Nieuw

Klimaatwet door de Eerste Kamer gejast

De Eerste Kamer heeft vandaag de klimaatwet erdoor gejast, nog net voordat de onrechtstreeks door het volk gekozen nieuwe Eerste Kamer aan kon treden.

Er was haast bij, want als de jihadcoalitie niet onmiddellijk de complete agenda van Urgenda ten uitvoer brengt dan vermoordt het klimaat ons allemaal binnen tien jaar.

Dat die dreiging iedere tien jaar in een andere vorm herhaald wordt, waarna de vorige dreiging weer in de opbergkast verdwijnt, maakt de dreiging heus waar niet minder relevant.

In 1970 zouden we allemaal binnen tien jaar doodgaan aan de luchtvervuiling. In 1972 beweerde de Club van Rome dat we binnen tien jaar allemaal de hongerdood zouden sterven en alle olie op zou zijn. Waarna de zure regen en de ozonlaag vervolgens uit de kast getrokken werden en er weer in opgeborgen. De afkoeling van de Aarde veranderde in opwarming in klimaatverandering en zo gaat het maar door.

Haast

Er was haast bij. De klimaatwet werd op 20 december 2018 in de Tweede Kamer aangenomen en op 28 mei 2019 in de Eerste Kamer. Daar zat net vijf maanden tussen, en dat is snel.

Ter vergelijking; de ‘burkawet’, of de Wet gedeeltelijk verbod gezichtsbedekkende kleding, werd op 26 juni 2018 aangenomen. De eerste motie daartoe werd door Geert Wilders in 2005 ingediend in de Tweede Kamer. Daar zat maar liefst dertien jaar tussen. Tijdens de invasietsunami, die tot op de dag vandaag doorgaat alleen wordt het nu verzwegen, in 2015, kwam de mohammedaanse kinderverkrachting en polygamie middels het gedwongen huwelijk weer op de agenda te staan. Maar daar was Hirsch Ballin al in 2009 me bezig en in die zes jaar tijd heeft de hele politiek geen centimeter bewogen. Verkrachting, of het nou onze rechtsstaat betreft of kleine kinderen, is tenslotte geen klimaat. Nog langer liegt de VVD al dat ze vakantie vierende Somaliërs aan willen pakken. Daar begonnen ze in 2002 over:

En in 2016 jammerde Klaas Dijkhoff er weer wat over, maar er gebeurt al zeventien (17) jaar niks. De achtereenvolgende coalities vinden het eigenlijk wel best, want Nederland gaat er aan kapot en dat is de enige reden dat ze hier deel uit mogen maken van de marionettenregimes.

Koop maar vast een generator

Terwijl we van het gas af moeten veroudert ons elektriciteitsnetwerk op het moment dat we het almaar zwaarder gaan belasten. We sluiten er steeds meer op aan, van koffiezetmachines die we 50 jaar geleden niet hadden tot meerdere computers en beeldschermen, elektrische auto’s, zonnepanelen, windmolens en Marokkanen en ga zo maar door. Tegelijkertijd is de onderhoudsbereidheid door de verantwoordelijken afgenomen sinds de voormalige nutsbedrijven geprivatiseerd zijn, want onderhoud gaat ten koste van de winst.

Nederland gaat naar de klote en zij vieren feest:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10115 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

10 Comments on Klimaatwet door de Eerste Kamer gejast

 1. Greengo // mei 28, 2019 om 20:29 //

  Ik zag het iemand anders al schrijven en ik ben het daar uiteraard mee eens: ‘Klimaat en milieu zijn twee verschillende dingen …’ en worden stelselmatig met elkaar verwisseld terwijl er in beide gevallen en onder valse voorwendselen desastreus beleid wordt gemaakt en uitgevoerd. Het feit dat de gevestigde orde deze, in opspraak zijnde, klimaatwet er zeer kort voor de nieuwe installatie nog even doordouwt, is tekenend en niet de eerste keer. Geen enkele ruimte; geen enkel respect. Operatie Tunnelvisie gebaseerd op narcisme.

  Like

 2. https://tora-yeshua.nl/2019/05/zeer-zwarte-dag-landverraders-winnen/

  Shalom, desalniettemin,
  Ben Kok (joods-chr. pastor)

  Like

 3. Merel // mei 29, 2019 om 01:56 //

  @benkok even een vraag uit nieuwsgierigheid, u woont in Nederland, waarom noemt u God dan
  JHWH?

  Like

 4. RAL9010 // mei 30, 2019 om 17:49 //

  @BenKok,

  Sanhedrin 59a
  To communicate anything to a Goy about our religious relations would be equal to the killing of all Jews, for if the Goyim knew what we teach about them, they would kill us openly.

  Libbre David 37
  A Jew should and must make a false oath when the Goyim asks if our books contain anything against them.

  Szaaloth-Utszabot, The Book of Jore Dia 17
  We beg Thee, O Lord, indict Thy wrath on the nations not believing in Thee, and not calling on Thy name. Let down Thy wrath on them and inflict them with Thy wrath. Drive them away in Thy wrath and crush them into pieces. Take away, O Lord, all bone from them. In a moment indict all disbelievers. Destroy in a moment all foes of Thy nation. Draw out with the root, disperse and ruin unworthy nations. Destroy them! Destroy them immediately, in this very moment!

  Zohar, Toldoth Noah 63b
  When the Messiah comes every Jew will have 2800 slaves.

  Tosefta, Tractate Erubin VIII
  When a Jew has a Gentile in his clutches, another Jew may go to the same Gentile, lend him money and in turn deceive him, so that the Gentile shall be ruined. For the property of a Gentile, according to our law, belongs to no one, and the first Jew that passes has full right to seize it.

  Hadarine, 20, B; Schulchan Aruch, Choszen Hamiszpat 348
  A Jew may violate but not marry a non-Jewish girl.

  Gad. Shas. 2:2
  A boy-goy after nine years and one day old, and a girl after three years and one day old, are considered filthy.

  Sanhedrin 55b
  Rab said: Pederasty with a child below nine years of age is not deemed as pederasty with a child above that. Samuel said: Pederasty with a child below three years is not treated as with a child above that.24 (24) I.e., Rab makes nine years the minimum; but if one committed sodomy with a child of lesser age, no guilt is incurred. Samuel makes three the minimum.

  Sanhedrin 54b
  Raba said. It means this: When a grown-up man has intercourse with a little girl it is nothing, for when the girl is less than this [three years old], it is as if one puts the finger into the eye; but when a small boy has intercourse with a grown-up woman he makes her as ‘a girl who is injured by a piece of wood.

  Like

 5. @Merel: ik noem de Schepper JHWH, omdat Hij Zichzelf zo noemt in de Bijbel, zie Exodus 3 , in antwoord op de vraag van Mozes: Welke Naam kan ik noemen, als het volk me vraagt Wie me gestuurd heeft, met de opdracht om het volk Israel uit de slavernij te verlossen, Ex. 3:13-16
  Allerlei andere namen voor de Schepper, zoals “God” , zijn geen naam, maar een soortnaam, er zijn immers vele goden, wat afgoden zijn, zoals de koranallah bijvoorbeeld, verschil als dag en nacht met JHWH, ons in Yeshua (Jezus) verschenen.
  Goede vraag, met dank,
  Ben Kok (joods-chr. pastor)
  tora-yeshua.nl

  Like

 6. @RAL 9010, cremekleurtje:
  Je teksten uit de Talmoed zijn schokkend, maar die staan er vast wel, het is een mensenboek van rabbijnen met hun ideeën, triest en kwaadaardig.
  Wat hebben die te maken met mijn artikel over de landverraders, gestoord links incl CDA en CU, in het parlement?
  Shalom
  Ben Kok (joods-chr. pastor)

  Like

 7. RAL9010 // mei 30, 2019 om 20:35 //

  @BenKok,

  De quotes uit de Talmoed hebben niets te maken met jou artikel over landverraders.

  Maar, ik zou niet durven te beweren dat Joden en Joodse organisaties niets te maken hebben met de Linkse Gekkies/Cultuur Marxisten en de Communistische subversie van de Westerse civilisatie. Deze worden juist structureel en financieel door hen gesteund.

  Joden hebben niets te zoeken in Westerse landen en moeten dan ook, net zoals voorheen in elk Europees land, gedeporteerd en verantwoordelijk worden gehouden voor hun misdaden tegen de mensheid en de ” Goyims.”

  ”Wat hebben die te maken met mijn artikel over de landverraders”

  Jij bent Joods en ik vond het belangrijk om te vermelden hoe de Joden over ons denken en schrijven in hun theologische schriften. De quotes hebben weliswaar niets te maken met het linkje, maar indirect wel met je geloof.

  Durf te wedden dat jij thuis geen Nederlandse maar een Israëlische vlag hebt hangen ; )
  Als jou loyaliteit bij Israël ligt, waarom ga je daar dan niet wonen?

  Like

 8. Dag Ral 9010,
  Ik ben niet genetisch Joods, dus je spreekt onzin, wat dat betreft.
  Ik mag dankzij de genade van JHWH ons in Yeshua betoont me wel rekenen tot het “Israel Gods”, dwz. alle oprechte Bijbelse gelovigen en dat is dus duidelijk wat anders dan het genetische Jodendom.
  De Talmoed is puur een menselijk verhaal van orthodoxe rabbijnen, naar mijn mening van uit aversie tegen het RK-christendom geschreven, omdat dit vol antisemitisme zit sinds de 4e eeuw.
  Ik neem afstand van dat soort denken en geloven, zowel van orthodox Jodendom als RK kerk.
  Maar een wedervraag: wat geloof je zelf, hoe is jouw levensvisie?
  Shalom
  Ben

  Like

 9. Is dit niet gewoon een illegale actie?

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Klimaatwet door de Eerste Kamer gejast – LekwaalMedia.nl

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s