Nieuw

Hoe drie opengrenzen-Trotskisten met de Brexit-partij van Farage het EU-parlement binnenwandelen

Alle goeddenkende linksen in Groot-Brittannië houden tegelijkertijd van niet-blanke immigratie en haten Nigel Farage. Dit is volkomen logisch, want Farage is de van haat-vervulde onverlaat die blank racisme en vreemdelingenhaat exploiteerde om het Brexit Referendum in 2016 te winnen.

Schaamteloos realisme
Als onderdeel van zijn succesvolle campagne onthulde Farage een “verachtelijke anti-immigratie poster”, genaamd “Breaking Point”, waarop een karavaan van donkergekleurde vluchtelingen die Europa binnenstroomt, te zien is. De poster was werkelijk afschuwelijk: in plaats van vluchtelingen af te schilderen als huilende vrouwen en getraumatiseerde kinderen, nam hij zijn toevlucht tot brutaal en ongegeneerd realisme. De vluchtelingen werden afgeschilderd als merendeels jonge en gezonde mannen in de leeftijd van soldaten en verkrachtingsbendes. Ontdane linkse mensen meldden het affiche onmiddellijk bij de politie, met de bewering dat “het aanspoort tot rassenhaat en het overtreden van de Britse rassenwetten”.

Breaking Point: Nigel Farage’s beruchte haat-poster
Maar hoewel de campagne van Farage succesvol was en 17-4 miljoen Britten op Brexit stemden, hebben de traditionele regels van de Britse democratie zich onmiddellijk opnieuw bevestigd. De elite in Groot-Brittannië wil Brexit niet en heeft Brexit sindsdien met bureaucratische vertraging en legalistische legerdemain gedwarsboomd. Bijvoorbeeld, John Bercow, de arrogante en onaangename Joodse voorzitter van het Lagerhuis, heeft hard gewerkt om Brexit “af te maken” met behulp van snel praatjes en geheimzinnige parlementaire procedures. Dezelfde regels van elitecontrole zijn van toepassing op massa-immigratie: er is nooit voor gestemd en de meerderheid van de Britse blanken heeft zich er altijd tegen verzet. Maar de elite wilde het en zo gebeurde het ook. Brexit was, voor een deel, een stem tegen massa-immigratie en de vernietiging van de blank-christelijke tradities en geschiedenis van Groot-Brittannië. Daarom haat de elite Brexit en wil ze Brexit tegenhouden.

Verraad
Maar het ziet er naar uit dat de elite binnenkort weer zware klappen zal krijgen. Nigel Farage’s nieuwe Brexit Partij heeft een verbijsterende voorsprong in opiniepeilingen voor de Europese verkiezingen op 23 mei. Als de opiniepeilingen juist zijn, zullen de hatelijke dwarse Farage en zijn bondgenoten opnieuw op  golf van racisme en vreemdelingenhaat naar de overwinning rijden, zowel Labour als de Conservatieven verpletterend onderweg.

Maar hier is een grappig ding. Drie van de kandidaten voor de partij van Farage, Claire Fox, James Heartfield en Alka Sehgal Cuthbert (in volgorde afgebeeld), geloven niet in massa-immigratie. Ze steunen volledig open grenzen, zonder enige vorm van controle op de toevloed van onbeperkte aantallen mensen uit alle landen op aarde. Dat komt omdat Fox, Heartfield en Cuthbert deel uitmaken van een “vreemde [Trotskistische] sekte” die ooit de Revolutionaire Communistische Partij (RCP) werd genoemd.

Hungarian Jew Frank Furedi and his Irish-Catholic disciple Claire Fox

Onder leiding van hun Hongaars-Joodse goeroe, een socioloog genaamd Frank Furedi, hebben de RCP en zijn latere mutaties onvermoeibaar campagne gevoerd voor de grootst mogelijke vrijheid van een zo groot mogelijk aantal. Maar hun hartstochtelijke geloof in vrijheid en menselijke mogelijkheden heeft een zeer vreemd effect gehad op hun psychologie. Alle leden van Furedi’s Cult – laten we het “FuCu” noemen – geloven in precies dezelfde dingen en geven hun mening op precies dezelfde manier. FuCu is in feite een politieke hive die op één noot van de imker Frank Furedi zoemt. En FuCu heeft altijd luidkeels gezoemd voor open grenzen. Tijdens de zogenaamde migrantencrisis van 2015 gaven Furedi’s discipelen een eenvoudige boodschap uit: “Laat ze binnen: We moeten Afrikaanse migranten niet demoniseren of infantiliseren. We moeten hen welkom heten”. FuCu ging verder:

We moeten geen medelijden hebben met deze migranten; we moeten ze bewonderen, omdat ze met behulp van bedrog, gegoochel en doorzettingsvermogen hierheen zijn gekomen. Zij zijn precies het soort mensen dat Europa meer nodig heeft, een tegengif voor onze studenten die niet eens kunnen klappen zonder een mentale ineenstorting, en onze nieuwe generatie die denkt dat de opdracht om ‘op de fiets te stappen’ om een baan te zoeken, neerkomt op misbruik. Laten we de grenzen versoepelen en hen binnenlaten om hun geluk te beproeven in onze landen en te zien hoe het hen vergaat. Als we dat doen, zullen we de mensensmokkelaars failliet laten gaan, een einde maken aan de doden in het Middellandse Zeegebied en, belangrijker nog, ons steentje bijdragen aan de aspiraties van mensen die geen andere misdaad hebben begaan dan hun potentieel in onze steden, naast ons te willen realiseren. (Laat hen binnen, Spiked Online, 21 april 2015).

Dat artikel stond in Spiked Online, een internetmagazine waar FuCu onvermoeibaar pleit voor zowel onbeperkte immigratie als onbeperkte vrijheid van meningsuiting. Natuurlijk is massa-immigratie door clanachtige en zeer onliberale moslims en andere niet-blanken zeer slecht voor de vrijheid van meningsuiting, maar deze tegenstrijdigheid stoort FuCu niet. Trotskisten geloven niet in de logica of de objectieve realiteit, maar in wat de zaak van het Trotskisme en hun eigen macht bevordert. Na het bloedbad van Charlie Hebdo stelde FuCu dat het echte probleem de houding van de blanke liberalen was, niet het onliberalisme van moslims. We moeten sterk zijn in het verdedigen van Verlichtingswaarden, zie je, en dan zullen moslims hun machinegeweren neerleggen en de libertarische verhandelingen van John Stuart Mill en Voltaire oppakken.

Blanken moeten het voortouw nemen…
Deze behoefte aan begeleiding door blanken geldt volgens FuCu ook voor de identiteitspolitiek. Ja, de westerse samenleving wordt verscheurd door rassenhaat, censuur en stamdenken. Maar dit is niet omdat miljoenen tribalen en censuurvriendelijke niet-blanken de grenzen zijn overgestroomd. Helemaal niet! Dat komt omdat de blanken de Verlichtingswaarden niet luid genoeg hebben uitgedragen. Niet-blanken verlangen ernaar om de vrije meningsuiting en de op verdiensten gebaseerde concurrentie te omarmen, als ze het maar wisten. Helaas hebben wij blanken hen niet verteld wat ze echt willen, dus eisen ze censuur en speciale behandeling. Als je FuCu’s ideeën wilt begrijpen, dan heeft de Poolse filosoof Leszek Kołakowski ze perfect samengevat in zijn magistrale hoofdstromen van het marxisme (1978): “De culturele sfeer van Rusland in die jaren [van de Revolutie] had een adolescente kwaliteit, die alle perioden van revolutie gemeen hebben: het geloof dat het leven nog maar net begint, dat de toekomst onbegrensd is en dat de mensheid niet langer gebonden is aan de ketenen van de geschiedenis”.

Kołakowski legt ook uit waarom FuCu, die nog steeds overtuigde bewonderaars zijn van de totalitaire Lenin en Trotski, zo luid pleiten voor onbeperkte vrijheid, wat niet iets is wat Lenin en Trotski ooit hebben gegeven aan degenen over wie zij de macht hebben gewonnen. In overeenstemming met het orthodoxe Leninisme steunt FuCu alles wat het huidige systeem ontregelt en verstoort:

Lenin legde de basis voor de tactiek die weldra bindend zou worden voor de communistische partijen: de juiste koers was om elke beweging te steunen die het systeem op elk moment, om elke reden en in het belang van elke klasse omver wilde werpen: bevrijding in koloniale landen, nationale of boerenbewegingen, nationale burgerlijke opstanden tegen de grote imperialisten. Dit was een veralgemening van de tactiek die hij al jaren in Rusland predikte: alle claims en alle bewegingen tegen de tsaristische autocratie ondersteunen, om hun energiebronnen te exploiteren en de macht te grijpen op het kritieke moment. De overwinning van de marxistische partij was het uiteindelijke doel …. (Hoofdstromen van het marxisme, Vol. II, pp. 471-2).

Communistische partijen moeten zo te werk gaan omdat ze niet met echt democratische middelen de macht kunnen winnen. In de jaren tachtig hield FuCu een conferentie genaamd “Preparing for Power”. Ze stonden op het punt zich kandidaat te stellen als de Revolutionaire Communistische Partij, ziet u, en waren ervan overtuigd dat het Britse volk graag een openlijk Trotskistische partij zou willen omarmen. Natuurlijk kregen ze bijna geen stemmen bij de daarop volgende parlementsverkiezingen en leerden zo een waardevolle les: “Zoek niet naar de macht onder uw ware kleuren”.

De Furedi Cult bereidt zich weer voor op macht….
Tientallen jaren later lijkt het erop dat drie leden van FuCu dit beginsel zullen volgen en de Europese verkiezingen zullen winnen. De overtuigde trotskisten Claire Fox, James Heartfield en Alka Sehgal Cuthbert, die allen voorstander zijn van open grenzen en onbeperkte niet-blanke immigratie, zullen naar het Europees Parlement worden gestuurd door gewone Britse blanken die zich verzetten tegen massa-immigratie en willen dat Groot-Brittannië niet langer een derdewereldland wordt. Anti-Farage-linksen zoals Nick Cohen schrijven nu exposés over Fox et al, waarbij ze erop wijzen dat ze de IRA-bombardementencampagnes hebben gesteund en tegen de controle op kinderpornografie waren.

Ik denk niet dat die exposités Fox e.a. tegenhouden om een zetel in het Europees Parlement te winnen. Maar Cohen stelt FuCu niet bloot als voorstanders van onbeperkte immigratie. Cohen en andere linkse partijen geloven daar immers zelf in. Gelooft Nigel Farage daarin? Ik denk het niet, wat het moeilijk te begrijpen maakt waarom hij FuCu toestemming heeft gegeven om zijn Brexit-partij te infiltreren. Furedi en zijn bende veroordelen de Europese Unie niet voor het toelaten van zoveel moslims en andere niet-blanken in Europa. In plaats daarvan veroordelen zij de EU voor het creëren van “Fort Europa”, een leugenachtige propagandaterm die door extreem links wordt gebruikt om open grenzen te eisen.

Een open grenzen Trotskistische sekte
Claire Fox en haar kameraden in FuCu zijn niet wat ze beweren te zijn. Ze beweren dat ze onbeperkte vrijheid steunen, terwijl ze echt onbeperkte macht voor zichzelf nastreven. Een andere grote schrijver die ons helpt om FuCu en haar ideologie te begrijpen is George Orwell. In Negentien vierentachtig, satiriseerde hij de manier waarop linkse organisaties één ding in hun naam verkondigen, terwijl zij precies het tegenovergestelde nastreefde door hun daden: “Het Ministerie van Vrede houdt zich bezig met oorlog, het Ministerie van Waarheid met leugens, het Ministerie van Liefde met marteling en het Ministerie van Overvloed met hongersnood.

Daarom doop ik FuCu het Ministerie van Vrijheid. Het beweert te geloven in een zo groot mogelijke vrijheid. In feite gelooft het in een zo groot mogelijke verstoring, omdat het hoopt de macht te winnen door middel van chaos. Ik denk niet dat het de macht zal winnen die het zoekt, maar ik vertrouw Frank Furedi net zover als ik The Collected Works of Lenin (alle vijfenveertig delen) kan gooien. Gelukkig vind ik Farage veel slimmer dan Furedi. Maar Farage vertrouw ik ook niet. De aanblik van een open grenzen Trotskistische sekte die het Europees Parlement binnenkomt met de stemmen van anti-immigratie blanken wordt een interessante aanblik. Hou het in de gaten.

Bron:

Door Tobias Langdon

The Ministry of Liberty: How an Open-Borders Cult Will Ride Brexit into the European Parliament

The Ministry of Liberty: How an Open-Borders Cult Will Ride Brexit into the European Parliament

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1746 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

1 Comment on Hoe drie opengrenzen-Trotskisten met de Brexit-partij van Farage het EU-parlement binnenwandelen

1 Trackback / Pingback

  1. Hoe drie opengrenzen-Trotskisten met de Brexit partij van Farage het EU-parlement binnenwandelen – LekwaalMedia.nl

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s