Nieuw

‘Zonder diversiteit wordt het oorlog, echt waar’ – Frans Timmermans

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (851 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

9 Comments on ‘Zonder diversiteit wordt het oorlog, echt waar’ – Frans Timmermans

 1. Mad Max zag ik ook voorbij rollen.

  Liked by 1 persoon

 2. Zonder Frans Timmermans wordt het vrede.

  Liked by 1 persoon

 3. Je kan zien dat die stakkers honger hebben geleden in Afrika.

  Like

 4. Fransdo // juni 10, 2019 om 09:51 //

  Ja, vel over been. En ook dat ze het vechten in hun regio beu waren. Gelukkig kon die ene die scootmobiel nog meenemen in die rubberboot.

  Like

 5. syberspees // juni 10, 2019 om 16:23 //

  Kan iemand mij uitleggen waar timmermans dit op baseert, volgens mij is diversiteit juist oorlog

  Like

 6. Fransdo // juni 11, 2019 om 08:43 //

  @syberspees Timmermans is gek en een vertegenwoordiger van alle Linkse gekkies waar we nu echt van af moeten maar dit artikel was meer sarcastisch of Ironisch bedoeld en een voorbeeld van al die zogenaamde oorlogsvluchtelingen die goed gekleed en voorzien van hun Smartphone hier de slachtofferrrol komen spelen.

  Like

 7. syberspees // juni 11, 2019 om 13:51 //

  @Fransdo, Dat dit artikel sarcastisch\ ironisch bedoeld was had ik wel begrepen. Het is tenslotte wel een erg grappig filmpie. De reden van mijn vraag is dat ik Fransie dit op tv eerder heb horen zeggen. Het komt op mij over als (((chantage))). Nu ik het zo bekijk denk ik dat ik het wel begrijp. Dessalniettemin dank voor je reactie..

  Like

 8. Fransdo // juni 11, 2019 om 19:59 //

  Volgen mij hebben wij hetzelfde gezien op TV Daarom is Frans T wat mij betreft ook levensgevaarlijk, een globalist die er op uit is om ons allemaal te vervangen onder de smoes van een cultuurverrijking waar niemand op zit te wachten. Dat is het probleem bij zo’n beetje alle ambtenaren. Wat zeggen ze als smoes maar wat is nou eigenlijk de primaire bedoeling.

  Als ze nou gewoon eens zouden beginnen met gewoon de waarheid te vertellen over bepaalde zaken dan voorkomt men dat ik met samengeknepen billen ‘s-avonds naar weer een links stukje Linse bedriegerij zit te kijken.

  Like

 9. syberspees // juni 12, 2019 om 00:16 //

  Een frisse kerel vind ik hem ook niet echt nee. Ikzelf heb mijn tv vlak na de amerikaanse verkiezingen de deur uit gezet. Je heb er eigenlijk niet zoveel aan. Het is uiteindelijk allemaal (((tv))). Scheelt ook weer wat spierpijn in de billen 😉.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s