Nieuw

Korans uit Duitse moskee vernield en in wc gegooid

In een moskee in Bremen zijn 50 korans verscheurd. Er worden foto’s en video’s verspreid, waarop te zien is dat de korans ook in een wc gegooid zijn. De politie van Bremen zoekt getuigen. Het is nog niet bekend wie erachter zit en of de daders politieke of religieuze motieven hebben.

De koepel van islamitische organisaties in Bremen ziet de aanval als een “geplande provocatie, gericht op verdere escalatie”. De koepel is geschokt en boos.

NOS >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1742 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

4 Comments on Korans uit Duitse moskee vernield en in wc gegooid

 1. vangie1206j // juni 11, 2019 om 11:11 //

  Ach toch jullie zijn geschokt en boos nu wij zijn woest en des duivels dat jullie ongestraft Christelijke kerken vernielen en in brand steken zoals de katholieke kerk in Marawi Filipijnen.
  Zo dan voelen jullie ook eens wat dat is stelletje barbaren.

  Liked by 1 persoon

 2. Veni Vidi Foetsie // juni 11, 2019 om 12:44 //

  wc papier was op?

  Liked by 1 persoon

 3. vangie1206j // juni 13, 2019 om 07:59 //

  De moslims doen dat ook met de Christelijke Bijbel. Ze verwoesten veel meer zelfs hele gebouwen kerken.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s