Nieuw

The ADL was founded to defend a Pedophile Rapist and Murderer from its inception

Many of you know that a B’nai B’rith organization gave birth to the ADL while defending its Atlanta chapter president Leon Frank, who raped and murdered a 13 year old girl who he was also employing along with many other teens, against child labor laws.

Leon Frank ran a pencil factory sweatshop and often flirted with his illegal underage employees. The ADL was formed to defend him when he murdered and raped Mary Phagan. The details were disgusting. Her underwear was ripped and bloody and she was strangled to death with a wire. Her head had also been pummeled with a pipe. She went to get her paycheck of a meager $1.20 and never returned home.

ANC-Report >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1744 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

1 Comment on The ADL was founded to defend a Pedophile Rapist and Murderer from its inception

  1. vonpuffelen // juni 12, 2019 om 14:30 //

    Klasse, een verkrachter/moordenaar bevrijden uit de bak voor het enige juiste vonnis.
    Dat hoor je tegenwoordig niet vaak meer.

    Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s