Nieuw

Muslim and Jewish slave trade and castration of the Slavs in the middle ages

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (851 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

5 Comments on Muslim and Jewish slave trade and castration of the Slavs in the middle ages

 1. florent // juni 2, 2019 om 13:08 //

  ER IS EEN GROOT VERSCHIL : JOODSE SLAVEN MOGEN HUN MEESTER ZEVEN JAAR DIENEN ; DAARNA ZIJN ZE VRIJ.
  DE SLAVEN VAN MOSLIMS MOETEN HUN MEESTER HUN HELE LEVEN BLIJVEN DIENEN.

  Liked by 1 persoon

 2. Jaantje // juni 3, 2019 om 21:16 //

  Florent:Als je die 7 jaar overleeft…maar begrijp niet dat het tijdsbestek er iets toe doet slaaf is slaaf hoelang of hoe kort dan ook het is not done een ander mens knechten en als eigendom maken/beschouwen buigen en meester dienen?wie denkt dat schorem wel niet te zijn?

  Like

 3. Geronimo // juni 4, 2019 om 10:57 //

  Opvallend is hoe vaak de naam Cohen voorkomt in de advertenties waarin slaven worden aangeboden. Ja Hanneke ! Kom er maar in…

  Liked by 1 persoon

 4. timpietersen // juni 5, 2019 om 10:43 //

  nadat spanje een deel van de joodse elite had uitgezet ging een belnagrijk deel daarvan naar……….. konstantinople waarna binnen korte tijd de ottomanen uitgroeiden tot een empire die vele slaven hadden

  Like

 5. Hefzibah Yahudah // juni 7, 2019 om 09:41 //

  🤔🤔🤣😂🤣😂 Hilarious👹👹👺👺👺

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s