Nieuw

Moslimprofessor: Geoorloofd om niet-moslims te verkrachten om hen te vernederen

De verklaring komt van Said Saleh, professor aan de prestigieuze Egyptische universiteit Al-Azhar, in Caïro. Said Saleh, die zelf een vrouw is, lijkt weinig sympathie te hebben voor de slachtoffers van verkrachting en beweert dat verkrachting is toegestaan tijdens de oorlog tussen moslims en hun vijanden.

De verklaring vindt plaats in een programma onder de benaming Slavernij en Mensenhandel die door het Middle East Media Research op televisie werd uitgezonden. Volgens de professor heeft slavernij altijd bestaan, maar dankzij de islam bestaat er nu een correcter regelgevend kader.

Zij beweert onder andere dat krijgsgevangenen legitieme slaven zijn. Hieruit leidt ze af dat vrouwelijke gevangenen legitieme seksslavinnen zijn. De professor geeft ook aan dat het doel is om de slachtoffers te vernederen.

– Om hen te vernederen, worden ze eigendom van een legerchef, of een moslim, en kan hij seks met hen hebben, net zoals hij seks kan hebben met zijn vrouwen, zegt Said Saleh.

Aan de andere kant wendt ze zich tot moslimmannen die, vaak met toestemming van hun vrouwen, Oost-Aziatische vrouwen als seksslavinnen kopen, omdat alleen niet-moslim krijgsgevangenen tot seksslavin mogen worden gemaakt. Handel, zegt ze, is in strijd met de wetten van Allah.

Prostitutie neemt professor Said Saleh niet mee in het interview, maar richt zich in plaats daarvan op het verduidelijken onder welke voorwaarden verkrachting van niet-islamitische vrouwen is toegestaan.

Bron:

Muslimsk professor: tillåtet att våldta icke-muslimer för att förnedra dem

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8488 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

22 Comments on Moslimprofessor: Geoorloofd om niet-moslims te verkrachten om hen te vernederen

 1. Lucky // mei 25, 2019 om 14:50 //

  Wat een verrijking…..

  Like

 2. Feniks // mei 25, 2019 om 14:57 //

  Stel zo’n vraag op vraagislam.nl .
  Het antwoord zal niet verrassen.

  Like

 3. Chris Tenhond // mei 25, 2019 om 15:26 //

  Iedereen moest toerisme naar die rotlanden boycotten, al stonden er 100 piramides !

  Like

 4. vonpuffelen // mei 25, 2019 om 15:56 //

  Een “moslimprofessor”, dat is net zoiets als een hoogbegaafde boomneger.

  Liked by 2 people

 5. skeeter // mei 25, 2019 om 16:10 //

  moslim professor, varkens voer…… gewoon hetzelfde

  Like

 6. tim pietersen // mei 25, 2019 om 16:47 //

  dronestriken

  Like

 7. Gladiator // mei 25, 2019 om 17:01 //

  Zo dames,

  Duidelijk wat er met jullie gaat gebeuren binnen niet al te lange tijd.
  En om te oefenen alvast beginnen met alle korte rokjes te verbranden en dikke hoge broeken te kopen of beter nog jihabs!!! Met dank aan onzer aller politici!!

  Dus u weet wie hier debet aan is………….!!!
  En reken aub niet op Hollandse helden, want……..tja, wat want!!!!????

  Gladiator

  Like

 8. Yvonne // mei 25, 2019 om 17:04 //

  Walgelijk gedrocht wat hebben wij hun toch aangedaan?
  Net lachen in de supermarkt 2 gekleurde jongens van rond de 20 voor me bij de kassa staat de ene te zingen we gaan nog niet naar huis,nog lang niet
  Mijn kwartje viel niet ik was beetje duf in de auto had ik hem pas door, Oké duidelijk ze gaan dus niet naar huis

  Like

 9. Yvonne // mei 25, 2019 om 17:12 //

  Gladiator, ze houden ook wel van mannen verkrachten, kinderen ,dieren dames van 80 en ouder
  Ze haten homo’s gooien ze van daken maar een man verkrachten die ongelovig is moet er ook aan geloven, dat wordt toch een leuke toekomst allemaal in een zwarte vuilniszak met gaas voor de ogen hoef je niet te denken wat moet ik vandaag weer eens aan trekken

  Like

 10. De wijze. // mei 25, 2019 om 18:06 //

  @von puffelen Een hoogbegaafde boomneger kan wellicht vervangen worden door een moordzuchtige Nazi?Het ligt eraan hoe je het bekijkt !

  Like

 11. Ramuntxo // mei 25, 2019 om 18:33 //

  Tja …. Zij loopt geen gevaar. Als ge haar foto bekijkt zult ge begrijpen dat niet één man eraan denkt om daarop te kruipen. Bah ! !

  Like

 12. Gladiator // mei 25, 2019 om 19:49 //

  @Yvonne,

  Beste,

  U wilt me toch hopelijk niet onderwijzen in wat dat bruine tuig wat zich hier als vluchteling laat registreren allemaal LEGAAL mag doen. En als ze dit dan doen dan moeten de loopjongetjes van de elite, ook wel politici en op het allerlaagste niveau ook politie genaamd alles doen om dit vooral onder stoelen of banken te vegen om dan als dat achterlijke VOLK er dan achter komt een stuk stront tegen de wanden te smeren, ook wel de Marakesh ondertekenaar Marc Harbers alias staatssecretaris genoemd.

  Zo doet Trutje dat, want HIJ en zijn kornuiten zijn de ware schuldigen alsmede de topcriminele Duitse FAKE Bondskanselier die zelfs haar Doktortitel onder valse voorwendselen heeft ontvangen Verkel genaamd!!!

  Beste Yvonne, ik neem aan dat u weet wat MIJ gebeurd is begin 2017 want dat heb ik hier reeds een paar x vermeld.

  Daarbij ben ik op dit ogenblik bezig met het kijken naar of beter gezegd het tot me nemen van de stof die in de ruim 10 uur durende docu APOTHEOSIS of EVIL welke hier als topdocu wordt aangeprezen echter feit zal blijken dat zelfs mensen op DIT BLOG alleen maar wat schreeuwen in de ruimte echter o.a. een docu als deze NIET bekijken want duurt te lang!!!!

  Net zoals de 10 delige docu “Europe_The last Battle” & “The greatest Story never Told” en alle werk van David Irving wat een MUST SEE is voor IEDEREEN!!

  Maar geen tijd, druk druk druk, en busje komt zo!!

  Like

 13. Gladiator // mei 25, 2019 om 20:06 //

  sorry, was me aan het ergeren en drukte wat snel op enter en weg was mijn reactie.

  Dus nog even ter aanvulling!!!!

  Degene die alleen maar wat dom achter een toetsenbord wat domme commentaren zit te geven en verder absoluut geen, wat zeg ik, helemaal geen parate kennis van zaken heeft, daarvan hoef je al heel zeker niet te verwachten dat deze persoon er achteruit komt om dit Godverdomde tuig MIJN/ONS land uit te flikkeren, de grenzen te sluiten, de politieke poppetjes te arresteren en vast te zetten, en dit land te voorzien van mensen met A) Parate kennis van zaken,
  B) Niet corrupt cq vatbaar zijn voor geld!!! C) ONS/MIJN eigen autochtone volk voorrang krijgt en wel op elk gebied en D) Niet de achterlijkmakende zin telkens herhaald dat de kracht van ons cq ons land DIVERSITEIT is wan dat is een pertinente leugen welke ons dagelijks wordt ingegoten door The Chosen Ones capiche!!!

  En ja, ik ben van mening dat we onze vrouwen en zeer zeker onze kinderen beschermen moeten tegen dit vuile tuig en IK sta vooraan in de rij want zoals ik al eerder aanhaalde, hetgeen ikzelf aan den lijve heb ondervonden en niemand hier gun, zal mij niet nog eens gebeuren want dan vallen er heel veel spaanders rondom MIJ heen!!!!!!!!!

  En voor de goede orde…..in deze docu Apotheosis of Evil ben ik vandaag gekomen tot ongeveer 1 uur en probeer er vandaag zoveel mogelijk aan te plakken echter ik kan u verzekeren dat dit, vooral voor mij absoluut NIET GEMAKKELIJK zal zijn/worden. Na dit eerste uur moest ik namelijk onder de koude kraan eerst een half uurtje mijn kokende bloed wat afkoelen!!!

  Hier laat ik het ff bij en…….iedereen succes gewenst, echter bedenk wel, het is reeds veel en veel te laat en dat heeft als oorzaak dat de Nederlander denkt dat dit of niet zo erg is als het lijkt of dat de POLITIEK welke volledig ziek is, dit wel weer zal oplossen, zoals altijd…..nou…in dacht van niet, en dat weet ik zeker!!!

  Samen zouden we sterk kunnen staan maar iedereen hier doet liever alles alleen!!!

  Welterusten@!!!!

  Gladiator

  Like

 14. Jantje // mei 25, 2019 om 20:20 //

  Staat gewoon in de koran. Dezelfde die ook in de 2e kamer ligt.
  Mijn Kampf is een sprookjesboek vergeleken met de duivelsverzen

  Like

 15. Eigenlijk zou elke moslim die hier asiel komt aanvragen slaaf van de Nederlandse staat moeten zijn. Kijken hoe snel die instroom is opgedroogd

  Like

 16. Peter // mei 26, 2019 om 05:48 //

  Zie daar een varken op de foto , die lui daar zijn allemaal compleet gestoord .

  Like

 17. politiek profeet // mei 26, 2019 om 09:48 //

  De frustratie en machteloosheid viert hoogtij in ons land.
  Reageerders zoals Gladiator kan ik best goed begrijpen,ikzelf heb jaren geleden ook de kar getrokken om ïets”te organiseren, helaas stond er op het laatst een iemand alleen op de spreekwoordelijke barricade……
  Nu beperk ik het tot een naaste club intimi, als er stront aan de knikker komt weten zij dat er een veilige haven is totdat de ergste storm geluwd is.
  Preppen is een begin, zorg voor de noodzakelijke spullen en wees zo zelfvoorzienend als mogelijk.
  Bespaar vooral niet op de nodige ….eh ..gereedschappen.
  Van onze overheid hebben we geen enkele steun, ergo, die veroorzaken juist de problemen die ons gaan toekomen.
  Betekend concreet, zelfbeschikking en eigen belangen.

  Like

 18. Shalom // mei 26, 2019 om 10:52 //

  @Gladiator
  Ik lees al je artikelen en weet dat je voor wat zal ik zeggen 100 procent gelijk heb, ik volg deze smerige politiek al tientallen jaren, en ik kan het hier niet benoemen ja ik heb mijn materialen en ben getraind in verdedigings– techniek ook mes aanvallen, en dergelijke zal het verder niet benoemen. ik heb de zelfde denk wijze wees daar zeker van!

  Like

 19. Gladiator // mei 26, 2019 om 14:39 //

  @politiek profeet & @Shalom,

  Wat ik bedoel en wil zeggen, (en dat ergert mij nog het meeste) is dat ik het erg fijn zou vinden als IK iemand zou kunnen helpen met wat dan ook en misschien dat IK ook wat van anderen zou kunnen opsteken.

  Daarvoor zou je eens met een aantal mensen bij elkaar kunnen komen en daarvoor heb ik nu al zo vaak een aanbod gedaan.

  Ben er nu steeds meer van overtuigd dat het merendeel van de zogenaamde wakkeren DENKEN dat ze wakker zijn maar nog steeds meewerken aan dit meer dan verwerpelijke systeem door o.a. te gaan stemmen waarvan het “resultaat” meer dan pijnlijk duidelijk is geworden en nog wel meer van dit soort domme dingen!!

  Echter iets zinnigs doen zit er bij lange na niet in!!

  Maar oké, dwingen zal ik nooit iemand en waarschuwen heeft absoluut geen doel meer.
  Nog 1 tip, de TV MOET echt UIT!! Wat deze aanricht is werkelijk te erg voor woorden!! Google gewoon eens op “Tavistock Institute”. Alles wordt gestuurd, en het einddoel van dit “instituut” wat meer dan verwerpelijk is echter zeer nabij is is dat de van gehele mensheid het IQ OMLAAG moet………
  Daarvoor het mixen van rassen.
  Daarvoor het onderwijssysteem.
  Daarvoor Big Pharma!!
  Enz enz enz enz

  Einddoel is in zicht en binnen handbereik!!!!

  En geloof me nu maar echt, alles komt door dit achterlijkmakende vierkante kastje alsmede dat achterlijker makende TELEFOONTJE waar onze jeugd de gehele dan op ligt te staren, en wel onder het lopen, fietsen, autorijden en thuis op de bank en daar dan afgewisseld met televisie

  Moeilijk te accepteren toch, dat volledig UITZETTEN van beide kankerverwekkers!!!

  Nog vragen!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Gladiator

  Like

 20. heksenhiel // mei 27, 2019 om 01:57 //

  Mogen wij als rechtgeaarde Nederlanders met een familielid trouwen?? NEE DUS!!! Allochtonen dus wel en daardoor ontstaan er mensen met veel gebreken en die een gevaar opleveren.Ze hebben gewoon een kronkel en halen allemaal ellende uit. Waarom wordt dit hier niet gecontroleerd als ze met een bruid uit het land van herkomst aankomen. SCHANDE. Ook is het zo dat als in de gevangenis komt als je iets ergs hebt uitgekreten, dat hoe erger en langer de straf je hoger in de rangorde komt te staan. Alles wat we hier binnenhalen is het tuig van de richel. Uiteraard die paar die studie afmaken en hard werken niet. Alle allochtonen die hier wat uitvreten eruit gooien met familie en al want die hebben debet aan de opvoeding.

  Like

 21. heksenhiel // mei 27, 2019 om 02:17 //

  Wanneer gaan we eens beginnen en leren dat onze echte Nederlanders eerst komen. Alle zgn.immams die haat prediken eruit bonjouren alla minuut. We hadden al die ellende met moskees en Islamitische scholen NOOIT toe moeten staan want we weten dondersgoed wat daar voor onderwijs wordt gegeven. Iedereen moet Islamitisch worden en zo niet dan zijn we ongelovigen en daar mogen ze mee doen wat ze willen. Dat mogen zij gewoon zeggen en onze nepregering doet hier niets mee. Vraagje: In welk land zitten er allochtonen in de regering, 2e kamer, burgemeesters en een Kamervoorzitter van buitenlandse afkomst. Gewoon te gek voor woorden. En de partij Denk wordt gestuurd door de dictator Erdoghan. Spionnen zijn het gewoon, kijk maar goed naar de debatten.

  Like

 22. joepiedepoepie // mei 27, 2019 om 13:14 //

  Het is niet van deze tijd, het is van alle tijden.
  Een wetenschappelijk overzicht van 1400 jaar dat moslims het Christelijk Europa wil innemen…

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s