Nieuw

Moslims gebruiken zwaar geweld richting politie in Eindhoven bij Pegida demonstratie

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.158 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (853 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

7 Comments on Moslims gebruiken zwaar geweld richting politie in Eindhoven bij Pegida demonstratie

 1. Ja ja ja, vergeet niet vier, vijf jaar geleden grote gewelddadige rel, met zware vechtpartijen in hartje Den Haag, en zwaar gewonde agenten. Is de link hiervan ook op fenixx.org??

  Ok ok, dit is EINDE MULTIKUKELUKU, final END, ons machtige, ondergrondse Arische Katten leger in Delft gaat nu over tot expansie van project FB SS. Al onze Duitse nassie vretende katten gaan nu hierover nog een paar nachtjes slapen en via video conferenties vergaderen, jullie horen hierover meer komende weken.

  MIaauw, miaauw, miaauw: ‘Vol=VOL’, en ‘Eigen Arische katjes en braaf miaauwende en pootjes gevende huispoesjes EERST’.

  Like

 2. Veni Vidi Foetsie // mei 26, 2019 om 23:48 //

  Het is al lang duidelijk wie de baas is op straat en in Nederland, en het is niet de politie. Die kan enkel de baas over autochtonen spelen omdat die geen gezeik willen maar een toekomst opbouwen.
  Vrijheid van meningsuiting, godsdienst of het recht over de openbare weg te lopen is voorbehouden aan hen die het meeste geweld op tafel leggen. Dat is het enige onderhandeling middel, dat is het enige argument dat alle andere argumenten het zwijgen oplegt.

  Aftakeling van land en cultuur in uitvoering, met dank aan Rutte, Timmermans en al hun knechtjes.

  Zeg me, wat heb je aan een grondwet als je ze voor de een die de vernietiging ervan nastreeft wel geldig maakt en voor de ander die ze wil behouden niet? Is gewoon afschaffen niet simpeler?

  Like

 3. Willem // mei 27, 2019 om 12:16 //

  Het begin van nog veel meer ellende. Moslims zijn hier niet om te integreren, maar om de boel hier over te nemen, daar worden ze van kinds af aan voor opgevoed. Het staat in de koran, ze zijn allemaal verplicht om aan de jihad te doen, zie ook de auto branden tijdens ramadan,en de wetten van Nederland zijn ondergeschikt aan de sharia, ze hebben schijt aan ons en dat laten ze overduidelijk blijken.

  Liked by 2 people

 4. pocahontas // mei 28, 2019 om 00:03 //

  wat zijn het toch een rotlui die moslims snap het dan eens pak ze aan en schop ze eruit met die dubbele paspoorten

  Like

 5. J bovens // mei 28, 2019 om 09:44 //

  Het roert meer en meer…het Nederlands verzet wordt steeds groter.
  Deze koran trippers zullen zoals de geschiedenis ons leert wederom het onderspit delven.
  Overal waar de islam probeert voet aan de grond te krijgen worden ze weggemaaid.
  Ook hier in nederland!
  Kwestie van tijd..en de kamelen kunnen terug opgezadeld worden en dan terug richting de zandbak

  Of de regering doet het anders wijzelf!

  Like

 6. Nou, ik hoop dat het einde van de islamexpansie zichtbaar wordt maar ik ben bang dat het al te laat is. Wat een agressie tonen die moslims toch. En de staatsomroepen berichten hier niet over.

  Like

 7. HermanusR // mei 28, 2019 om 14:01 //

  Wat ben ik blij dat ik uit Hollandistan en Eurabia weg kan, ik heb medelijden met de ECHTE Nederlanders die de invasie van deze ondersoort moet meemaken. Dit zal uitmonden in burgeroorlogen en de linkse politiek kijkt nog steeds de andere kant op. Multi cultureel werkt niet in Islamitische landen dus ook niet in christelijke landen maar dat wil links niet aannemen en duwt ons gewoon de islamieten door de strot. zoals Obama dat deed in Amerika, hij zei zelf een keer: I am a muslim en dat heeft hij niet eens gelogen of gezegd om populair te doen. Het stond op zijn aanmelding van de lagere school in Aapfrika tien hij nog een jochie was.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Moslims gebruiken zwaar geweld richting politie in Eindhoven bij Pegida demonstratie – LekwaalMedia.nl

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s