Nieuw

“Ik ging naar Denemarken en pleegde seksaanvallen op blanke vrouwen. Nu hang ik hier precies zoals ik het verdien”

Gisteren hebben twee verschillende nationalistische acties in Denemarken grote aandacht getrokken.

In Randers werd een protestactie ondernomen tegen de groeiende verkrachtingscultuur in het land door een pop met een strop om de nek en een bord op de borst op te hangen. Op het bord kon de volgende tekst worden gelezen: “Ik ging naar Denemarken en pleegde seksaanvallen op blanke vrouwen. Nu hang ik hier precies zoals ik het verdien. Stop de massale immigratie!”

De actie was door anonieme nationalistische activisten uitgevoerd en is met grote koppen in de lokale media onder de aandacht gebracht. De actie heeft zich ook verspreid via sociale media met honderden reacties als resultaat. De verkrachtingsgezinde organisatie “Randers against racism” heeft aangekondigd dat zij ter gelegenheid van de actie een demonstratie zal organiseren.

In Aarhus hebben activisten van de Noordse Verzetsbeweging een centraal geplaatste bank overgeschilderd die de gemeente in de homolobby’s regenboogkleuren had geschilderd. Het overschilderen werd vermeld door de landelijke Deense TV 2, waar ook vermeld werd dat de verzetsbeweging de actie op zich nam.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8671 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on “Ik ging naar Denemarken en pleegde seksaanvallen op blanke vrouwen. Nu hang ik hier precies zoals ik het verdien”

 1. Jack vanderVeen // juni 11, 2019 om 14:46 //

  anti-homo sentimenten.
  daar ligt toch niemand wakker van buiten degene die zich aangesproken willen voelen.

  Liked by 1 persoon

 2. En, zei een verslaggever tegen Robbespierre, gaan jullie ze allemaal de kop afhakken?

  Nee, zei Robbespierre, we gaan naar de Tuilerieën, een bank rood schilderen, dat zal ze leren…

  Liked by 1 persoon

 3. heksenhiel // juni 27, 2019 om 18:55 //

  Prima toch, die ellendelingen moeten eens leren dat ze te gast zijn en als ze zulke schuwelijke ellende aanhalen hun ook verkrachten, dan 20 jaar gevang en daarne de uitzettingsprocudure en geen gezeik van LINKS dat ze het niet weten, want het mag in eigen land wel. HEB NOG NOOIT ZOIETS STOMS gelezen. Het vullis, geldhalers en nog een grote bek ook. Waar halen ze het gorre lef vandaan !!!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s