Nieuw

ADL ondertekent overeenkomst met Mexico om de illegale invasie van migranten in Amerika te helpen en te bevorderen

De joodse ADL (Anti-Defamation League) en het Mexicaanse Ministerie van Buitenlandse Zaken tekenden een overeenkomst om samen te werken om naar verluidt Mexicaanse ingezetenen te beschermen die illegaal in de Verenigde Staten leven en die het “slachtoffer zijn van discriminatie, onverdraagzaamheid, pesterijen en haatmisdaden”, kondigde de organisatie woensdag aan:

De nota van de ADL en Mexico maakt deel uit van een twee jaar durend partnerschap ter bestrijding van de toename van haatdelicten en discriminatie van Mexicaanse onderdanen en immigranten die in Amerika wonen.

De overeenkomst werd in Mexico City ondertekend door Jesús Seade, de Mexicaanse staatssecretaris voor Noord-Amerika, en Sharon Nazarian, ADL Senior Vice President for International Affairs.

“Een van de grote prioriteiten van de Mexicaanse regering is de bescherming van de mensenrechten van de Mexicaanse staatsburgers in het buitenland, met name door hen te steunen tegen haatdelicten,” aldus ondersecretaris Seade. “Wij zijn vastbesloten om de consulaire bijstand en bescherming aan de Mexicaanse gemeenschappen in de Verenigde Staten te verbeteren, hetgeen wij zullen bereiken door middel van strategische partnerschappen zoals wij vandaag opnieuw bevestigen met de ADL”.

Als onderdeel van de alliantie, zullen de ADL en het Mexicaanse Ministerie van Buitenlandse Zaken “#DenunciaElOdio” lanceren, een sociale mediacampagne om de Latijns-Amerikaanse gemeenschap in de VS bewust te maken van het belang van het identificeren en rapporteren van haatmisdrijven.

De ADL zegt dat het sinds 2018 meer dan 300 consulaire ambtenaren in 20 Mexicaanse consulaten in 16 staten heeft opgeleid over hoe te reageren op meldingen van haatdelicten.

Volgens FBI-gegevens, stegen de haatmisdaden in de V.S. 17 percenten in 2017.

Intussen zijn de antisemitische haatdelicten met 37% toegenomen.

[Wat de ADL niet vermeld is dat de FBI de valse cijfers van de ADL ongecontroleerd over heeft genomen, waar bijvoorbeeld ook 2000 ‘anti-joodse’ hate-hoaxes in zijn opgenomen, die de ADL weigert te rectificeren]

Dus een particuliere “Amerikaanse” zogenaamde “burgerrechten”-groep kan legaal een overeenkomst ondertekenen met een vreemd land die migranten die dit land illegaal binnenkomen, helpt bij het bestrijden van de Amerikaanse regering wanneer deze probeert hen uit te zetten.

En dit verraad en deze subversie gebeurt onder het mom van “bestrijding van haat”. Als we niet onder een zionistisch bezette regering zouden leven, zou de ADL onmiddellijk worden onderzocht en vervolgd voor spionage, met als gevolg dat hun leiderschap gevangen gezet zou worden voor verraad. In plaats daarvan zal het business as usual zijn, de invasietsunami zal doorgaan.

Open grenzen zijn essentieel om dit land en zijn christelijke cultuur te vernietigen, maar dat is niet genoeg voor deze natiebrekers. Ze hebben ook een juridisch team nodig dat deze illegale indringers gratis juridische bijstand zal bieden, zodat ze hun uitzettingsbevel jarenlang kunnen uitstellen. Ondertussen gaan hun kinderen naar onze scholen en onze ziekenhuizen, allemaal betaald door de blanke Amerikaanse middenklasse arbeiders.

En tegen de tijd dat de rechtbanken de uitzettingsbevelen bevestigen, zullen deze illegalen lid zijn geworden van het Amerikaanse Congres en andere “leiderschapsposities” in hebben genomen.

Bron:

ADL Signs Agreement With Mexico To Aid & Abet Illegal Migrant Invasion of America

Ja, ik weet wat een hate-crime is. Blanken hun landen ontfutselen, dát is een hate-crime. En genocide.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1744 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

1 Comment on ADL ondertekent overeenkomst met Mexico om de illegale invasie van migranten in Amerika te helpen en te bevorderen

 1. vonpuffelen // juni 7, 2019 om 17:40 //

  Ze willen je de pijp uit hebben maar je moet niet zeiken.
  Het is in elk land zo ongeveer hetzelfde verhaal.
  globalisten hebben geen grenzen.
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=189501

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s