Nieuw

Gaat het nog? Artsen spelen boksen met geaborteerde baby’s

Dat zoveel kinderen worden geaborteerd is geen toeval. In Zwitserland zijn er jaarlijks ongeveer 10.000 van hen, dat wil zeggen ongeveer elke tiende kind. De meeste van hen hebben abortussen om financiële redenen. Met andere woorden, de abortusindustrie bestaat voornamelijk vanwege de armoede. Daarnaast worden op veel plaatsen de leeftijdsgrenzen verhoogd tot 9 maanden. Hoe ouder de foetussen zijn, hoe groter de marktwaarde. Hiervoor werd een verschrikkelijke procedure (Partial Birth Abortion) uitgevonden. Het is een methode van late abortus waarbij de foetus in het tweede of laatste derde deel van de zwangerschap wordt gedood door het injecteren van een sterk geconcentreerde zoutoplossing in de baarmoeder, wat weeën veroorzaakt. Het kind wordt gedraaid zodat het eerst met de voeten geboren wordt. Zodra het hoofd zichtbaar is, snijdt de arts de nek van het kind open en zuigt de hersenen met een holle naald leeg. Na de hartstilstand wordt de dode baby er volledig uitgehaald. Deze procedure maakt het een legale abortus en geen moord.

Auteur: Jan Walter

Aan de andere kant blijft een op de vijf koppels in Zwitserland ongewild kinderloos. Als onvruchtbaarheid het gevolg is van het onvermogen van een man om zich voort te planten, is de kwaliteit van het sperma meestal het probleem. Zoals we weten uit tal van studies, heeft de kwaliteit van het sperma in de westerse wereld de laatste 50 jaar sterk geleden. De reden voor de afnemende vruchtbaarheid is zo onbegrijpelijk dat het bijna ongelooflijk is. Er worden doelbewust substanties gesynthetiseerd die de vruchtbaarheid van mannen en vrouwen aantasten en worden door de voedingsindustrie en cosmetica in omloop gebracht. In 2014 meldde de Medical Daily dat veel zepen, shampoos, haarsprays, etc., de testosteronspiegels van mannen sterk beïnvloedden. In 2001 rapporteerde de Guardian dat genetici een gen-maïs ontwikkelden die de zaadcellen de bevruchting van eicellen verhinderde. Het draait allemaal om bevolkingsbeheersing of bevolkingsvermindering en de methoden zijn ongelooflijk perfide. Naast giftige chemicaliën en genetische manipulatie bevat 90 procent van de aankoopbonnen en kwitanties, waarvan de inkt na enige tijd wordt gewist omdat ze van thermisch papier zijn gemaakt, Bisphenol A (BPA), een bekende hormoonverstorende stof die de hormonale balans van mensen verandert. Het leidt tot hormonale stoornissen zoals misvormingen van het urogenitale stelsel [de organen van het urine- en voortplantingsstelsel], onvruchtbaarheid en borstkanker. Al bij al kunnen deze schandalen onmogelijk toevallig zijn, vooral omdat ze perfect passen in het bevolkingsbeleid van de superrijken zoals Bill Gates, George Soros of Henry Kissinger. (zie ook “Rockefeller & Bill Gates willen abortus en gedwongen sterilisatie” op de Zwitserse televisie.)

Degenen die op deze manier met het leven omgaan, hebben duidelijk niet veel van het leven begrepen, en het is dan ook niet verwonderlijk dat het tot zulke afschuwelijke taferelen leidt waarbij artsen met geaborteerde baby’s boksen spelen.

De afschuwelijke videoclip verscheen op woensdag en toont abortusartsen die een gevecht met dode ongeboren baby’s ensceneren.

De katholieke priester Frank Pavone onthulde de walgelijke beelden op Twitter en legt uit dat het slechts het topje van de ijsberg is als het gaat om heimelijk onderzoek naar het verdorven gedrag van abortusartsen.

“Zo ziet het KWAAD er uit, mijn vrienden. Onze eigen onderzoeken in de abortusindustrie hebben aangetoond dat ze met de baby’s op de vloer achtervolgertje spelen en een ander onderzoek toonde aan dat ze zelfs ‘Wishbone’ spelen met de afgebroken babylichaamsdelen”, schrijft Pavone.

(Wishbone: Een gevorkte bot [de furcula] tussen de nek en borst van een vogel. Volgens de gewoonte wordt dit bot van een bereide vogel door twee mensen gebroken en kan degene met de langere helft een wens doen).

Wanneer men zich bedenkt dat de jeugd door twijfelachtige Influencers massaal en professioneel bewerkt wordt, lijkt het des te belangrijker om luidkeels op te komen voor de mensheid en de menselijke waarden. Onlangs deelde Miley Cyrus op Instagram dat abortus gezondheidszorg is en bereikte daarmee miljoenen volgers.

Conclusie: Abortus moet – als dat al het geval is – hoogstens een noodoplossing zijn. Het is onbegrijpelijk dat de politiek en de media zich steeds meer en intensiever inzetten voor abortus, tenzij men de agenda van de globalistische ondemocratische coterie kent. Ziek gedrag als normaal presenteren is een van de manieren om hun agenda voor de meerderheid acceptabel te maken, en de abortusindustrie is een voorbeeld van hoe ziek brede lagen van de samenleving al zijn.

Bron:

Gehts noch?! Ärzte spielen mit abgetriebenen Babys Boxen!

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8669 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

21 Comments on Gaat het nog? Artsen spelen boksen met geaborteerde baby’s

 1. Jack vanderVeen // juni 8, 2019 om 06:23 //

  en in Afrika blijft men nog steeds macrobiologisch vreten blijkbaar.
  want die lui (mannelijke LUIe en domme individuen) komen naar Europa om hier onze vrouwen extra te injecteren.
  waarom sturen we die genetisch gemanipuleerde troep niet naar Afrika, zodat er minder door mannen met vrouwen geneukt wordt (mannen men mannen geeft (nog steeds) geen zwangerschappen). En ook de voedseltekorten daar zijn per direct opgelost.

  Helaas, daar zijn er velen die terecht denken: die westerse troep vertrouwen we niet, wie weet wat men er allemaal mee uitgespookt heeft.
  En zo rotten miljoenen kilo’s hulpvoedsel elk jaar weer weg in de afrikaanse havens.
  Maar hulpinstanties die zich presenteren met rammelende kindertjes bestaan hiervan weer. Dus mes snijdt wel, vlijmscherp, aan twee kanten. Helaas niet de beoogde: bevolkingsgroei beperking in Afrika.

  En wat betreft de moderne holocaust anno 2019: lees ten dele hierboven, abortus wordt zo echt gelegaliseerde moord en de rest wordt geimporteerd om de moderne holocaust te completeren op niet al te lange termijn.

  Like

 2. Chris Dirick // juni 8, 2019 om 08:10 //

  Dit geloof ik niet! Dit kan niet anders dan een door de anti-abortus liga gemanipuleerd filmpje zijn. Nepnieuws dus.

  Like

 3. joepiedepoepie // juni 8, 2019 om 09:24 //

  Nos enfants nous accusseront!

  Like

 4. joepiedepoepie // juni 8, 2019 om 09:29 //

  @Chris
  Maar deze documentaire is ook nepnieuws zeker…

  Verklaar dan eens het volgende…

  Duitsland was in de jaren ’30 het vruchtbaarste volk op aarde…per gezin werd er 3,8 kinderen geboren.
  Nog geen generatie later was het in de jaren ’60 het ONvruchtbaarste volk op deze planeet…

  Reden(en)?
  Nepnieuws?
  Zeg jij het maar.
  Dit past in elk geval VOLLEDIG in het Kalergi plan en in de protocollen van de wijzen van Zion.!
  Wordt wakker!

  Like

 5. edwin vissers // juni 8, 2019 om 09:41 //

  he cris oirick ,je kunt beter naar joop.nl ,goddeloze linkse zombies .

  Like

 6. Klaas // juni 8, 2019 om 11:33 //

  Om van te kotsen. Abortus is moord. Disrespect voor het leven door God gegeven.

  Like

 7. syberspees // juni 8, 2019 om 11:49 //

  Ik vind abortus 1 ding maar dit is echt te walgelijk voor woorden.

  Like

 8. Greengo // juni 8, 2019 om 12:39 //

  ‘Om ‘postmortale’ orgaandonor te zijn moet je hersendood verklaard worden en dan ben je plotseling een ‘beademd stoffelijk overschot’ (art. 14 van de wet op de orgaandonatie). De in Duitsland zeer bekende transplantatiechirurg Rudolph Pichlmayr zei vlak voor zijn dood iets heel interessants: “Als we de samenleving volledig zouden voorlichten over orgaantransplantatie, krijgen we geen organen meer.” … Hoezo? Wat is er aan de hand en mogen wij niet weten?’

  https://hoezithetnuecht.nl/agenda/lezing-orgaandonatie-en-de-hersendoodleugen-oktober-2018

  Like

 9. vonpuffelen // juni 8, 2019 om 14:50 //

  Like

 10. @Chris Dirick // juni 8, 2019 om 08:10

  Like

 11. Merel // juni 9, 2019 om 01:05 //

  Hun ouders hadden met hen moeten spelen, buikje kietelen, voetjes kussen, lekker lachen samen.
  Intussen hangen veel paren aan het ivf infuus, dat is de andere kant van de medaille, geld, ,
  Ook moslims maken hier gebruik van en keren zich daarna tegen ons, ivf bedoel ik ik ken ze persoonlijk

  Like

 12. Chris Dirick // juni 9, 2019 om 01:39 //

  Oeps! Ik heb blijkbaar iets verkeerds neergepend.
  Dat ik geen geloof hecht aan het “bokspartijtje” in het filmpje komt omdat ik mij niet kan voorstellen dat een chirurg/geneesheer/arts zo kan omgaan met wat even daarvoor nog een levend wezentje was.
  Zo gedegenereerd kan iemand die ook maar een greintje fatsoen in zijn lijf heeft niet zijn. En alhoewel ik pro abortus ben vind ik dat deze ingreep niet ter vervanging van anticonceptie gebruikt mag worden.
  Jonge meisjes die zwanger worden, zelf vaak nog kinderen, zien hun leven in één klap verwoest. Kunnen hun studie niet verder afmaken, raken niet aan een diploma, zijn dientengevolge voor de rest van hun leven, samen met hun kind(eren), veroordeeld tot armoede. Volwassen vrouwen, die vaak al enkele kinderen hebben en ternauwernood het hoofd boven water kunnen houden, worden bijna verplicht om abortus te plegen omdat de vader, nadat hij zijn pleziertje heeft gehad, in geen velden of wegen meer te bespeuren is en dus geen economische steun meer kan (wil) verlenen.
  Anticonceptie (de pil) zou vrij te verkrijgen moeten zijn in de supermarkt. Condooms zijn dat reeds. Maar als je als meisje/vrouw er op moet vertrouwen dat mannen hierbij hun verantwoordelijkheid nemen loop je vaak het risico gesjareld/gesjaakt te worden.

  Joepiedepoepie, dat filmpje verteld mij niks nieuws. Het is niet enkel ons voedsel dat volkomen verkloot is, wat denk je van onze kleding, gordijnen, meubelen, kasten, vloerbedekking etc, etc. Volledig geimpregneerd met stoffen die vuurbestendigheid moeten garanderen. Als je thuis bent adem je die stoffen dus continue in. Om nog maar te zwijgen over de chemische troep die met grote regelmaat per vliegtuig over ons uitgestrooid wordt.

  Wat betreft de (on)vruchtbaarheid van de duitsers kan ik geen uitspraak doen. Mijn kennis daaromtrent is compleet nihil.
  Wat ik wel weet is dat dit een Europees fenomeen is en dat waarschijnlijk de economie daar voor iets tussen zit. Vijftig a zestig jaar geleden was kinderen grootbrengen veel goedkoper dan tegenwoordig. Een kind grootbrengen dezer dagen kost het equivalent van een huis. Ga er maar aanstaan als je belasting op belasting op belasting moet betalen.

  Rommel, als ik “the truth” niet kon “handlen” had ik me allang opgehangen en was ik niet zo oud geworden. Mooie foto trouwens, uit welke film komt die?

  Like

 13. Merel // juni 9, 2019 om 02:15 //

  Chris Dirick, artsen, geneesheren?
  Aan de lopende band abortussen uitvoeren maakt je geestelijk dood denk ik
  En dien”kostprijs ” van een kind vind ik zwaar overdreven
  Mijn kinderen kosten niet veel maar brachten veel
  Hoeveel kinderen heeft u zelf?

  Like

 14. @Chris Dirick // juni 9, 2019 om 01:39

  “Oeps! Ik heb blijkbaar iets verkeerds neergepend.”

  Nee hoor, zoals jezelf zegt kan je je dit niet voorstellen c.q. geloven omdat… Wat betekent dat je nog steeds al sturend met je wegkijk, ontken en bagatelliseer handles in je safespace zweeft waarbij te allen tijde moet worden voorkomen dat zo’n nare doorn je comfortbubbel doorprikt, en welke vreselijke “truth” jij hebt moeten “handlen” om desondanks jezelf niet op te hangen, lijkt me in het licht van je loochening op het afschuwelijke filmpje meer van het lekke band en poep aan de schoen gebeuren dan waar een normaal mens wakker van ligt. Kijk je uit met landen straks, dat je niet te hard valt.

  Like

 15. Republikein // juni 9, 2019 om 10:26 //

  Oeioei vogeltje?

  Like

 16. Chris Dirick // juni 9, 2019 om 01:39

  Nazi-arts Josef Mengele was toen een prominent arts zonder medische ethiek, die allerlei experimenten uitvoerde op de gedetineerden in de Nazi-kampen, vergeet een ding niet beste kerel, vaak is het zo; hoe hoger de geest hoe groter het beest dat zou een leidraad moeten zijn voor veel mensen die intuïtieloos en kritiekloos bijna alles aan hen voorbij laten gaan wat rot is in de huidige maatschappij.

  Like

 17. jtprf // juni 9, 2019 om 12:56 //

  Probleem1 is dat als men niet uitkijkt alles zo verderfelijk gaat zien. De meesten artsen zijn eervol van beroep voeren het zo uit naar goed geweten en wet. Er zijn er enkelen die niet naar eer en geweten en de wet handelen, en dat maakt het voor een grote groep slechter. Net als in een schoolklas, waar 1 of 2 man het voor de hele groep kan verzieken. Probleem 2 is, men pakt ze vaak niet goed aan.
  Dat er geld in omgaat in de hele medische industrie en alle andere sectoren is logisch en daar worden ook dingen gepleegd die het daglicht niet verdragen kunnen, maar het is niet het mainstream handelen van…

  @Merel, “geestelijk dood maken” door dagelijkse abortussen, is groot woord. Als je o.a. als chirurg, anatoom pathaloog, begrafenis ondernemer, mensen die met dood, letsel en ziekte te maken hebben, kunnen hun emotionele kant er niet bij hebben, want je gaat er onderdoor. Wil niet zeggen dat ze dan daardoor koud en ongevoelig zijn als mens.
  En met kinderen hebben kostprijs. kinderen grootbrengen kost ook veel, máár wat er de oorzaak ook van is dat het misloopt, is dat men géén weloverwogen keuze maakt in hun eigen situatie. Als je kinderen wilt moet dat helder zijn waar je aan begint.

  Like

 18. RAL9010 // juni 9, 2019 om 15:58 //

  @ Adriaan,

  MUH HOLOHOAX!! lol.

  Geloof jij ook nog in de paashaas Adriaantje?

  Like

 19. RAL9010 // juni 9, 2019 om 16:00 //

  @ Rommel,

  Like

 20. Republikein // juni 9, 2019 om 16:53 //

  Nou, goed witsel, ben tevree.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s