Nieuw

Nieuwe losse eindjes in de zaak-Wilders

Soms vraag ik me af of het ministerie van Justitie en Veiligheid doorgrondt wat de uitdrukking ‘rechtsstatelijkheid’ betekent.

Het is een duur woord, maar het betekent gewoon: integer, zorgvuldig, correct en transparant overheidshandelen. Zoals het hoort in onze rechtsstaat.

RTL >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1744 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

4 Comments on Nieuwe losse eindjes in de zaak-Wilders

 1. vonpuffelen // juni 11, 2019 om 19:36 //

  Allemaal bezigheidstherapie voor de buhne.
  Deze illegale monarchie heeft zichzelf in 1940 opgeheven en is sinds het tekenen van de wapenstilstand in 1945 bezet gebied en een outpost van Washington DC.
  https://gerard1945.wordpress.com/2015/10/17/met-de-smadelijke-vlucht-op-13-mei-1940-schonden-koningin-wilhelmina-en-haar-regering-de-grondwet/

  Like

 2. veni vidi foetsie // juni 12, 2019 om 11:34 //

  Dit is niet de eerste keer, bij de hetze in 1994 tegen de Centrum Democraten is openlijk geweld gebruikt en zijn derden geleid en aangestuurd door politici van andere partijen, waarbij openlijk door Groen Links, heeft de staatsveiligheid onder andere via Antifa kopstukken verkozen politici en hun families laten bedreigen en te in sommige gevallen zelfs laten mishandelen tot de oppositie uit elkaar viel, en toen werd en totaal niets door wie dan ook tegen gedaan. (zie dossier Paul Kraaier, royaal betaald AIVD/BVD werknemer en kopstuk bij Antifa) Geen parlementaire enquete, geen onderzoeken of vervolging terwijl de grondwet en de rechten van de oppositie met beide voeten werd geschonden. Zulke inmenging verdient enkel de doodstraf, het is totaal verraad.

  Toen politici van regeringspartijen met in het bijzonder Groen Links Pim Fortuyn dusdanig demoniseerden dat een (ingehuurde) sluip moordenaar een einde aan zijn leven maakte en de hoop op een normale toekomst van een groot deel van de burgers vervloog was er geen ander gevolg dan een dader en een minimale “celstraf”, terwijl een half volk mede in hun recht was vermoord…het diende de heersende macht….

  Toen op televisie een Amsterdamse korpschef stelde dat Wilders gewoon moest worden doodgemaakt was er geen gevolg. Maar als dat de instelling is van onze politie dan kan je als burger eenvoudig geen grondwettelijke rechten meer hebbenen is politie een gevaar geworden…

  Als rechtbanken worden geleid door partijkartels dan is het principe van rechtspraak gestorven en word naar willekeur slechts straf danwel beloning uitgedeeld.

  …en zo vraag ik mij dan ook af waar meneer Wilders denkt ooit zijn recht te halen?

  Enkel een politicus met een direct aanwezige gewapende macht achter zich zal gebruik kunnen maken van zijn grondwettelijke rechten en de belangen van de burgers die hem of haar verkozen hebben kunnen behartigen. Tot het moment dat achteriedere partij ook een drukmiddel staat is er geen democratie mogelijk, en is vrijheid van wat dan ook dus ook een willekeurig iets.

  Wanneer een parlement officiele onderzoeken laat uitvoeren waarbij de uitkomst reeds op voorhand is bepaald dan is een parlement overbodig,

  Wanneer ministers weigeren aan een volksvertegenwoordiging uitleg te geven of leugens of stilzwijgen als antwoord hebben zijn ministers niet langer deel van dat systeem, minachten zij de bevolking tot op het bot,

  Wanner een ministerpresident zijn volk voorliegt over zaken van leven en dood, terroristen financieel en via infrastructuur steunt met miljoenen steunt en in eigen land bejaarde echtegenoten uit elkaar trek vanwege financieele redenen en met inlegvelletjes verdragen tekent terwijl de bevolking duidelijk tegen is dan is die ministerpreident niet geschikt om te ademen.

  Als ook nog een tweede grootste partij van een land EN oppositie ineens compleet uit de zetelverdeling verdwijnt met verkiezingen dan is er iets ernstig rot in de staat der Nederlanden…..

  De enige manier voor Wilders om recht te krijgen en grondwettelijk recht tot waarde te maken is als zijn achterban gewapend de straat opgaat richting Den Haag, want alles wat moet toezien op deze “rechten” slaapt of is hersendood.

  Like

 3. Antoon Sandifort // juni 13, 2019 om 02:35 //

  Zo ook de SVB en het ABP gesteund door overheid, zie de roof van 31 miljard( nooit terug betaald )
  Maar de rechten van de AOW ‘ers worden met voeten getreden.
  De gerechtelijke macht word gesteund door deze partijen en de rechters worden door hen gedrild.
  Dus rechter hoeft geen rechten te studeren het word hen voor gekauwd.

  Like

 4. J Van Der mee // juni 13, 2019 om 11:34 //

  De rechtspraak geld alleen als je geen Nederlander bent. en de politiek maken juist ons mooie Nederland naar de kloten ook onze vrouwen en meisjes

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s