Nieuw

Verjaardag van de Israëlische aanval op de USS Liberty en Netanyahu de dictator

De media negeren zowel de staatsgreep van de Israëlische premier als de verjaardag van een Israëlische oorlogsmisdaad tegen Amerikaanse soldaten.

Torpedo gat in de USS Liberty

Een week geleden vierden de VS de 75e verjaardag van D-Day met eer aan de strijdkrachten en de overlevende veteranen. Het land stond zij aan zij met zijn militairen. Maar een paar dagen later was het de 52ste verjaardag van een dag van schaamte toen Washington de Amerikaanse marine de rug toekeerde. Het was 8 juni 1967, toen de USS Liberty, een observatieschip gestationeerd voor de kust van Egypte, werd aangevallen door Israëlische gevechtsvliegtuigen en torpedoboten. De Israëliërs konden de Liberty niet tot zinken brengen, maar ze slaagden erin 34 Amerikaanse zeelieden te doden en 174 te verwonden. Zeventig procent van de bemanning werd slachtoffer van de Israëlische aanval.

Auteur: Paul Craig Roberts

Het Witte Huis, dat de Israël-lobby vreesde, verhinderde de VS-marine de USS Liberty te verdedigen en offerde daarmee Amerikaanse levens; en onteerde de VS-marine door Admiraal McCain, de vader van vroegere Senator John McCain, aan te sporen om een doofpot te arrangeren. De overlevende bemanningsleden werden bedreigd met oorlogsrechtbanken en gevangenisstraffen als ze over de gebeurtenis zouden spreken. Het duurde 20 jaar voordat een van de overlevende officieren een boek schreef over de grootste schande die de Amerikaanse regering ooit het Amerikaanse leger had aangedaan.

USS Liberty 30 mm kanon gaten

In 2003, 36 jaar na de Israëlische aanval op de Liberty, riep admiraal Tom Moorer, voormalig hoofd van de marineoperaties en voorzitter van de gezamenlijke stafchefs, de onafhankelijke onderzoekscommissie bijeen voor onderzoek naar de Israëlische aanval op de USS Liberty, de terugroeping van militaire hulpverleningsvliegtuigen tijdens de aanval op de Liberty, en de daarop volgende doofpotoperatie van de Amerikaanse regering. De commissie bestond uit admiraal Moorer, generaal Raymond Davis, voormalig plaatsvervangend commandant van het Amerikaanse marinekorps, viceadmiraal Merlin Staring, voormalig procureur-generaal van de Amerikaanse marine en ambassadeur James Akins, voormalig ambassadeur van de VS in Saoedi-Arabië.

U kunt het verslag hier online lezen.

Het rapport is verwoestend. Enkele van de conclusies van het verslag zijn de volgende:

 • Onder invloed van de machtige aanhangers van Israël in de Verenigde Staten heeft het Witte Huis bewust de feiten van deze aanval voor het Amerikaanse volk verdoezeld.
 • Door de voortdurende druk van de pro-Israëlische lobby in de VS blijft deze aanval het enige ernstige incident in de marine dat nooit grondig is onderzocht door het Congres. Tot op heden heeft geen enkel overlevend bemanningslid officiële en openbare verklaringen over de aanval mogen afleggen.
 • Het bestaan van een dergelijke doofpotaffaire wordt nu ondersteund door verklaringen van admiraal Merlin Staring, USN (aD), voormalig procureur-generaal van de marine, en kapitein Ward Boston, USN (aD), procureur-generaal van het Navy Investigation Court van 1967.
 • Dat de waarheid over de Israëlische aanval en de daaropvolgende doofpotaffaire van het Witte Huis tot op de dag van vandaag officieel voor het Amerikaanse volk verborgen blijft en een nationale schande is;
 • Dat onze nationale veiligheid in gevaar komt als onze gekozen functionarissen bereid zijn om de Amerikaanse belangen ondergeschikt te maken aan de belangen van een ander land en vooral niet bereid zijn om de belangen van Israël in twijfel te trekken als ze in strijd zijn met de Amerikaanse belangen. Dit beleid, dat het gevolg is van het onvermogen om de USS-Liberty te verdedigen en de daaropvolgende officiële verhulling van de Israëlische aanval, brengt de veiligheid van de Amerikanen en de Verenigde Staten in gevaar.

Na interviews met meerdere overlevenden, weigerden kapitein Ward Boston – die de opdracht had gekregen om de aanval in de doofpot te stoppen – en Bill Knutson, de uitvoerende officier van de USS America die op orders van het Witte Huis werd teruggeroepen, de doofpotoperatie. In lange gesprekken met Admiraal Moorer, mijn voormalige collega van het Centrum voor Strategische en Internationale Studies, schreef ik meerdere malen over de Israëlische aanval op de Liberty. Een aantal daarvan zijn beschikbaar in het archief op deze website.

LEES OOK: Amerikaanse president gelaste Israëls aanval op de U.S.S. Liberty – volgens nieuw boek om Israël te helpen

Al degenen die de invloed van Israël op de Amerikaanse regering negeren, zijn onwetende dwazen.

Netanyahu verheft zichzelf naar dictator

We horen dagelijks dat “Israël de enige democratie in het Midden-Oosten is”, maar is Israël een democratie of een dictatuur?

In een democratie zijn zelfs de hoogste leden van de regering verantwoording verschuldigd aan de wet, maar dit is niet het geval met Netanyahu. Na twee jaar onderzoek kondigde de Israëlische procureur-generaal zijn voornemen aan om premier Netanyahu wegens omkoping, fraude en vertrouwensbreuk te vervolgen.

Dit is als Mueller die president Trump zou aanklagen wegens samenwerking met Poetin om de Amerikaanse presidentsverkiezingen te manipuleren. Het zou allemaal voorbij zijn voor Trump, maar niet voor Netanyahu. Netanyahu verwijderde eenvoudigweg de Israëlische minister van Justitie Avichai Mandelblit en stelde een ander aan om zich te beschermen tegen vervolging.

Als eerste minister had Netanyahu zichzelf al de ministeries van defensie, gezondheid en onderwijs toegeëigend. Nu ook Justitie. Hoeveel van een regering kan in de handen van één persoon zijn voordat die persoon een dictator wordt? Stel je het zo voor: Als president Trump ook minister van Defensie, minister van Justitie, minister van Financiën en minister van Binnenlandse Veiligheid was, zou hij dan president of dictator zijn?

Trump heeft geen van deze functies, maar sommige Democraten beschuldigen hem ervan een dictator te zijn. Dus wat is Netanyahu dan?

Bron:

Jahrestag des israelischen Angriffs auf die USS Liberty und Netanjahu der Diktator

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8670 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on Verjaardag van de Israëlische aanval op de USS Liberty en Netanyahu de dictator

 1. Greengo // juni 12, 2019 om 12:09 //

  George Soros & Satanic Cult Judges Child Trafficking In The Jewish State

  Liked by 1 persoon

 2. Greengo // juni 12, 2019 om 13:13 //

  Identity Thieves: the Zionist Campaign to Transform “Jews” into “Israelis”

  Liked by 1 persoon

 3. Hefzibah Yahudah // juni 12, 2019 om 16:14 //

  Their days are NUMBERED. 👹👹👺👺🤮🤮🤮🐖nerei

  Like

 4. tim pietersen // juni 13, 2019 om 09:49 //

  maffiabaas bibi

  Like

 5. @c.kater // juni 13, 2019 om 12:11

  Wikipedia en “echte feiten”.
  Mag ik even lachen?
  Voor de echte feiten zal je toch verder moeten kijken dan de Winokkio-neus lang is.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s