Nieuw

Politievideo toont dat blanken het doelwit zijn van negers tijdens Memorial Day chaos in Baltimore

De videobeelden die door de politie van Baltimore zijn vrijgegeven, laten zien dat geweld opzettelijk lijkt te zijn gericht op blanke mensen tijdens de straatgevechten in Baltimore op Memorial Day.

“Beelden van camera’s van de politie van Baltimore en het CitiWatch-bewakingsnetwerk in het centrum van de stad laten zien hoe groepen jongeren zich zaterdagavond in de binnenhaven verzamelden om willekeurig met gevechten te starten – en soms ook om meer ernstige mishandelingen te plegen,” meldt Officer.com.

Een lichaamscamera toont een blanke man op de grond, omringd door zwarte jongeren die hem op gruwelijke wijze mishandelen totdat de agent in staat is om in te grijpen.

Andere beelden tonen algemene chaos en gevechten terwijl sommigen van de menigte zich tegen elkaar keren.

Zes mensen werden gearresteerd tijdens het gevecht en de politie van Baltimore gaf beelden vrij van wat er gebeurde in antwoord op een verzoek van de Baltimore Sun.

“Ze vochten gewoon willekeurig met elkaar”, zei kolonel Richard Worley, het hoofd van de politie van Baltimore, en merkte op dat dergelijke scènes volledig routineus zijn en “vergelijkbaar met andere gebeurtenissen die zich in districten door de hele stad voordoen op een bepaalde avond”.

Men vraagt zich af of het verhaal groter zou zijn geweest als de bendes van blanke jongeren waren betrapt op het aanvallen van individuele zwarte mensen met een camera.

Bron:

POLICE VIDEO SHOWS WHITES BEING TARGETED DURING MEMORIAL DAY CHAOS IN BALTIMORE

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.214 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10115 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

4 Comments on Politievideo toont dat blanken het doelwit zijn van negers tijdens Memorial Day chaos in Baltimore

 1. Greengo // mei 30, 2019 om 23:21 //

  Wat zou de correlatie zijn tussen laag IQ en geweld?

  Like

 2. Laten we de vraag van Greengo aan MLK voorleggen…

  Like

 3. F1802 // mei 31, 2019 om 09:50 //

  Grotere gevangenissen bouwen en dit volk per gebeurtenis 5 jaar vastzetten. Bij herhaling 10 jaar vastzetten. Ik denk dat daders vrij snel worden uitgedund.

  Like

 4. En die gasten willen ze hiernaartoe halen. Blanken genoeg om op te slaan.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s