Nieuw

Wat hebben al die oorlogen ons gebracht ?

Nu worden de geesten weer rijp gemaakt voor oorlog met Iran.

Iran is de duivel en verplicht hoofddoekjes en is niet lief tegen homo’s, zo wordt ons al tijden verteld om onze geesten rijp te maken voor wéér een oorlog. Het zal. In Pakistan en Saoedi-Arabië is het niet anders en die landen zijn niet minder fundamentalistisch. In Oeganda staat ook de doodstraf op homo, en in Malawi worden Albino’s uitgebeend om toverdrank van te maken.

We leven in een achterlijke wereld. En in plaats van wat aan die achterlijkheid te doen maken we de wereld meer achterlijk en barbaars door die achterlijkheid hier ook in Europa te importeren, zodat het enige baken van licht in deze wereld ook ten onder zal gaan.

Saoedi-Arabië sturen we wapens voor zijn genocide in Jemen, en Pakistan gaan we ook echt niet aanvallen. We vallen alleen die landen aan waartoe Israël opdracht geeft.

En Israël kan dat doen omdat:

“Iran financiert terroristen”. Dat valt in het niet bij wat Saoedi-Arabië verspreidt aan terreur. “Iran werkt aan een atoombom”. Saoedi-Arabië heeft al een heel arsenaal, ze staan in Pakistan.

Wij werden recentelijk door allerlei elkaar napratende twitteraars en media weggezet als rechts-extremisten. Extremisten, omdat we tegen oorlog zijn. Veel gekker moet het niet worden. Pacifistische extremisten, extremistische pacifisten. Holy Fuck.

Alle Midden-Oosterse oorlogen de laatste decennia zijn gevoerd voor Israël, en dat is niet in ons belang. Afghanistan, Irak, Libië, Syrië. Onze jongens sterven daar, en als dank lopen miljoenen barbaarse ‘immigranten’ onze landen binnen, terwijl Israël ze buiten houdt.

Wij zijn tegen oorlog. Tenzij het is om ons land te verdedigen. Genoemde landen grenzen niet aan ons en vormen geen bedreiging voor ons en hebben dat ook nooit gedaan. Laat Israël maar zijn eigen oorlogen voeren als ze zo oorlogszuchtig zijn. Wij zijn het niet.

Twee weken geleden was het Memorial Day in Amerika. The US Army besteedde daar een tweet aan. De reacties die het opleverde waren waarschijnlijk niet de bedoeling:

Ik heb mijn vader alleen zien lachen op foto’s. Ik was een baby toen hij naar Vietnam ging. De dingen die hij daar zag en deed, braken hem van binnen. Er was geen levensvreugde meer voor hem. Op een middag schoot hij eindelijk zichzelf dood in zijn studeerkamer, ik vond hem toen ik thuiskwam. Ik was 8 jaar. (Don)

Don gaf antwoord op een vraag van the US Army op Memorial Day:

Nog 12.000 anderen gaven ook een antwoord. Een korte selectie:

Extreme stemmingswisselingen door PTSS, constante pijn in mijn knieën en rug, het onvermogen om de liefde van mijn leven te vertellen hoe ik me voel, en de zeurende aandrang om mijn eigen hoofd er dagelijks af te schieten. (c4rn4v1l)

Met het 100-jarig jubileum van de Eerste Wereldoorlog heb ik mijn stamboom onderzocht. 3 ooms gingen naar Europa. 1 oom is nooit meer teruggekomen. 1 kwam terug en pleegde 2 jaar later zelfmoord. De 3e werd een alcoholist. De meeste mensen zijn emotioneel niet in staat om getuige te zijn of moordenaars te worden. (obiwan_shanobi)

Laat me even  denken – Ik heb niet gediend maar mijn broer wel….
Hij ging nooit naar de oorlog maar schoot zichzelf toch in het hoofd, dus…. hij was de liefste tedere persoon die ik ooit zal kennen en de @USArmy ruïneerde hem…

Oh wacht ik heb nog een andere broer die ook diende zonder te vechten… hij is sindsdien veertig jaar lang in zijn hoofd gestoord, paranoïde en gewelddadig geweest en ik weet niet eens waar hij is of nog leeft. En de verhalen die hij vertelde van STATESIDE…. (Pennijj)

Als moeder van een 17-jarige middelbare scholier die zich onlangs met mijn toestemming inschreef, schrok ik me de stuipen van deze verhalen. Wat heb ik net gedaan? (outscore23)

Je hebt een fout gemaakt. Veteranen plegen zelfmoord met een snelheid van 22 per dag. VA’s eigen statistieken. (alexcarneyactor)

Ik heb mijn vader niet gezien of gehoord na zijn tweede tour 8+ jaar geleden. Hij denkt dat de regering hem wil vermoorden en is van het toneel verdwenen sinds hij terug is. (biosweetly)

Ik verloor de man op wie ik verliefd werd. Mijn kinderen verloren hun papa, hun vader. Hij is de weg kwijt door PTSS, depressie, angst, extreme woede…. hij is hier fysiek nog, maar de rest van hem is in de oorlogsgebieden waar hij door veranderd is. (AzHomeBrooker007)

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.216 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1709 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

8 Comments on Wat hebben al die oorlogen ons gebracht ?

 1. veni vidi foetsie // juni 2, 2019 om 07:57 //

  Ja, Fake nieuws is overal, onze regering in Nederland doet er volop aan mee. Onderzoeken om beleid te bepalen worden op voorhand al tot een bepaalde conclusie gestuurd, informatie van belang om beslissingen te maken word weggehouden, dagelijks worder een berg propaganda over ons heen gestort…..

  “It’s through the use of new platforms and algorithms that are built on and around these capabilities that they are able to shift our behavior. In some cases, they are able to predict our decisions and also nudge them to different outcomes”

  En zo winnen de meest onnozele partijen ineens een massa zetels, worden burgers gehersenspoeld en kinderen opgevoed in en geindoctrineerd om mens tegenstaande denkbeelden te hebben, waarbij zelfbehoud en zelfstandig denken worden doodgemaakt.

  Oorlog is industrie, geld, winst. Uiteindelijk is die industrie in handen van een kleine groep figuren, wiens oorsprong en soort en reputatie hebben op het gebied van geld afpersen doord eeuwen heen.

  Klinkt dramatisch? Ga er eens voor zitten en kijk wie er aan de touwtjes trekken. Lieden als Soros kunnen doen wat ze doen omdat ze het mogen doen…..als deel van….

  En zo worden de kinderen van anderen al decennia lang geofferd op het altaar van hun god Mammon, omdat het hun zakken vult. Oorlog is winst, heropbouw nog meer winst…..alles ten koste van miljoenen mensen en hun geluk, opdat enkelen kunnen vreten.

  Liked by 2 people

 2. veni vidi foetsie // juni 2, 2019 om 10:22 //

  p.s. geweldig stuk !

  Liked by 1 persoon

 3. florent // juni 2, 2019 om 13:14 //

  Oké we zullen wachten tot Iran en dus de Islam ons zelf aanvalt en uitroeid met hun kernwapens, want deze zullen ze zeker gebruiken, want dat ze uit zijn op wereldoverheersing dat staat in hun koran, en geloof me als het hen lukt, we hebben al een voorsmaakje gehad van hun onthoofdingen stenigingen en als je je niet bekeerd word je een harde slaaf van hun of ja je kan ook kiezen voor de dood, een andere uitweg is er niet.

  Like

 4. joepiedepoepie // juni 2, 2019 om 13:47 //

  follow the money…
  kijk eens wie de PATENTEN hebben op de theorie, bouw etc. van nuclaire wapens. Je komt steevast bij hetzelfde psychopate, oorlogszuchtige volk uit dat in de afgelopen 2000 niet voor niets in meer dan 120 landen is verbannen. Op het moment dat de grenzen van autochtone volkeren is bereikt door hun eigen gekonkel, valse aantijgingen, lastercampagnes en andere leugens roepen ze het hardst om “antisemitisme” en wanneer de grond daadwerkelijk te heet onder de voeten wordt om dat de waarheid naar boven komt if omdat ze grenzen hebben overschreden, verlaten ze massaal dat gebied om hun valse praktijken ergens anders te beginnen cq voort te zetten.

  Like

 5. Arminius // juni 2, 2019 om 14:22 //

  Morgen met 52 veteranen op de motor naar Normandië voor 75 jaar D-Day herdenking. Man, man wat een geestelijke ellende dragen velen voor de rest van hun leven mee en ik ook een beetje 😦

  Liked by 1 persoon

 6. Rot op met jullie geregisseerde oorlogen.
  Ik vecht niet voor een ander.
  Het is een moderne, digitale oorlog van de 21ste eeuw, we doen allemaal mee.
  Maar vechten?
  Rot op.
  Het establishment weet dat we ons ervan bewust zijn geworden dat het onzinnig is om een oorlog te gaan uitvechten omwille van een paar dictatoriele leiders.
  En omdat wij geen oorlog voor een ander willen uitvechten, brengen ze de oorlog naar hier.
  Ze proberen ons te dwingen, net als tijdens WOII.

  Like

 7. Piranjaha // juni 2, 2019 om 18:39 //

  @florent // juni 2, 2019 om 13:14 /

  Waarom Iran aanvallen als het minstens even barbaarse Saoedi-Arabië alreeds kernwapens heeft en 5000 islamverspreidende moskeeën in Europa heeft staan.

  Als je islam aan wilt vallen, waarom dan de sjiitische minderheid en niet de grote soenitische meerderheid?

  Er is geen redelijk argument voor, behalve Israëlische leugens (hier verspreid door oa. de PVV).

  Liked by 1 persoon

 8. joepiedepoepie // juni 2, 2019 om 21:12 //

  @Piranjaha,

  Kijk eens naar de kaart van “Groot-Israël”, dan zie je het motief. Hier wordt al meer dan een eeuw, zo niet meer dan 2000 jaar!, naar toe gewerkt. Dit (Absolute wereldheerschappij voor dit psychopatische, oorlogszuchtige, zelf-proclammerende, “beloofde” volk ) is te lezen in de “Protocollen van de wijzen van Zion,”
  Hoe deze psychopaten denken over de rest van de wereld is te lezen in de Talmud.

  “The “Greater Israel” project consists in weakening and eventually fracturing neighboring Arab states as part of a US-Israeli expansionist project, with the support of NATO and Saudi Arabia. In this regard, the Saudi-Israeli rapprochement is from Netanyahu’s viewpoint a means to expanding Israel’s spheres of influence in the Middle East as well as confronting Iran. Needless to day, the “Greater Israel” project is consistent with America’s imperial design.

  “Greater Israel” consists in an area extending from the Nile Valley to the Euphrates. According to Stephen Lendman, “A near-century ago, the World Zionist Organization’s plan for a Jewish state included:

  • historic Palestine;

  • South Lebanon up to Sidon and the Litani River;

  • Syria’s Golan Heights, Hauran Plain and Deraa; and

  • control of the Hijaz Railway from Deraa to Amman, Jordan as well as the Gulf of Aqaba.

  Some Zionists wanted more – land from the Nile in the West to the Euphrates in the East, comprising Palestine, Lebanon, Western Syria and Southern Turkey.”

  Israël is een Rothschildstaat (Balfour Declaratie) en echt niet het Israël uit de bijbel,
  In de tijd van Jezus werden, wat wij nu “joden” noemen, Fariseeërs genoemd. Zij hanteerden de Babylonische Talmoed, een (rabbijns) overleveringswerk over de “interpretatie” van de Thora.
  Jezus noemde deze “gasten”, kinderen van de Duivel en gooide ze zelfs de Tempel van Jeruzalem uit, onder de banier van Marduk! (Deze banier bevat een eeuwenoud symbool, dat deze duivelsaanbidders onnoemelijke angst aan jaagt. De “Joden” hebben er inmiddels, door geschiedsvervalsing, voor gezorgd dat dit symbool tegenwoordig in de meeste landen is verboden en wordt gezien als het slechtste symbool van de 20e eeuw)
  VN is de politieke Rothschild arm,
  NATO is de militaire Rothschild arm
  Mossad, CIA is de Rothschild inlichtingendiensten,,

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s