Nieuw

Niemand zit te wachten op Annabel ‘Biggetje’ Nanninga

'Annabel eet een broodje', screenshot YT

In een recente video van Forum voor Democratie (FvD) uit aankomend Senator Annabel Nanninga kritiek op de koers van de partij: het moet vooral niet te ideologisch worden.

Door: N. Arcist

Nanninga was te gast op een conferentie van de jongerenorganisatie van FvD. Daar spraken eveneens de docent psychologie Jan te Nijenhuis en datingcoach Tom Gorny. Te Nijenhuis legt het logische verband tussen ras en iq, Gorny probeert hulpeloze mannen te helpen met dating in een almaar feminiserende maatschappij. Het zijn twee onvergeeflijke fouten in de hedendaagse liberale, verwijfde maatschappij.

Kortgeleden was er een soortgelijk incident waarbij Fvd-medeoprichter Henk Otten zich tegen zijn eigen partij keerde. Ook hij wees het ideologische verhaal van Baudet af. Volgens de volgevreten casinokapitalist zou FvD moeten deelnemen aan een ‘zakenkabinet’.

De sodomiet Chris Aalberts was ook weer eens van de partij om FvD te besmeuren.

Wat Nanninga, Otten en Aalberts niet begrijpen is dat de populariteit van FvD voortvloeit uit hun ideologie. FvD durft ‘controversiële’ onderwerpen – zoals het verband tussen ras en iq, evenals het gedrag van de vrouw – bespreekbaar te maken.

Niemand zit nog langer te wachten op de zoveelste liberale, feministische, handelsgeoriënteerde, koosjere nep-oppositie partij.

N. Arcist

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8671 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

10 Comments on Niemand zit te wachten op Annabel ‘Biggetje’ Nanninga

 1. Halle000 // juni 9, 2019 om 22:16 //

  Precies! Meer ideologie, minder biggetjes! 🙂

  Like

 2. Arminius // juni 9, 2019 om 22:34 //

  Niemand zit te wachten op minerva uilen en boreale vergezichten en andere academische prietpraat!

  Like

 3. Fredje // juni 9, 2019 om 22:39 //

  @Arminius

  Het CIDI is er ook weer!

  Like

 4. timpietersen // juni 9, 2019 om 22:42 //

  hey (((arminius))) alles goed?

  Like

 5. Arminius ik zit er wel op te wachten en met mij vele Nederlanders. De speech van Baudet na de verkiezingen was legendarisch.

  Liked by 1 persoon

 6. We worden ondermijnd door onze universiteiten, onze journalisten. En vooral worden we ondermijnd door onze bestuurders. Juist, we moeten af van deze hedendaagse liberale, verwijfde maatschappij.

  Liked by 1 persoon

 7. daywalker // juni 10, 2019 om 05:35 //

  Irritante bolle soepkip

  Like

 8. syberspees // juni 10, 2019 om 10:40 //

  Toch blijfr Annabel Nanninga een lekkere knuffelmamma

  Like

 9. Dit is gewoon niet te filmen waar gaan we in godsnaam naartoe. Arme kinder er n en kleinkinderen heb met jullie te doen. Verschrikkelijk

  Like

 10. Eigen volk eerst // augustus 5, 2019 om 06:50 //

  De jonge vaders en moeders van nu, zullen toch eens in actie moeten komen om hun kinderen te redden. Leg die telefoon weg en DOE EENS IETS! Laat je niet zo in de luren leggen door de media en deze graai regering! Ogen open en stem eens goed!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s