Nieuw

IKEA wilde niet discrimineren en nam een moslim aan – Eigen schuld: Kassamedewerker Ikea liet maandenlang islamitische klanten doorlopen zonder te betalen

Om niet in de gaten te lopen, scande kassamedewerker C. (26) alle producten die hij op de lopende band bij zijn kassa kreeg.

Dan konden zijn collega’s de piepjes horen van het apparaat. Liet de klant de naam Ilias vallen dan werden de dure producten weer geannuleerd. De koper hoefde daarom maar een schijntje te betalen van de werkelijke waarde en kon zó naar buiten lopen.

AD >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.158 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (853 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

11 Comments on IKEA wilde niet discrimineren en nam een moslim aan – Eigen schuld: Kassamedewerker Ikea liet maandenlang islamitische klanten doorlopen zonder te betalen

 1. skeeter // mei 27, 2019 om 05:36 //

  Van alle fouten die een ondernemer kan maken is een muslim aan nemen verreweg de domste en zeker vermijdbaar..

  Like

 2. syberspees // mei 27, 2019 om 06:23 //

  Ik heb ikea jarenlang geboycot wegens Zwedens misplaarste Palesinapraktijken

  Like

 3. Fransdo // mei 27, 2019 om 12:51 //

  Sommige mensen moeten het op de harde manier leren en dan nog snappen ze het niet. Want ongetwijfeld was deze moslim een uitzondering zal er weer geraaskald worden. En die klanten dan? Ja, ook allemaal uitzonderingen!

  Maar ik voel me er best wel prettig bij. Ik meende altijd dat ik maar een gemiddelde intelligentie had maar ik kom er nu steeds meer achter dat er op de wereld hele hordes rondlopen die nog een stuk dommer zijn dan ik.

  God must love crazy people because he created so many of them.

  In tegenstelling tot Allah want die doet het veel beter voor zijn eigen creaties.

  Liked by 1 persoon

 4. patricia // mei 27, 2019 om 15:23 //

  zo blijven ons eigen volk zonder werk ze mogen van mij de boel sluiten

  Like

 5. Nel Meyer // mei 27, 2019 om 16:33 //

  Die ongelovige honden ,mag je toch bestelen van Allah

  Like

 6. Petra // mei 27, 2019 om 16:45 //

  Moslims mogen toch niet stelen?

  Like

 7. Yvonne // mei 27, 2019 om 16:50 //

  Ga zo door IKEA, kunnen jullie weer doorberekenen aan andere betalende klanten deze schade post
  Nu is het geld in Zweden zijn destijds een moeder en zoon daar met een mes doodgestoken door een type die woest was dat zijn asielaanvraag was geweigerd
  En wat te denken van de beveiliger van de heer Wilders die ook niet te vertrouwen was?

  Like

 8. G labree // mei 27, 2019 om 18:43 //

  Al deze berichte zullen ze zeker niet lezen.

  Like

 9. Jonckers // mei 27, 2019 om 19:43 //

  Vind ik heel raar! Is toch veel controle bij het buiten gaan door speciale bewakers…
  En die tellen uw spullen op de kar en de kassabon.

  Like

 10. Alleen blanke, moslims krijgen alles klaar ja maar niet overdrijven zijn maar n paar slechten bij! Alles bijna alles doofpotje in .wat n rotte politiek overal .voor dat rotte kutmoslim volk goed te praten bah.

  Like

 11. Fransdo // mei 28, 2019 om 21:05 //

  @Wil Er zijn een paar slechte bij? Je neemt het zelfde standpunt in als onze overheid. Die lullen ook zo als er weer een stelletje Allahu Akhbar raaskallende idioten met een Noord-Afrikaans uiterlijk een aanslag plegen: ‘Dat zijn geen echte moslims, dat zijn moslim-extremisten’

  Maar oh wee, als Feyenoord eens een thuiswedstrijd tegen Ajax moet spelen dan wordt dat onderscheid opeens niet gemaakt en zijn opeens alle Ajax-supporters hooligans en hooligans moet je weigeren.

  Ik herhaal nog maar eens wat ik hier boven al schreef, ook als het gaat over deze overheid: ‘Ik meende altijd dat ik maar een gemiddelde intelligentie had maar ik kom er nu steeds meer achter dat er op de wereld hele hordes rondlopen die nog een stuk dommer zijn dan ik.

  God must love crazy people because he created so many of them.’

  Amen

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s