Nieuw

Duizenden werknemers in migrantenorganisaties ontslagen nu Salvini de beloofde bezuinigingen uitvoert

Als onderdeel van het veiligheids- en migratiepakket van de Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken, Matteo Salvini, wordt er bezuinigd op de financiering van verschillende organisaties die asielzoekers helpen. Volgens de vakbond Confederazione Generale Italiana del Lavoro, CGIL, heeft dit geleid tot het ontslag van ongeveer 5.000 mensen die in deze kringen werken. Bovendien wordt voorspeld dat het totaal tegen het einde van het jaar ongeveer 15.000 mensen zal bedragen.

Een jaar geleden presenteerde Matteo Salvini de nieuwe wetten die vooral tot doel hebben de veiligheid in de straten van Italië te verhogen.

Het nieuws over de bezuinigingen komt slechts enkele maanden nadat de linkse groeperingen klaagden dat hun winsten zullen dalen als gevolg van de nieuwe wetten.

Al in 2016 werd bekend dat maffiagroepen geld van de Italiaanse staat hebben gestolen om asielhuizen te beheren. Ze zouden grote delen van het geld in hun eigen zak hebben gestoken, en ook van de asielzoekers “beschermingsgeld” hebben geëist. Zogeheten niet-gouvernementele organisaties, NGO’s, zijn ook geopenbaard voor hun samenwerking met mensensmokkelaars.

In 2018 erkende het hoofd van de grootste asielresidentie in Italië dat de open grenzen negatief waren voor zowel de Italianen als de migranten zelf.

Bron:

Italian Pro-Migrant Groups Facing 15,000 Job Losses After Salvini Cuts
Tusentals anställda i migrantorganisationer sparkas när Salvini genomför utlovade neddragningar

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8669 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Duizenden werknemers in migrantenorganisaties ontslagen nu Salvini de beloofde bezuinigingen uitvoert

 1. Fransdo // juni 11, 2019 om 21:50 //

  Potverdrie hee, die Salvini is goed bezig al was het alleen maar dat er niet langer belastinggeld aan de strijkstok van die linkse Maffioso blijven hangen. Want daar doen ze het voor en dat is een slag dat net zo laag is als die mensensmokkelaars zelf.

  Kan Salvini hier geen Minister-President worden? Die van ons is namelijk stuk .

  Like

 2. syberspees // juni 11, 2019 om 23:48 //

  Toch wel fijn dat er mensen bestaan die wel actie ondernemen

  Like

 3. Dagroosje // juni 12, 2019 om 16:38 //

  Toch zou het ook aangenaam zijn als er meer mensen vanuit meer landen hun steun aan dit soort helden zouden betuigen

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s