Nieuw

Duitsland: Oma Angela (61) moest in asielhuis wonen – gepensioneerde werd prompt door een Afrikaan verkracht

Nahom T. beweert dat hij alleen de vrouw wilde ondersteunen, maar DNA-sporen zijn niet in staat om zijn versie te ondersteunen.

Een 61-jarige Duitse vrouw, die werd gedwongen haar appartement te verlaten, is door de autoriteiten in een asielzoekerswoning ondergebracht. Toen ze op een avond na een toiletbezoek terugkeerde naar haar kamer, duwde een Afrikaan haar op haar bed om haar op brute wijze te verkrachten. De zedendelinquent verbleef recht tegenover haar kamer en had de vrouw heimelijk opgewacht.

Angela O. heeft geen makkelijk leven. Ze heeft twee kinderen opgevoed. Toen viel het gezin uit elkaar en daarmee het huwelijk. De geschoolde kantoormedewerkster kon het lijden en de pijn nauwelijks verdragen aan en werd daarna ernstig ziek. Daarnaast heeft de verhuurder enige tijd later wegens intern gebruik de 61-jarige aangekondigd haar appartement te verlaten, en Angela O. was van de ene op de andere dag dakloos. Als gevolg daarvan moest ze erachter komen wat een Duitser zonder woning in Merkel’s Bondsrepubliek tegenwoordig nog waard is: niets.

In haar wanhoop wendde de moeder van twee kinderen zich tot de autoriteiten – en die brachten de noodlijdende vrouw naar een asielhuis. De 61-jarige werd verhuisd naar een kamer in de Joseph-Wild-Straße in de wijk Riem in München en woonde vanaf dat moment samen met geïmporteerde, gewelddadige sekstoeristen uit de hele wereld, maar zonder het andere comfort dat men vandaag de dag als illegale asielzoeker in Merkel’s land van melk en honing geniet.

Toen gebeurde wat onvermijdelijk was. Het was vijf uur ’s morgens. Angela O. had vanwege haar ernstige ziekte sterke slaappillen genomen en moest naar het toilet. Terug bij haar deur werd ze plotseling door “medeburger” Nahom T. van achteren aangevallen en op een matras geduwd. De Afrikaan, die in de kamer aan de overkant verblijft, had de pijnpatiënte heimelijk opgewacht en zag nu zijn kans op snelle gratis seks.

“Ik viel op mijn buik op de matras… Daar hield hij me stevig vast, ik kon me niet verdedigen”, verklaarde de vrouw. Meerdere keren heeft ze “Nee!” geschreeuwd, in de hoop dat de dader zou stoppen. “Steeds weer vroeg ik hem om te stoppen”, beschreef ze de gebeurtenis in de nasleep. “Ik riep ook hardop om hulp, maar niemand heeft me gehoord”. Of niemand wilde haar horen. Sinds de onrechtmatige grensopening door Angela Merkel is verkrachting in asielcentra niet langer een uitzondering en heeft tot nu toe geen enkel slachtoffer hulp gekregen bij een dergelijke aanval.

Het geschreeuw en haar gehuil hebben de Münchense vrouw niet geholpen. Nahom T. duwde haar T-shirt omhoog, greep haar borsten en penetreerde haar op brute wijze. Tijdens de beestachtige verkrachting verzamelde de 61-jarige al haar krachten en verzette zich tegen de verkrachting. “Ik sloeg hem met mijn vuisten en ellebogen,” beschreef de oudere dame haar gevecht. Op een gegeven moment wist ze zich te bevrijden uit de klauwen van de negroïde zedendelinquent. Ze rende naar buiten, waarschuwde de politie en verstopte zich tot de agenten aankwamen.

Bizar: Zelfs na de misdaad moest de moeder van twee kinderen tegenover de deur van haar kwelgeest wonen, omdat hij niet in hechtenis werd genomen. “Ik ben psychisch uitgeput’, verklaarde de vrouw later in de rechtszaal. “Elke dag ontmoet ik hem in de gemeenschappelijke keuken, hij kijkt me koud aan in de ogen”. Nahom T. schaamde zich niet voor zijn daad, hij ontkende het zelfs. Hoewel zijn DNA over het hele lichaam van het verkrachtingsslachtoffer kon worden gevonden, beweerde de zwarte zich niet aan Angela O. vergrepen te hebben. “Ze was dronken, dacht waarschijnlijk dat ik iets van haar wilde”, zei de Afrikaanse zedendelinquent en probeerde zelfs zijn slachtoffer te beschuldigen van liegen.

De ernstig zieke en onteerde Duitse wendde zich in haar nood weer tot het huisvestingskantoor. Het personeel had echter geen sympathie voor het slachtoffer van het historisch unieke integratie-experiment en gaf zelfs geen antwoord op de vraag van de vrouw of zij naar een andere woning kon verhuizen. Ook de beheerders van het asielhuis, waarin de verschrikkelijke misdaad was gepleegd, hadden naar navraag van een krant alleen maar spot en boosaardigheid voor Angela O.: “Als beheerders besteden we veel aandacht aan de bescherming van onze inwoners tegen elke vorm van geweld. Bovendien werken we in al onze accommodaties met ons eigen concept van bescherming tegen geweld en de-escalatie, en werken we nauw samen met de betreffende instellingen voor maatschappelijke dienstverlening”.

De verantwoordelijke sociale dienst legde er zelfs nog een schepje bovenop en beweerde dat de 61-jarige “onmiddellijk verschillende verhuismogelijkheden naar andere huizen” werd aangeboden, “die ze echter had afgewezen”. Volgens de plaatsvervangend perswoordvoerder van de afdeling, Edith Petry, zou Angela O. uitdrukkelijk zelf gevraagd hebben om weer naast de Afrikaanse zedendelinquent te wonen. Spannender kan het nauwelijks.

Bron:

München: Oma Angela (61) musste im Asylheim wohnen – Rentnerin prompt von Afrikaner vergewaltigt

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.198 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8494 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Duitsland: Oma Angela (61) moest in asielhuis wonen – gepensioneerde werd prompt door een Afrikaan verkracht

 1. edwin vissers // mei 27, 2019 om 14:40 //

  Emotionele Angela Merkel krijgt 9 minuten applaus en staande ovatie bij afscheidsrede CDU

  Like

 2. pocahontas // mei 28, 2019 om 00:05 //

  gatverdamme het idee dat je als 60 jarige nog verkracht moet worden door een geile asielzoeker gatver de gatver!

  Like

 3. Peter Damen // mei 28, 2019 om 10:52 //

  Waar blijven de zware straffen ? Die crapullen mogen alles doen dit moet zwaar gestraft worden.vuile viezerikken ziekte brengers mislukt product van menselijk geknutsel

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s