Nieuw

Journalisten vragen Juncker: “Heeft u een alcoholprobleem?” – Drankorgel woedend

De voorzitter van de Europese Commissie, Jean-Claude Juncker, werd door journalisten gevraagd of hij een alcoholprobleem had. Hij reageerde woedend op deze vraag.

Zoals gemeld door de Daily Mail, werd Commissievoorzitter Jean-Claude Juncker op maandag door journalisten gevraagd of hij een alcoholprobleem had. Als gevolg daarvan was de 64-jarige Luxemburger woedend en beledigend geworden. Hij heeft de journalisten “dom” genoemd, vooral omdat hij herhaaldelijk verschillende ziekten als reden voor zijn gedrag had aangehaald.

“Ik heb al zo vaak gezegd dat ik geen probleem heb met alcohol. Stomme journalisten stellen altijd dezelfde vraag, ook al is deze vraag al beantwoord”, zegt Juncker in de Britse krant. Sommigen vragen zich echter af of de voorzitter van de Europese Commissie misschien problemen heeft zonder alcohol.

Omdat zijn gedrag ten opzichte van andere politici, die hij “liefdevol” slaat, die hij de door de haren woelt of eenvoudigweg kust, altijd op onbegrip stuit. Zijn voortdurend zwalkende gang, het feit dat hij steeds opnieuw moet worden ondersteund of struikelt, laat ruimte voor speculatie over. Hij beschouwt de beschuldigingen van overmatig alcoholgebruik als een “kwaadaardig gerucht”.

Maar in plaats van een medisch attest te laten zien, wat een persoon in zijn hoge politieke functie zou moeten doen, geeft hij er de voorkeur aan om beledigingen en insinuaties uit te oefenen. Het zou gemakkelijk voor hem zijn om de beschuldigingen met een medisch attest te weerleggen, maar in plaats daarvan bijt hij terug. Men vraagt zich af: is er iets waar aan de geruchten?

Bron:

Journalisten zu Juncker: „Haben Sie ein Alkoholproblem?“
I am NOT a drunk! EU Commission president Jean Claude Juncker angrily denies rumours he has a drink problem – instead blaming sciatica and cramps for his onstage tumbles and problems with walking straight

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.198 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8494 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Journalisten vragen Juncker: “Heeft u een alcoholprobleem?” – Drankorgel woedend

 1. Greengo // mei 26, 2019 om 20:54 //

  Like

 2. antiislamnu // mei 26, 2019 om 21:00 //

  Like

 3. Fransdo // mei 27, 2019 om 12:57 //

  Natuurlijk heeft Juncker The Druncker een alcoholprobleem. Daar hoef je geen arts voor te zijn om dat van afstand al te zien. En die andere ziektes? Ja, wel eens gedacht aan Korsakov?

  Like

 4. Greengo // mei 27, 2019 om 18:09 //

  Sex education: The clash of LGBT and religious rights

  Like

 5. Jack vanderVeen // mei 28, 2019 om 02:00 //

  Juncker heeft inderdaad geen probleem met alcohol. hij giet die achterover als fris leidingwater uit een net gevulde Spa fles

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s