Nieuw

“Diversiteit is onze kracht” – De vredeskrijgers van Timmermans kopschoppen jongetje tot het bloed uit zijn hoofd stroomt

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1746 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

7 Comments on “Diversiteit is onze kracht” – De vredeskrijgers van Timmermans kopschoppen jongetje tot het bloed uit zijn hoofd stroomt

 1. themis // juni 11, 2019 om 23:31 //

  Onvoorstelbaar schijtvolk.

  Like

 2. syberspees // juni 11, 2019 om 23:50 //

  Walgelijke sadistische teringhonden zijn het, echt waar gatveredamme

  Like

 3. Greengo // juni 12, 2019 om 09:54 //

  Is dat knotje een gleuf?

  Like

 4. Een schande dat regeringsleiders nog steeds pleiten voor meer immigratie. Als je dit ziet gaat je bloed toch koken? En kom niet aan met ‘er zitten toch ook goede tussen’. Een land zou bij iedere eerste moord of een ander walgelijk misdrijf door een immigrant de grenzen per direct moet sluiten. Als je leiders hebt die voor het volk staan zou het zo moeten gebeuren!

  Like

 5. ik word er razend van, lafaards in groepsverband en zich de zwakkeren uitzoeken.

  Like

 6. joepiedepoepie // juni 13, 2019 om 11:32 //

  Geloof me, binnen 10 jaar woedt er een gigantische burgeroorlog in Europa.
  Mensen worden het zat. Het is een veenbrand die binnenkort naar de oppervlakte komt…

  Toen ik in 1990 vlak bij het Surinameplein in Amsterdam woonde kreeg ik te horen: “Pas maar op, over 50 jaar zijn wij hier de baas want wij fokken harder door”

  Like

 7. ja joepiedepoepi, maar ik word langzaam een ouwe lul, en dan? vechten zul je dan moeten, of vluchten, maar de grootste hufters krijg je niet te pakken, die met een hele dikke beurs, en hun poppetjes in de politiek, die moesten het eerst de kop er af.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s