Nieuw

Nieuwe golf van vluchtelingen op de Balkanroute leidt steeds brutalere misdadigers naar Midden-Europa

Foto: PAnd0rA/ Wikimedia (CC-BY-SA-4.0)

“Nieuwe stroom van migranten verwacht” is de kop van een artikel in de gedrukte editie van de Kleine Zeitung van gisteren op zaterdag. In Noord-Macedonië en Bosnië zijn al duizenden mensen op weg naar Italië en andere sociale paradijzen om “onderdak te zoeken”.

De belangrijkste bestemming is nog steeds de Bondsrepubliek Duitsland, want Oostenrijk heeft zijn aantrekkingskracht verloren dankzij Herbert Kickl, minister van Binnenlandse Zaken, die door Sebastian Kurz is gedumpt. Het is duidelijk dat dit nu weer aan het veranderen is – Kickl’s opvolger, zoals bekend, heeft alle afschrikkende maatregelen teruggedraaid – het “Ausreisezentrum in Traiskirchen” (vertrekcentrum in Traiskirchen) is weer een eerste opvangcentrum geworden.

Laatste daad van de voormalige kanselier Kurz werpt al vruchten af

Kurz, die voordat hij in zijn verkiezingscampagne van 2017 de standpunten van de FPÖ over het vluchtelingenbeleid letterlijk had overgenomen, beweerde dat Oostenrijk “een meer welkome cultuur nodig had” en ook de stoutmoedigste bewering heeft gedaan dat “de gemiddelde migrant beter opgeleid is dan de gemiddelde Oostenrijker”, is nu weer de oude. En dat begint al vruchten af te werpen. Het is heel goed mogelijk dat zijn adviserend personeel hem voor de komende verkiezingen opnieuw de opdracht zal geven om het uitdragen van “welkomst cultuur” in te wisselen voor zijn rol als “Kickl-imitator”. Zullen de Oostenrijkers er deze keer weer in trappen?

“Vluchtelingen” gijzelen 75 jaar oude automobilist…

Nu de smokkelhandel van Turkije naar Griekenland en dan verder via de Balkanroute naar Midden-Europa stevig in handen van zogenaamde polycriminele organisaties is, worden ook de “beschermingszoekers” steeds gewelddadiger, aldus het hoofd van de afdeling “mensensmokkel” in het ministerie van Binnenlandse Zaken, Brigadegeneraal Gerald Tatzgern. En de eerste Brutalos zijn net aangekomen in Slovenië via Kroatië, waar ze hun potentieel al aan het ontplooien zijn. In de wijk Novomesto aan de Kroatisch-Sloveense grens hebben “vluchtelingen” een 75-jarige gegijzeld, opgesloten in de kofferbak van zijn auto en “gevlucht” naar Ljubljana. Op weg naar de Italiaanse grens lieten ze de auto achter in een bos. De gepensioneerde kon worden opgemerkt door te kloppen en werd gered.

“Vluchtelingen” open vuur op politieagenten

De doorvoer door Slovenië was minder “succesvol” voor drie Indiërs, drie Bangladeshi’s en één Serviër. Bij de grenscontrole in het Sobota-gebied werden de cultuurverrijkers aan een grenspolitiecontrole onderworpen. Bij het daaropvolgende vuurgevecht met de politie raakten volgens de krant twee agenten en een van de ‘vluchtelingen’ gewond. Het zegt ook dat, volgens Brigadegeneraal Tatzgern, “scènes die lijken op die van 2015/16 beginnen op te duiken”. Een minister van Binnenlandse Zaken Herbert Kickl zou nu belangrijker zijn dan ooit; laten we hopen dat de kiezers het ook zo zien en dat Kurz in de herfst de rekening voor zijn onverantwoordelijk gedrag zal krijgen.

Bron:

Neue Flüchtlingswelle auf Balkanroute schwappt immer brutalere Kriminelle nach Mitteleuropa

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1742 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

5 Comments on Nieuwe golf van vluchtelingen op de Balkanroute leidt steeds brutalere misdadigers naar Midden-Europa

 1. Kurz oder lang, macht nix, die moest het veld ruimen, en zo gaat men ook de zoveelste keer op de Salvini, Orban, en hoe-heet-die Polen af, het stinkt van alle kanten.

  Like

 2. veni vidi foetsie // juni 10, 2019 om 21:52 //

  “Bij de grenscontrole in het Sobota-gebied werden de cultuurverrijkers aan een grenspolitiecontrole onderworpen. Bij het daaropvolgende vuurgevecht met de politie raakten volgens de krant twee agenten en een van de ‘vluchtelingen’ gewond”…

  Okee, lijkt me helder dat er dus gewapende tot schieten bereid zijnde “vluchtelingen” door Europa zwerven….waar is de grens van zelfbehoud versus politiek correcte weerloosheid?

  Afgelopen week zijn bij mij in de regio meerdere zware misdrijven gepleegd door “licht getinte” en/of gemaskerde personen. Dit was vroeger minimaal maar sinds de “welkomstcultuur” verergerd het met de maand.

  De realist in mij zegt dat het geweld exponentieel zal groeien.

  De fantasten van de krant en de overheid zeggen dat het beter gaat….

  Ik ben blij dat het overduidelijk zwart wit aan het worden is en niet langer grijzig in de marge.
  Ik ben verdrietig om te ontdekken dat mijn realisme aan het winnen is.

  Liked by 1 persoon

 3. heksenhiel // juni 10, 2019 om 23:51 //

  BLIJVEN WE HET NU VLUCHTELINGEN NOEMEN.Het is gewoon het grootste gaatjes dat er bestaat. Waarvoor vluchten ze dan ?? Ze komen om te stelen, niet werken (geld is gratis) moorden, verkrachten en noem maar op, want de meesten komen uit VEILIGE landen. Gelijk opstaande voet retour zonder rechtzaken wat ook scheepsladingen geld kost. Ook geen beroep mogelijk want dat kunnen wij niet aan en hebben ze ook nog in EU de tijd verzet van 5 naar 3.jaar om tot een beslissing te komen. Lukt gewoon niet en nog meer van die UITVRETEND GAAIES NAAR BINNEN. Er staat ons nog veel ELLENDE te wachten. LET OP !!!!

  Like

 4. Ik vermoed toch dat ze Sebatian Kurz het pistool op de slaap hebben gezet, om tot zulke uitspraken te komen. Er zullen veel mensen mij niet geloven maar ik moet ergens in geloven anders heb je niets meer

  Like

 5. Greengo // juni 13, 2019 om 17:36 //

  Trumps participate in Polish-American reception | FULL REMARKS

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s