Nieuw

Moslimchirurg beschuldigd van het steriliseren van niet-islamitische patiënten zonder hun medeweten of toestemming

Een moslimchirurg is beschuldigd van het uitvoeren van sterilisatieoperaties bij niet-islamitische vrouwen zonder hun medeweten of toestemming.

Meer dan 50 vrouwen hebben klachten ingediend tegen Dr. Siyabdeen Mohammed Safi, 42 jaar oud, die in het Kurunegala Ziekenhuis in Sri Lanka heeft gewerkt. Sommige vrouwen hebben de arts beschuldigd van sterilisatie tijdens een standaard keizersnede.

Talrijke rapporten suggereren dat duizenden vrouwen zonder het te weten de procedure van Tubal Ligation hebben ondergaan. De chirurgie impliceert het vastklemmen, het blokkeren, of het verzegelen van de fallopian buizen om bevruchte eieren te verhinderen de baarmoeder voor inplanting te bereiken.

De 42 -jarige chirurg werd vorige week gearresteerd door de Politie van Kurunegala voor het verzamelen van ongebruikelijk grote sommen geld en activa. Volgens berichten zal de politie onderzoeken of het geld is verkregen van een terroristische organisatie.

Het Ministerie van Volksgezondheid van Sri Lanka heeft een speciale commissie in het leven geroepen om de beschuldigingen te onderzoeken, bestaande uit gynaecologen en vertegenwoordigers van de Sri Lankaanse medische raad.

Bron:

Muslim surgeon accused of sterilising non-Muslim patients without their knowledge or consent

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.216 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10115 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

3 Comments on Moslimchirurg beschuldigd van het steriliseren van niet-islamitische patiënten zonder hun medeweten of toestemming

 1. Doodstraf geven. En 100 islamitische vrouwen uitzetten.

  Like

 2. skeeter // mei 31, 2019 om 01:24 //

  Een “Moslimchirurg” ?????
  Keizesnede bij slachthuis lijkt me aantrekkelijker…

  Like

 3. Jack vanderVeen // mei 31, 2019 om 04:45 //

  “het blokkeren, of het verzegelen van de fallopian buizen om bevruchte eieren te verhinderen de baarmoeder voor inplanting te bereiken.”
  ook onbevruchte eicellen worden verhinderd om af te dalen tot in de baarmoeder om daarna uitgescheiden te worden.Waarom het bıjvoeglijknaamwoord “bevruchte” begrijp ik dan niet.
  steriliseren is gewoon om de transportlijn tussen ovarium en uterus zodanig te onderbreken dat er geen eicellen meer de uterus kunnen bereiken.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s