Nieuw

Goed nieuws: Massale sterilisatie van negers is begonnen – Nu moeten we doorzetten

Volgens LifeSiteNews, een katholieke publicatie, klaagt de Kenya Catholic Doctors Association UNICEF en de WHO aan voor de sterilisatie van miljoenen meisjes en vrouwen onder de dekmantel van een vaccinatieprogramma tegen tetanus dat gesponsord wordt door de Keniaanse overheid.

De Keniaanse regering ontkent dat er iets mis is met het vaccin en zegt dat het volkomen veilig is.

De Keniaanse Katholieke Vereniging van Artsen, echter, zag bewijsmateriaal van het tegendeel, en had zes verschillende steekproeven van het tetanusvaccin van diverse plaatsen rond Kenia naar een onafhankelijk laboratorium in Zuid-Afrika [ugh ugh] voor het testen verzonden.

De resultaten bevestigden hun ergste vrees: alle zes steekproeven testten positief voor het HCG-antigeen. Het HCG-antigeen wordt gebruikt in anti -vruchtbaarheidsvaccins, en werd in tetanusvaccins gevonden die op jonge meisjes en vrouwen van vruchtbare leeftijd worden verricht. Dr. Ngare, woordvoerder van de Kenya Catholic Doctors Association, vermeld in een bulletin van 4 november:

“Dit bleek onze grootste angst te bevestigen; dat deze WHO-campagne niet gaat over het uitroeien van tetanus bij pasgeborenen, maar een goed gecoördineerde, krachtige, massale sterilisatieoefening is met behulp van een bewezen vruchtbaarheidsregulerend vaccin, waarbij de populatie onder controle wordt gehouden. Dit bewijs werd voorgelegd aan het Ministerie van Volksgezondheid voor de derde ronde van de vaccinatie, maar werd genegeerd”. (Bron.)

Dr. Ngare bracht verschillende punten naar voren over het massale tetanusvaccinatieprogramma in Kenia dat de katholieke artsen achterdochtig maakte:

Dr. Ngare vertelde LifeSiteNews dat verschillende dingen artsen in het uitgebreide medische systeem van de kerk van 54 ziekenhuizen, 83 gezondheidscentra en 17 medische en verpleegkundige scholen erop wezen dat de anti-tetanuscampagne stiekem een anti-vruchtbaarheidscampagne zou kunnen zijn.

Waarom, vragen ze zich af, gaat het om een ongekende vijf injecties (of “jabs” zoals ze in Kenia bekend staan) gedurende meer dan twee jaar, en waarom wordt het alleen toegepast op vrouwen van de vruchtbare jaren, en waarom wordt het uitgevoerd zonder de gebruikelijke fanfare van de overheidspubliciteit?

“Gewoonlijk geven we een serie drie injecties over twee tot drie jaar, we geven het aan iedereen die de kliniek binnenkomt met een open wond, mannen, vrouwen of kinderen”, aldus Dr. Ngare.

Maar het zijn de vijf injectieregelingen die het meest alarmerend zijn. “De enige keer dat het tetanusvaccin in vijf doses is gegeven, is wanneer het wordt gebruikt als drager in vruchtbaarheidsregulerende vaccins met het zwangerschapshormoon Human Chorionic Gonadotropin (HCG), ontwikkeld door de WHO in 1992. (Bron.)

UNICEF: Een geschiedenis van profiteren van rampen om massa-vaccinaties uit te voeren

Opgemerkt moet worden dat UNICEF en de WHO deze vaccins gratis uitdelen en dat er financiële prikkels zijn voor de Keniaanse regering om aan deze programma’s deel te nemen. Wanneer fondsen van de VN niet genoeg zijn om jaarlijks vaccins aan te schaffen, is er een organisatie die door de Bill and Melinda Gates Foundation, GAVI, is gestart en gefinancierd, die extra financiering biedt voor veel van deze vaccinatieprogramma’s in arme landen. (Zie: Bill & Melinda Gates Foundation Vaccine Empire on Trial in India.)

Ook was er geen uitbraak van tetanus in Kenia, alleen de waargenomen “dreiging” van tetanus als gevolg van lokale overstromingen.

Deze lokale rampen zijn een veel voorkomende reden waarom UNICEF naar armere landen met gratis vaccins gaat om massale vaccinatieprogramma’s te starten.

Health Impact News meldde vorig jaar dat UNICEF een soortgelijk massa-vaccinatieprogramma startte met 500.000 doses levend poliovaccin in de Filippijnen nadat een Super Typhoon Tacolban en omliggende gebieden had verwoest. Dit ondanks het feit dat er sinds 1993 geen gevallen van polio meer zijn gemeld in de Filippijnen sinds 1993, en mensen die het levende poliovaccin hebben gehad, kunnen het virus in de riolering ” vergieten “, en zo de eigenlijke ziekte die het virus zou moeten voorkomen veroorzaken”. (Zie: Geen polio in de Filippijnen Sinds 1993, maar het Mass Polio Vaccinatieprogramma is gericht op 500.000 Typhoon slachtoffers onder de 5 jaar.)

Een soortgelijke massale vaccinatie met het levende orale poliovaccin vond plaats onder Syrische vluchtelingen in 2013, toen UNICEF 1,7 miljoen doses poliovaccin kocht, ondanks het feit dat er sinds 1999 geen gevallen van polio meer waren waargenomen. Na de start van het massale vaccinatieprogramma begonnen zich in Syrië opnieuw gevallen van polio voor te doen. (Zie: Zijn UNICEF levende Polio Vaccins die Polio veroorzaken onder de Syriërs? 1.7 Miljard Poliovaccins gekocht door UNICEF.)

Het lijkt duidelijk dat UNICEF en de WHO deze lokale rampen gebruiken om mensen, vooral kinderen en jonge vrouwen, massaal te vaccineren. Er zijn ook grootschalige inspanningen op het gebied van onderwijs en propaganda nodig om de lokale bevolking ervan te overtuigen dat zij deze vaccins nodig hebben. Hier is een video die UNICEF heeft gemaakt voor het tetanusvaccin in Kenia. Merk op hoe ze gebruik maken van onderwijzers en lokale artsen voor de opleiding, ook al worden de vaccins door westerse landen geproduceerd.

In ieder geval treden in Kenia katholieke artsen op en nemen zij een standpunt in tegen wat zij zien als een onvrijwillige massale sterilisatiecampagne die bedoeld is om de bevolking van de Afrikanen onder controle te krijgen.

Bron:

“Mass Sterilization” – Kenyan Doctors Find Anti-fertility Agent in UN Tetanus Vaccine

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.158 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (853 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

18 Comments on Goed nieuws: Massale sterilisatie van negers is begonnen – Nu moeten we doorzetten

 1. syberspees // mei 26, 2019 om 18:31 //

  Zie je nou wel! Dit is zoooooo enorm een linkse actie

  Like

 2. koddebeier // mei 26, 2019 om 19:28 //

  Laten ze het linksvolk ook gelijk meenemen !

  Liked by 1 persoon

 3. vonpuffelen // mei 26, 2019 om 20:15 //
 4. Sarah // mei 26, 2019 om 21:53 //

  Ik zou het veel beter vinden als jullie in de toekomst het woord zwarten gebruiken in de plaats van negers.
  Het is een beschaafder woord en ik vind het een beetje aanvallend voor de andere mensen, ik denk dat zij dat ook liever zouden hebben want na wat rondvraag bij kennissen is de uitkomst ook dat ze zwarten veel liever horen, snap ik wel wat neger klinkt wat racistisch.

  Het zou me een enorm plezier doen als jullie dat in de toekomst aanpassen!

  Liked by 1 persoon

 5. @Sarah // mei 26, 2019 om 21:53

  “wat neger klinkt wat racistisch”

  En “zwarten” allicht niet.
  Sodeflikker lekker op naar Joop met je Newspeak gepreek.

  Liked by 1 persoon

 6. Greengo // mei 26, 2019 om 23:05 //

  Parodie:
  ‘Ik zou het veel beter vinden als jullie in de toekomst het woord getinte gebruiken in de plaats van zwarten.
  Het is een beschaafder woord en ik vind het een beetje aanvallend voor de andere mensen, ik denk dat zij dat ook liever zouden hebben want na wat rondvraag bij kennissen is de uitkomst ook dat ze getinte veel liever horen, snap ik wel wat zwarten klinkt wat racistisch.

  Het zou me een enorm plezier doen als jullie dat in de toekomst aanpassen!’

  Aangezien de bevolking op Tacloban, Filipijnen ook geslachtofferd is, en deze bevolkingsgroep in alle kleurindicaties vertegenwoordigd is, zou het zomaar kunnen zijn dat sommigen het ervaren ‘uit de boot te vallen’. Althans wanneer het om de titel van het artikel gaat. Soms is het verstandig voorbij te gaan aan een titel om erachter te komen hoe het inhoudelijk is gesteld met het artikel. De titel is een ‘trigger’, daarentegen is de inhoud van het artikel imo voortreffelijk. Ga voorbij aan de titel en zegt het voort. Want het fascisme is geen ver van ons bed show. Frankrijk en Duitsland (Europese Unie) zijn druk doende om vaccinatieverplichting in te voeren. In NL worden kinderen geweigerd (leerplicht!) op scholen wanneer er een bepaalde enting mist; worden ouders onder druk gezet wanneer men wil afzien van een vaccinatie zelfs onder dreiging het kind uit huis te laten plaatsen(!). En een instelling als https://stichtingvaccinvrij.nl/ wordt geweerd als discussiepartner bij alle officiële discussies welke gevoerd worden vanuit (Europees) overheidsbeleid. Monsanto en Bayer zijn gefuseerd en aan de top ervan staat de familie Rockefeller. Negers; zwarten; bruinen; getinten; rooien; blanken en witten: uiteindelijk zijn we allen het doelwit van de door zichzelf benoemde Elite.

  Liked by 1 persoon

 7. Hefzibah Yahudah // mei 26, 2019 om 23:48 //

  @Greengo je bent The Rothschilds vergeten. The bloodsuckers. PS niet alle zwarten zijn negers. Noah had drie zonen Ham de Hamites Sem de Semenites die nakomelingen zijn van Abraham de Hebrew isrealietes de als slaaf gemaakten (bijna afgelopen) en Japhet de zwarten haaters.

  Like

 8. antiislamnu // mei 27, 2019 om 02:06 //

  Liked by 1 persoon

 9. skeeter // mei 27, 2019 om 02:35 //

  Sarah // mei 26, 2019 om 21:53 //
  Ik zou het veel beter vinden als jullie in de toekomst het woord zwarten gebruiken in de plaats van negers.
  _______________________________
  Beestje bij de naam noemen graag, loopt als een kaffer praat als een kaffer gedraagt als een kaffer, dan is het dus een kaffer.

  Like

 10. Kaffer, omdat we uit goedertierendheid niet ‘nikker’ zeggen.

  Like

 11. Greengo // mei 26, 2019 om 23:05 // :
  Want het fascisme is geen ver van ons bed show.
  ————-

  Je loopt hier al lang rond, maar noemt communisme nog steeds fascisme.

  Geef me één reden waarom we comments nog toe zouden staan?

  Like

 12. Ronald Long // mei 27, 2019 om 07:31 //

  Kun je nagaan wat er in de vaccinaties hier in Europa zit? Misschien ook wel sterisaltie en ander gif dat Autisme en Apathie veroorzaakt.

  Like

 13. P. Botha // mei 27, 2019 om 10:36 //

  Ze hadden de ballen van jullie allang tussen de molenstenen moeten proppen.

  Liked by 1 persoon

 14. Ik ben gek op gehaktballen

  Like

 15. @P. Botha // mei 27, 2019 om 10:36

  Jullie is Jodenvolk.

  Like

 16. Greengo // mei 27, 2019 om 20:31 //

  ☢️ Deadly Ebola Outbreak Spreading Fast in West Africa (26 mei 2019)

  https://www.cdc.gov/vhf/ebola/history/2014-2016-outbreak/index.html

  Liked by 1 persoon

 17. Jack vanderVeen // mei 28, 2019 om 01:58 //

  @Sarah, je schrijft “rondvraag bij kennissen”. dit vertelt alles over het subjectieve van jouw steekproef.
  Over het algemeen bestaat een vrienden en kennissenkring uit gelijk denkenden met soms maar kleine verschillen om toch discussies te kunnen hebben en houden.
  Derhalve zeg ik NEEN tegen ZWARTE en JA tegen NEGER. wat zou er mis zijn om een neger neger te noemen. ZWART dat staat voor alles dat negatief is. Dat is dus pas discrimineren om een neger zwarte te noemen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s