vrij blijven getekend en beschadigd voor het leven en helaas vaak een “gebruiker” op hun beurt van jonge kinderen.
  Wat een shithole dat Afganistan.

  Like

 13. Papa van34 // augustus 7, 2019 om 21:23 //

  Gatverrrrrrrrrrrrrrrrrr!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s