Nieuw

Dessau: Man uit Niger misbruikt meisje (9)

De verdachte wordt gearresteerd

Dessau-Roßlau (Saksen-Anhalt) – Een politiehelikopter cirkelde zondag boven Roßlau. De bemanning ondersteunde hun collega’s op de grond bij hun zoektocht naar een verdachte kinderverkrachter die op de fiets op de vlucht was!

De verdenking: De man zou een meisje (9) hebben misbruikt op het terrein van de voormalige Russische kazerne in de Lukoerstraat.

De onderzoekers waren succesvol! Kort na 13.00 uur konden ze de verdachte op straat oppakken. “De man uit Niger werd voorlopig gearresteerd’, bevestigde politiewoordvoerster Doreen Wendland aan BILD.

Op Twitter heeft een gebruiker een foto gepubliceerd die het moment van de arrestatie laat zien. De politie bevestigde aan BILD dat de voortvluchtige was gearresteerd.

Nadat de onderzoekers maandagmiddag alle sporen hadden geëvalueerd en het minderjarige slachtoffer in aanwezigheid van de ouders hadden ondervraagd, besloot het parket van Dessau maandag: tegen de man wordt een arrestatiebevel aangevraagd!

Openbaar aanklager Frank Pieper bevestigt: “Er is een arrestatiebevel uitgevaardigd op verdenking van ernstig seksueel misbruik. De verdachte werd in voorlopige hechtenis genomen.”

In Roßlau had de seksmisdaad grote opwinding veroorzaakt in de stad en op het internet. Dit leidde tot een spontane demonstratie. Ongeveer 100 mensen gaven gevolg aan de oproep.

Bron:

Dessau: Mann aus Niger missbraucht Mädchen (9) in Russen-Kaserne

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1742 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

4 Comments on Dessau: Man uit Niger misbruikt meisje (9)

 1. Greengo // juni 11, 2019 om 19:12 //

  American activist Barbara Lerner Spectre calls for destruction of European ethnic societies

  Like

 2. Greengo // juni 11, 2019 om 19:22 //

  Adolf Hitler and Barbara Specter – Multiculturalists

  Like

 3. skeeter // juni 11, 2019 om 20:22 //

  Greengo dat joodse kut wijf moet je geen podium geven maar in een gesticht doen. Die tang spoort voor geen meter

  Liked by 1 persoon

 4. Niger, het ‘beschaafde’ land waar minister Kaag zopas geleden nog 100 miljoen belastinggeld door de plee heeft gespoeld.
  Mohammedanen, dus ook Kaag, doen er van alles aan om de boel in Europa te destabiliseren.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s