Nieuw

Nederland stuurt promo-filmpje over de hele wereld dat iedereen hier welkom is als ze maar liegen tegen de IND en niet blank zijn

Je hebt rechten, en geen plichten.

Je bent hier welkom als je het juiste verhaal ophangt, niet per se jouw ware verhaal, maar het ‘juiste’ verhaal.

Als je ‘zielig’ bent, en gevlucht bent, dan mag je hier altijd blijven en krijg je gratis school, zorg en een huis.

Kom allemaal hier naar toe!

Vanzelfsprekend is alles ondertiteld in het Arabisch en zal er binnenkort een versie uitgebracht worden met ondertiteling in Bantu en Zulu.

Het verhaal is gemaakt met:

Het project is opgezet door stichting ‘Kinderpostzegels’:

Kinderpostzegels subsidieerde een project voor en door jonge vluchtelingen. Ons videoproductiebedrijf werkte gedurende 1,5 maand samen met 12 jonge vluchtelingen. Tijdens onze workshops leerden de jongeren zelf een script bedenken en een storyboard tekenen. We hebben de jonge vluchtelingen verwerkt in deze animatie, waarbij ze een professionele voice-over mochten inspreken om hun karakter een eigen stem te geven. De animatie is bedoeld voor nieuwe jonge vluchtelingen, om ze te informeren en gerust te stellen over de gang van zaken bij aankomst in Nederland.

Het juiste verhaal vertellen

Het is dezelfde instructie als in deze video van Lauren Southern.

En daar is het een ‘andere’ semiet die de instructie geeft om de ongelovigen voor te liegen.


Ik haat kinderpostzegels al van mijn jongste jaren, en toen was Nederland nog volledig blank. Toen ik die kinderslavernijzegels moest verkopen toen ik zeven was en uit school kwam, ging ik eerst even bij de buurman langs omdat die een luchtdrukgeweer had en ik in zijn tuin altijd mocht schieten. Ik begon dus met enige vertraging aan mijn verkoop van de kinderarbeidzegels.

Elk huis waar ik aanbelde had al zegels gekocht om aan te geven dat ze het niet erg vonden dat minderjarige Nederlandse kindertjes ingezet werden voor de zeer dubieuze projecten van ‘Kinderpostzegels’. Verder en verder fietste ik dapper op mijn kleine fietsje, huis na huis belde ik aan, maar steeds kreeg ik hetzelfde antwoord: “Sorry jongen, maar we hebben al kinderarbeidzegels gekocht.”

Kilometers en kilometers fietste ik. I went where no one went before. Ik dan toch. Desperaat smeekte ik de mensen om dan toch een tweede setje slavernijzegels te kopen. ‘Hoe kon ik me anders vertonen de volgende dag op school?’ En dat, dát, is cruciaal. De gewetensdwang die kleine kinderen opgelegd wordt. Ik had die zegels in de fucking sloot moeten gooien weet ik nu. Ik kwam ver na donker thuis en mijn moeder kocht de resterende onverkochte zegels. Ze wist al uren niet waar ik was.

Ik vergeef het stichting ‘Kinderpostzegels’ nooit. Het zijn Kindermisbruikzegels!

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1742 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

5 Comments on Nederland stuurt promo-filmpje over de hele wereld dat iedereen hier welkom is als ze maar liegen tegen de IND en niet blank zijn

 1. Jack vanderVeen // juni 11, 2019 om 14:56 //

  ben ik blij dat ik nimmer actief aan die onzinverkoop heb meegedaan. voel ik me nu ook niet schuldig aan deze onzinige shit van de mensen hun goeddoel centen. vooral opa’s en oma’s waren slachtoffers en nog steeds schat ik.
  racistisch bezig zijn dat kunnen ze. alleen zielige kinderen lokken. dan heeft Joris ook weer wat om handen tezamen met zijn Teefenvriend en die gestoorde Alzheimer dikpens, die op gepaste momenten zich niets meer herinnert maar wel nog alles thuis runt.

  Like

 2. Willem // juni 11, 2019 om 16:02 //

  And of course it is in English because the Dutch language is not so important as everyone speaks English anyway.

  Like

 3. Greengo // juni 11, 2019 om 18:55 //

  What Lauren Southern’s Borderless Didn’t Say

  Like

 4. antiislamnu // juni 11, 2019 om 20:59 //

  Met al die goededoelenorganisaties hebben we ons zelf in de voet geschoten rode kruis heeft decennia lang alle kindjes in Afrika gefascineerd waardoor we nu met een enorme apen tsunami zitten.
  Zie wel goede kansen voor ebola zeker nu islamitische staat de hulpverleners afslacht
  Aan de deur geef ik nooit wat wel laat ik de collectant deze lijst zien.
  https://www.deondernemer.nl/nieuwsbericht/172619/dit-zijn-de-salarissen-van-directeurs-bij-goede-doelen-1

  Like

 5. daywalker // juni 12, 2019 om 18:27 //

  ik moet hiervan projectiel braken..

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s