Nieuw

KlimaatGreta wil naar de VS – maar weet niet hoe ze de Atlantische Oceaan moet oversteken

De “klimaatdeskundige” Greta Thunberg heeft aangekondigd dat ze naar de VS zal gaan om daar ook het klimaat te redden. Omdat ze weigert te vliegen, zal de de reis naar verwachting echter zo lang duren dat ze een volledig sabbatical-jaar van school moeten vrij nemen

De 16-jarige Greta Thunberg is uitgenodigd voor de speciale klimaatbijeenkomst van de VN in New York in september, en ze heeft ja gezegd.

Ze is ook uitgenodigd voor de COP25 Klimaattop in de Chileense hoofdstad Santiago in december.

Het probleem is alleen dat Greta weigert te vliegen en eigenlijk naar school moet gaan.

Volgens het Zweedse dagblad Dagens Nyheter betekent het alternatieve transportmiddel over de Atlantische Oceaan zo’n lange reistijd dat de 16-jarige een heel “sabbatical-jaar” van school moet vrij nemen.

Ze weet nog steeds niet hoe ze de Atlantische Oceaan moet oversteken.

– Ik heb het nog niet echt opgelost, maar op de een of andere manier kom ik er wel. Ik zal het tenminste op alle mogelijke manieren proberen, zegt ze tegen de DN.

Ze ziet geen probleem met het feit dat ze een jaar lang niet naar school gaat. Ze kan dat later doen, zegt ze, en verzekert dat ze naar de middelbare school zal gaan. Maar het redden van de planeet is nu belangrijker. Ze vindt ook dat degenen die werk hebben, moeten staken van het werk en demonstreren tegen de zogenaamde klimaatverandering voordat het te laat is.

Bron:

Greta Thunberg tar sabbatsår – åker till Amerika

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.198 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8494 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on KlimaatGreta wil naar de VS – maar weet niet hoe ze de Atlantische Oceaan moet oversteken

 1. florent // mei 31, 2019 om 21:51 //

  ZE KAN MIJN ROEIBOOTJE KRIJGEN

  Like

 2. copywriter // juni 1, 2019 om 06:53 //

  Ze kan ook gaan zwemmen. Is nog gezonder ook.

  Like

 3. Germaans Roosje // juni 2, 2019 om 03:34 //

  Alsof die planeet nog te redden is, in Afrika hebben ze geen besef van afval verwerken en het hoogste goed is een dikke Duitse auto. De woestijnratten geloven in hun fascistische nepgodsdienst waanidee dat hun allah het wel oplost dus die doen al helemaal niet aan milieubewustzijn. We blijven vliegen want economie, wat nou milieu? En met de auto naar de fitness want fietsen is niet stoer, je gaat ervan zweten en dat stinkt. En maar staren in beeldschermen en knopjes drukken (netflix en fortnite etc.). Een electrische auto is in totaal echt niet schoner dan een benzine- of dieselauto, alleen een fiets is echt schoon. Zoetgehouden door de leugenpers, brood en spelen (volle supermarkt en voetbal) ontkent de politiek de verovering van ons land in plaats van het te verdedigen. Milieu’beleid’ wordt alleen gemaakt om met nog meer leugens een paar rijken nog rijker te maken. Aspergertje Greta is 40 jaar te laat…

  Like

 4. vonpuffelen // juni 2, 2019 om 14:08 //

  Naar klimaattoppen wordt standaard met privejets gevlogen.
  Als ze in stijl wil blijven gewoon een 747 charteren.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s