Nieuw

Merkel bij de viering van D-Day door Trump tot nerveus schoolmeisje gedegradeerd

Foto: The Duran / Licentievrij

Merkel’s reputatie is wereldwijd gehavend. De ooit machtigste vrouw van deze aardbol is tot een schoolmeisje verworden, zoals de bijeenkomst in Portsmouth ter nagedachtenis aan D-Day 1944 nu heeft laten zien.

Op 5 juni 1944 stapten ongeveer 120.000 geallieerde soldaten aan boord van talloze schepen in Portsmouth om in de tot toen toe grootste amfibische landingsactie op de stranden van Normandië de aanval op het vasteland van Europa te beginnen. Ter nagedachtenis aan deze landingsactie, genaamd D-Day, kwamen koningin Elizabeth voor Groot-Brittannië, de Amerikaanse president Donald Trump en de Franse president Macron bijeen als vertegenwoordigers van de geallieerden. Merkel was er ook, maar werd grotendeels genegeerd door de andere vertegenwoordigers.

Opvallend was vooral de discrepantie tussen de Amerikaanse president Trump en Merkel. Hij had eerder alle respect getoond voor de koningin van Engeland en begroette Macron een beetje zoals het kleine, soms wat vervelende neefje. Maar toen Merkel hem confronteerde, gunde Trump haar nauwelijks een blik waardig, zelfs niet de hint van een verplichte handdruk. Merkel kon met dit scenario totaal niet uit de voeten en wriemelde rond als een nerveus schoolmeisje dat voor het eerst op het kantoor van de directeur ernstig tot de orde werd geroepen: het schuldige geweten spreekt uit al haar beweging, uit elk gebaar, uit de onzekere blik.

Nog maar een paar dagen geleden had Merkel op Harvard het grootste woord en hekelde zij Trump’s politiek. Maar nu, toen ze hem persoonlijk onder ogen kwam, leek het alsof ze door de situatie compleet verpletterd was. Trump, aan de andere kant, zag eruit alsof hij precies wist wat hij deed en ervan genoot.

Bron:

Merkel bei Feierlichkeiten zum D-Day von Trump zum Schulmädchen degradiert

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8671 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Merkel bij de viering van D-Day door Trump tot nerveus schoolmeisje gedegradeerd

 1. Daywalker // juni 7, 2019 om 21:00 //

  Haha !

  Liked by 1 persoon

 2. antiislamnu // juni 7, 2019 om 21:03 //

  De vieze asielparasieten hoer ontmoet haar meester

  Liked by 2 people

 3. Merel // juni 8, 2019 om 01:00 //

  Trump maakt hier volgens mij het illuminatie handgebaar
  Hij spreekt ook vreemd over de makers van de stoelen
  Of heb ik een afwijkend gehoor, kan op mijn leeftijd?!
  Onder één hoedje kan natuurlijk ook
  Ik kijk nergens meer van op

  Like

 4. Alphons Mantel // juni 8, 2019 om 08:24 //

  Merkel veroorzaakte de asieltsunami in 2015; dat heeft Trump ook gezien

  Like

 5. bluf poker? Merkel zal weten wie er aan de touwtjes trekt, en ik ook. Dus hush hush

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s