Nieuw

Duitse sharia-politie verbiedt het grillen van speenvarken – vervolgens was er een mesaanval

Foto: Screenshot/YouTube

Is de Saksische politie inmiddels een marionet van de Saoedische kinderen-onthoofdende bloedsjeik of de sterke arm van het regime in Teheran? Tijdens een barbecue georganiseerd door de Pro Chemnitz burgerbeweging, verbood de politie de deelnemers om een heel speenvarken te barbecueën uit consideratie voor de moslims. Dit blijkt uit een artikel van de linkse Leipziger Volkszeitung, die het nooit beu wordt het volksinitiatief als extreemrechts te belasteren. Na de barbecue, die werd georganiseerd als protest tegen het “Interreligieuze Suikerfestival”, werden de deelnemers door twee Syriërs met een mes aangevallen.

De politie van Chemnitz schreef over de ergste inbreuk op de vrijheid van meningsuiting en het vrije verkeer voor burgers sinds het einde van de DDR-tijd:

“Om 14.30 uur begon een bijeenkomst onder het motto “Schwein gehabt – Pro Chemnitz” bij de Roten Turm in het stadscentrum. Volgens de organisatoren namen ongeveer 100 mensen deel aan deze bijeenkomst. Om 15.30 uur werd de beperking met betrekking tot het achterwege laten van het grillen van hele dieren of koppen van dieren gehandhaafd, nadat dit door de politie was vastgesteld. De bijeenkomst werd om 17.15 uur gesloten verklaard.”

De burgerbeweging schreef op hun Facebook-pagina: “De barbecue brandt bij de Roten Turm en we volgen de instructies strikt op: geen hele dieren (de big heeft geen poten of staart) en er wordt geen enkele varkenskop getoond”.

Maar de Saksische Sharia-politie toonde echter geen genade voor de aanhangers van de oude grilltraditie. Het speenvarken moest worden ontmanteld tot het in de ogen van de aan de sharia-wetgeving onderworpen “ordebewakers” onherkenbaar was. De dank voor de onvermoeibare inspanningen ten gunste van geïnfiltreerde veroveraars liet niet lang op zich wachten. Nog op dezelfde dag werden twee leden van Pro Chemnitz door twee Syrische voetsoldaten in het stadscentrum met een mes aangevallen.

Pro Chemnitz schrijft over het verloop van de laffe aanval:

“PRO CHEMNITZ-medestrijders werden na de demonstratie van vandaag door asielzoekers met messen aangevallen. Godzijdank kwam de politie snel ter plaatse en kon erger voorkomen. Er is één licht gewonde aan de kant van PRO CHEMNITZ en twee gearresteerde asielzoekers. De politie onderzoekt een dubbele poging tot doodslag!

Huidige kennis van de mesaanval van vannacht: twee van ons waren ’s avonds in het stadscentrum onderweg, toen twee Syriërs met hen wilden vechten. De Syriërs trokken toen een mes, een van de Syriërs probeerde een van onze mannen in zijn zij te steken, maar verwondde hem slechts licht. De ander van ons weerde toen de aanvaller af, die herhaaldelijk probeerde met het mes in zijn hoofd te steken. De politie arriveerde erg snel, er zijn verschillende onbetrokken getuigen.”

In het politierapport klinkt de aanval met een cultuurgerelateerde achtergrond minder dramatisch. Daarin staat:

“In de late zaterdagavond kwam het op de Rathausstraße na een verbale ruzie tussen twee mannen tot een escalatie, toen een 18-jarige die betrokken was bij het meningsverschil een mes trok en daarmee een 41-jarige in de hand verwondde. Het mes zou toen uit de hand van de dader zijn geslagen. De snede werd ambulant door ambulancepersoneel behandeld . De 18-jarige wordt onderzocht op verdenking van een gevaarlijk lichamelijk letsel.”

De protestbarbecue van de burgerbeweging Pro Chemnitz werd georganiseerd als tegen-evenement tegen het “Interreligieuze Suikerfestival” waaraan volgens de politie ongeveer 400 personen deelnamen. Zoals Jouwatch begin juni meldde, had de stad Chemnitz het populaire stadsfestival geannuleerd. De belangrijkste reden die de organisator gaf was echter niet de mesaanvallen op drie bezoekers, maar de daaropvolgende gerechtvaardigde protesten. Alsof de slachtoffers die door moslims werden aangevallen te bespotten, werd deze keer voor het eerst officieel het einde van de Ramadan met overheidsfinanciën gevierd.

Bron:

Sächsische Scharia-Polizei verbietet Grillen von Spanferkel – anschließend gabs eine Messerattacke

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8671 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Duitse sharia-politie verbiedt het grillen van speenvarken – vervolgens was er een mesaanval

 1. Zielige en softe politie krijgt waarschijnlijk ook alleen maar opdracht van linkse verraderlijke burgemeester. Naam en rugnummer onthouden van dit soort burgemeesters.

  Like

 2. syberspees // juni 11, 2019 om 19:23 //

  Uit consideratie voor de moslims!? Hier gaat je bloed toch van koken!

  Like

 3. Waarom kun je in je eigen land geen BBQ organiseren zoals je dat zelf wil, dus ook met eigen keuze van vlees?
  Waarom moet wij ons aanpassen aan dat primitieve geteisem met hun alles moet kapot geloof, waar is de tijd gebleven dat dit soort waanzin niet bestond. En hoe is de(nabije)toekomst met steeds meer geïmporteerde derde wereld ellende.

  Like

 4. als dat zo was dan waren daar in Duitsland allang doden gevallen , dit laat de Duitsen mensen zich echt niet gevallen nooit , zo dit is onzin niet waar,

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s