Nieuw

‘Zonder diversiteit wordt het oorlog, echt waar’ – Frans Timmermans

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1744 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

10 Comments on ‘Zonder diversiteit wordt het oorlog, echt waar’ – Frans Timmermans

 1. Mad Max zag ik ook voorbij rollen.

  Liked by 1 persoon

 2. Zonder Frans Timmermans wordt het vrede.

  Liked by 1 persoon

 3. Je kan zien dat die stakkers honger hebben geleden in Afrika.

  Like

 4. Fransdo // juni 10, 2019 om 09:51 //

  Ja, vel over been. En ook dat ze het vechten in hun regio beu waren. Gelukkig kon die ene die scootmobiel nog meenemen in die rubberboot.

  Like

 5. syberspees // juni 10, 2019 om 16:23 //

  Kan iemand mij uitleggen waar timmermans dit op baseert, volgens mij is diversiteit juist oorlog

  Like

 6. Fransdo // juni 11, 2019 om 08:43 //

  @syberspees Timmermans is gek en een vertegenwoordiger van alle Linkse gekkies waar we nu echt van af moeten maar dit artikel was meer sarcastisch of Ironisch bedoeld en een voorbeeld van al die zogenaamde oorlogsvluchtelingen die goed gekleed en voorzien van hun Smartphone hier de slachtofferrrol komen spelen.

  Like

 7. syberspees // juni 11, 2019 om 13:51 //

  @Fransdo, Dat dit artikel sarcastisch\ ironisch bedoeld was had ik wel begrepen. Het is tenslotte wel een erg grappig filmpie. De reden van mijn vraag is dat ik Fransie dit op tv eerder heb horen zeggen. Het komt op mij over als (((chantage))). Nu ik het zo bekijk denk ik dat ik het wel begrijp. Dessalniettemin dank voor je reactie..

  Like

 8. Fransdo // juni 11, 2019 om 19:59 //

  Volgen mij hebben wij hetzelfde gezien op TV Daarom is Frans T wat mij betreft ook levensgevaarlijk, een globalist die er op uit is om ons allemaal te vervangen onder de smoes van een cultuurverrijking waar niemand op zit te wachten. Dat is het probleem bij zo’n beetje alle ambtenaren. Wat zeggen ze als smoes maar wat is nou eigenlijk de primaire bedoeling.

  Als ze nou gewoon eens zouden beginnen met gewoon de waarheid te vertellen over bepaalde zaken dan voorkomt men dat ik met samengeknepen billen ‘s-avonds naar weer een links stukje Linse bedriegerij zit te kijken.

  Like

 9. syberspees // juni 12, 2019 om 00:16 //

  Een frisse kerel vind ik hem ook niet echt nee. Ikzelf heb mijn tv vlak na de amerikaanse verkiezingen de deur uit gezet. Je heb er eigenlijk niet zoveel aan. Het is uiteindelijk allemaal (((tv))). Scheelt ook weer wat spierpijn in de billen 😉.

  Like

 10. Dagroosje // juli 5, 2019 om 00:45 //

  In zijn toespraken is hij een demagoog met psychopatische trekken. Het doet haast pijn om naar hem te kijken. Hij zegt maar van alles volgens de speciaal voor hem geschreven teksten, maar hij heeft m.i. geen vermogen om te kunnen beoordelen wat zijn woorden daadwerkelijk betekenen. Anders kan ik niet voorstellen dat hij met oorlog dreigt als hun multiculti plan niet zou lukken.

  Ik las op Internet dat hij niet gescharmeerd was van de wijze van de achterkamertjes onderonsjes, maar toen Merkel, Macron, Rutte en Sanchez hetzelfde hebben gedaan om hem aan de lidstaten op te dwingen vondt hij het natuurlijk prima. In zijn hele loopbaan meten met twee maten, daar was Timmermans meester in. De slachtoffers waren altijd de Oosteuropese landen, waarvan Orban het meeste verduren had. Behalve de halve wereld, w.o. internationale kranten tegen hem op te jutten en de publieke, vooral persoonlijke vernederingen, waar Verhoofstadt én Sargentini om niet te vergeten, eveneens een grote rol in speelden.

  Nu dat mede door Orban Timmermans zijn droomfunctie heeft misgelopen noemen ze Orban een proleet. Daar gaan we weer. Terwijl de hele wereld al weet dat al dat getreiter die op de lopende band tegen Hongarije was ingezet enkel het doel had om ze op hun knieën te dwingen om migranten op te nemen, gooien ze het nog steeds allemaal op rechtsstaat, persverheid en dit soort bullshit, terwijl nog nooit iemand of een onafhankelijke delegatie de moeite nam om deze zogenaamde “mistanden” werkelijk te gaan onderzoeken.

  Timmermans was gewoon voor iedere lobyist w.o. zijn boezemvriend Soros een “waardevolle” bediende. Maar op een bepaalde moment kreeg hij vleugels, dacht hij en blaasde heel erg hoog van de toren, tot hij ineens besefte dat hij toch geen vleugels had. Maar toen was het helaas te laat. Hij stortte neer als een volle zandzak. Iedereen zijn verdiende loon zou ik zeggen. “Die voor een ander een kuil graaft valt er zelf in”. Gouden gezegde en het komt altijd uit.

  Overigens ik lees net op NRC.nl
  “Dwarsliggers zijn nog niet van Timmermans af” Zo kennen we hem weer, onze Timmermans.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s