Nieuw

Muslim and Jewish slave trade and castration of the Slavs in the middle ages

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.198 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1432 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

6 Comments on Muslim and Jewish slave trade and castration of the Slavs in the middle ages

 1. florent // juni 2, 2019 om 13:08 //

  ER IS EEN GROOT VERSCHIL : JOODSE SLAVEN MOGEN HUN MEESTER ZEVEN JAAR DIENEN ; DAARNA ZIJN ZE VRIJ.
  DE SLAVEN VAN MOSLIMS MOETEN HUN MEESTER HUN HELE LEVEN BLIJVEN DIENEN.

  Liked by 1 persoon

 2. Jaantje // juni 3, 2019 om 21:16 //

  Florent:Als je die 7 jaar overleeft…maar begrijp niet dat het tijdsbestek er iets toe doet slaaf is slaaf hoelang of hoe kort dan ook het is not done een ander mens knechten en als eigendom maken/beschouwen buigen en meester dienen?wie denkt dat schorem wel niet te zijn?

  Like

 3. Geronimo // juni 4, 2019 om 10:57 //

  Opvallend is hoe vaak de naam Cohen voorkomt in de advertenties waarin slaven worden aangeboden. Ja Hanneke ! Kom er maar in…

  Liked by 1 persoon

 4. timpietersen // juni 5, 2019 om 10:43 //

  nadat spanje een deel van de joodse elite had uitgezet ging een belnagrijk deel daarvan naar……….. konstantinople waarna binnen korte tijd de ottomanen uitgroeiden tot een empire die vele slaven hadden

  Like

 5. Hefzibah Yahudah // juni 7, 2019 om 09:41 //

  🤔🤔🤣😂🤣😂 Hilarious👹👹👺👺👺

  Like

 6. Chris Dirick // augustus 24, 2019 om 00:01 //

  Toen ik jong was heb ik mij altijd afgevraagd waar dat anti-semitisme vandaan kwam. Nu heb ik waarschijnlijk de oorzaak gevonden. Na al die jaren van lezen, begrijpen en mijn eigen mening te vormen ben ik tot deze conclusie gekomen: als bevolkingen meer dan duizend jaar overvallen, geroofd en beroofd worden door één bepaald ras laat dat een genetische stempel achter in diezelfde bevolking. De bewering dat een semiet niet te vertrouwen is komt niet uit de lucht vallen. Dit idee werd door generaties heen doorgegeven en iedere keer weer opnieuw bevestigd. Dat zij in het kalifaat Al Andaluz gemeene zaak maakten met de Islamieten was ook niet echt goed voor hun public relations in de Westerse wereld.
  Deze semieten konden door hun lucratieve slavenhandel ook geld lenen aan de heersers/koningen in europa om hun dure oorlogen mee te bekostigen. Dat ging allemaal goed tot de schuldeisers hun geld terug vroegen. De toenmalige heersers waren het idee van terugbetalen niet genegen. Stel je voor! Een door God Gezalfde zou een verplichting hebben aan een ondergeschikte! Dan was het uiteraard noodzakelijk om de uitleners (vals) te beschuldigen en te (laten) veroordelen om zo terugbetaling te ontlopen.
  Door deze twee feiten, de door de bevolking zelf ondervonden misdaden en de door de toenmalige elite verzonnen misdaden is in europa een sfeer van wantrouwen gecreeërd tegenover semieten.
  Geen wonder dat de duitsers niet echt veel moeite hadden om, in de door hun bezette landen, joden als uentermenschen te laten behandelen.
  Echter, om de zonden des vaderen tot in de zevende generatie op de hoofden van de kinderen te stapelen? Nee, daar ben ik niet mee akkoord.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s