Nieuw

Homo staatscoördinator voor homovluchtelingen “schafte vers Arabisch neukvlees aan door middel van ‘Refugee Welcome’-maatregelen”

Homo Ronald Zenker.

De Duitse homofiel Ronald Zenker, directeur van Dresden Christopher Street Day en “staatscoördinator voor homovluchtelingen”, wordt ervan beschuldigd seks te hebben gehad met zijn jonge vluchteling-protegé’s.

Zo had Zenker sleutels van de kamers en flats van de jonge asielzoekers en heeft ze blijkbaar vaak gebruikt. Tatjana Festerling, die zich ooit voor de zetel van burgemeester van Dresden kandideerde, meldt dit drastischer:

Nu is er in Dresden een enorm schandaal over deze Ronald Zenker uitgebroken, waarbij zelfs autoriteiten zijn betrokken. Zenker wordt ervan beschuldigd dat hij vers, Arabisch neukvlees heeft aangeschaft door middel van “Refugee Welcome”-maatregelen, die ruimschoots worden gefinancierd met geld van de belastingbetaler, dat wil zeggen neuken met mensen die onder bescherming staan. Nou, zo verwoord ik het dus, de Sächsische Zeitung formuleert het natuurlijk serieuzer.

Festerling heeft dit uiterst exacte en zeer waardevolle artikel van de Sächsische Zeitung achter een betaalmuur gekopieerd. Hier is het (PDF). Men mag aannemen dat seksuele uitbuiting door heteroseksuelen en homoseksuelen ook een enorm motief is voor de abnormale Duitse liefde voor asielzoekers.

Bron:

Importierte Dresdner CSD-Chef per Asyl „Frischfleisch“?

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8670 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Homo staatscoördinator voor homovluchtelingen “schafte vers Arabisch neukvlees aan door middel van ‘Refugee Welcome’-maatregelen”

 1. Tatjana Festerling is volgens mij nog niet omgebouwd. Laatste alinea..

  https://en.wikipedia.org/wiki/Tatjana_Festerling

  Like

 2. Tatjana Festerling, de heer Festerling? dan nog, men kan het ook hoog opblazen die verhalen, als ie meent een homo migrant ( vluchteling spreek ik al niet meer van ) neukt, is dat zijn ding, wie boeit dat nu? mij niet.

  Like

 3. Jack vanderVeen // juni 11, 2019 om 09:22 //

  Jongens, men moet dingen niet zo negatief wegzetten.
  Wegens weigering tot medewerking aan AIDStest en andere geslachtsziektetesten, heeft deze lul of kut, hoe zou ik het moeten benoemen, zich opgeworpen om op zeer ludieke wijze deze testen alsnog af te kunnen nemen.

  Like

 4. Jullie halen Tatjana Festerling, voorheen van Pegida en die vluchtelingenneukert Ronald Zenker door elkaar zodat Tatjana hier in de reactie als lul of kut wordt weggezet en die vluchtelingenneukert als eentje van ons.

  Like

 5. vonpuffelen // juni 12, 2019 om 12:08 //

  Happy diversiteitsmaand of zoiets.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s