Nieuw

Jihadkinderen op weg naar Nederland

Nederland heeft twee kinderen van IS-strijders teruggehaald, meldt het AD.

Vorig jaar riep Rutte nog dat Nederland geen ISIS kinderen terug zou halen, maar als Rutte iets roept dan is dat een garantie dat het omgekeerde zal gebeuren. Nu blijkt dat de Nederlandse regering zich er voor heeft ingespannen en er zelfs een delegatie naar het lastig bereikbare Koerdische gebied in Syrië afgereisd is.

De Koeridische minister voor Buitenlandse Zaken, Dr. Abdulkarim Omar, stelde vanochtend in een tweet dat ‘op verzoek van de Nederlandse regering door de autonome regering in Noord- en Oost Syrië op 9 juni twee Nederlandse weeskinderen zijn overgedragen aan een delegatie van het ministerie van Buitenlandse Zaken in de stad Ain Issa.’

D66 Kamerlid Sjoerdsma heeft soep in zijn hoofd en denkt dat kinderen in Koerdistan zullen radicaliseren, terwijl die kans veel groter is bij de familie in Nederland die tenslotte ook de ouders van deze wezen heeft laten radicaliseren.

Nee zeggen en ja doen, dát is het motto van dit kabinet.

Want wat kan zo’n zielig ISIS-kindje nou helemaal voor kwaad, toch?

Een jaar lang verschenen wekelijks in alle systeemmedia verhalen over zielige IS-kinderen. Het was dus altijd al de bedoeling om de geesten rijp te maken voor acceptatie van hun terugkeer.

Had de Nederlandse regering het geheim willen houden?

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1744 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

12 Comments on Jihadkinderen op weg naar Nederland

 1. Die kinderen zijn daar geboren dus totaal niet Nederlands. Eerder stateloos. Maar goed zo zie je maar weer hoe we dag na dag door onze zogenaamde vertegenwoordigers worden bedrogen. En Rutte loopt iedere keer lachend en zwaaiend weg nadat hij weer een aanval heeft overleeft. Zo van haha ik ben er weer vanaf gekomen door mijn legendarische leugens. Ik hoop dat ze ooit de prijs zullen betalen voor hun verraad.

  Liked by 1 persoon

 2. Fransdo // juni 10, 2019 om 22:38 //

  Zo juist nog, zeer tegen mijn eigen gewoonte in, naar Nieuwsuur gekeken. Daar zat zo’n linkse asieladvocaat aan tafel. Mijn bek viel open van wat ik daar hoorde. Nederland is al een jaar vertegenwoordigd in dat gebied. Ook de advocaat zei dat er maar twee mogelijkheden waren: of ze komen georganiseerd of clandestien terug. Andere mogelijkheden zag hij niet. En de Koerden konden dit allemaal niet zo vol houden.

  Jongens we hebben heel Noord-Afrika waar je struikelt over al die vredelievende moslims van het geloof van vrede en liefde. Hebben ze daar geen weeshuizen en opvanggezinnen of zo. En natuurlijk is het weer stil gehouden, op zich niet onbegrijpelijk want die Linkse Leugens kun je beter onder de pet houden. En die Grapperhaus is zo langzamerhand zelf één grote grap.

  We zijn weer belazerd ………… voor de zoveelste keer!!!!

  Liked by 2 people

 3. Ook uit het draadje van Doornbos. De rest komt gewoon ook terug:

  Like

 4. antiislamnu // juni 10, 2019 om 22:53 //

  Hier zijn de schatjes lekker in de frisse lucht aan het buiten spelen wel Op Tijd voor het eten thuis komen jongens
  Nou succes van deze kinderen is in mijn ogen geen plek in welk beschaafd land dan ook.
  https://drive.google.com/file/d/1-RL1Yj2hed8HAdHYOULES1qZf0Np5V6n/view?usp=drivesdk

  Like

 5. Ze blijven hier maar denken dat ze de islam er wel onder krijgen. Nou dus niet, de islam krijgt ons oo de knieen keer op keer

  Like

 6. Op de knieen , excuus, @antiislamnu, die films zijn verwijderd

  Like

 7. vangie1206j // juni 11, 2019 om 05:01 //

  Laat die jihad kinderen daar gewoon dood gaan anders plegen straks in Nederland zelfmoord aanslagen tegen onschuldige burgers.
  En wie draait op voor de kosten van deze islam griezels.
  De Nederlanders moeten weigeren nog belasting te betalen aan deze corrupte regering want daar worden de islamitische slachters van de toekomst mee gefinancierd.

  Like

 8. Jack vanderVeen // juni 11, 2019 om 09:05 //

  1. Wanneer er delegaties van die angsthazen uit Nederland naar Syrië afreizen is Syrië dus echt veilig. Waarom had men geen transportvliegtuig volgepropt met Syriërs kunnen meenemen.
  2. Kinderen spreken helemaal geen Nederlands, waardoor het zielig is, eigenlijk onmenselijk volgens die linkse kliek bemoeials en advocaten en zelfs rechters, om die kinderen naar ons land te halen.
  3. We onttrekken zo kinderen uit hun eigen cultuur, dat zou niet mogen gebeuren.

  Jeugdzorg krijgt er binnenkort, daarvoor moet dan wel eerst 50 miljoen euro gereserveerd worden, een nieuwe tak bij: terrorismebestrijding binnen landsgrenzen bij minderjarigen.
  Onze Regering is, buiten een stel immens liegende niksnutten, gewetenloze schurken.
  Wie weet hoeveel men er van die kinderen strikt voor eigen genot, om ze daarna in het niets te laten verdwijnen.
  Wie weet hoeveel slachtoffers deze knaapjes anders zelf gaan maken in de toekomst. Want stiekem worden deze kinderen als jihadhelden aanbeden en als zodanig opgevoed totdat zij een Osama bin Laden kunnen evenaren straks. Maar wel dankzij ONS GELD.

  Like

 9. Horatius // juni 11, 2019 om 13:01 //

  Onze regering met als leugenachtige spreekbuis Mark Rutte heeft ons voor de zoveelste keer in de maling genomen door een begin te maken met de volledige terugkeer van alle zielige weeskinderen van IS-signatuur.

  Op zoek naar hun identiteit zullen deze kinderen ongetwijfeld revanche willen nemen op de ongelovigen die verantwoordelijk waren voor de dood van hun ouders. Daar helpt geen heropvoeding aan en zeker geen knuffelcultuur, want wraak nemen op de ongelovigen zit als het ware in hun genen en dat zal onze samenleving gaan merken in de komende decennia.

  Ieder weeskind zal op een zekere leeftijd op zoek gaan naar zijn culturele en religieuze identiteit en zal in dit specifieke geval zijn ouders niet willen verloochenen en dus automatisch gaan radicaliseren.

  De gehele verantwoordelijkheid voor dit onontkoombare scenario ligt bij onze regering die nog steeds gelooft dat de integratie van de moslimpopulatie slechts een kwestie van tijd is.

  Overheidsinstanties zoals de AIVD en de IND falen volledig in het uitvoeren van hun primaire taken vandaar dat uitgeprocedeerde asielzoekers met een strafblad van hier tot Mekka vrij rondlopen evenals de teruggekeerde IS-strijders die z.g. op de radar staan.

  De linkse goedmens uithangen op kosten van de autochtone bevolking die alles maar moet slikken, want wij zijn immers een tolerant en verdraagzaam volkje dat bewijzen de statistieken op het gebied van de werkeloosheid en de criminaliteit onder al die Nieuwe Nederlanders.

  Uiteindelijk gaat het hier om moslims en die moeten worden opgevangen en berecht in die gebieden waar de islamitische wetgeving van kracht is en waar hun ouders hun wandaden hebben gepleegd. De Nederlandse rechtsstaat is per definitie volledig ongeschikt om deze kinderen op te voeden tot rechtschapen burgers met respect voor onze cultuur, normen en waarden.
  Hier betekent onze z.g. rechtsstaat vrij spel en een onaantastbare status voor jihadstrijders, staatloze asielzoekers, uitgeprocedeerde vluchtelingen en ander wrakhout van de Arabische Lente.

  De asieladvocatuur doet weer goede zaken geholpen door onze volkomen incompetente regering die een wit voetje wil halen in Brussel en bij de religieuze baardmannen in Saoedi-Arabië wat overduidelijk één pot nat is.

  Like

 10. Greengo // juni 11, 2019 om 18:07 //

  ‘De twee door NL/Fr opgehaalde kinderen zijn twee en vier jaar oud. Moeder was IS-lid Karenia ‘Safiya’J., Antilliaanse/NLse bekeerlinge uit Zwolle. Ze overleed in januari dit jaar. Vader was een Belgische IS-strijder die al eerder doodging.’

  Volgens islamitische gebruiken worden kinderen toegewezen aan de vader(familie/België) en dus lijkt hier een cultuurdingetje te zijn doorbroken en dat is best vreemd. Binnen de islamitische cultuur is het alleen mogelijk voor het mannelijk geslacht om een vrouw te trouwen afkomstig vanuit een niet islamitische cultuur, andersom is dat ‘not done’. Een islamitisch / mohammedaans kind kan binnen de islamitische cultuur alleen geadopteerd worden door een islamitisch gezin. Dat wilde ik maar even kwijt..

  Vervolgens:

  Thierry Baudet(FvD): ‘Zéér onverantwoord immigratiebeleid van dé VVD’ | Vragenuur Syrische kinderen en waar blijkt dat Blok een Bord voor z’n kop heeft.

  Like

 11. Greengo // juni 11, 2019 om 18:22 //

  How to spot a liar | Pamela Meyer

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s