Nieuw

What Lauren Southern’s Borderless Didn’t Say

Lana Lokteff laat een opname horen tussen Tommy Robinson en Lauren Southern vanaf 11.50. Lauren heeft twee jaar samengewerkt met haar filmcrew; Caolan Robertsen en zijn wel/niet trans/homo vriend George Llewelyn-John.

Om te begrijpen wat daar speelt zou je dit vileine stuk van die andere homo Milo moeten lezen. Alleen homo’s kunnen andere homo’s zó ongenadig …

Ja het stuk is veel te lang voor de meeste van onze lezers, Milo heeft zich uitgesloofd en dat zal ook wel nodig geweest zijn gezien de aantijgingen die hij maakt.

Het komt er op neer dat die twee boys niet zo fris zijn, chantage, oplichting, afpersing, en dat Lauren, gezien de tijd die ze met die twee doorgebracht heeft, er wel van geweten moét hebben.

Die zien we voorlopig niet meer terug. Haar quest for fame is voorlopig ten einde.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1742 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s