Nieuw

Justitieminister VS start onderzoek naar geheime diensten

De Amerikaanse minister van Justitie William Barr heeft een begin gemaakt met een onderzoek naar alle Amerikaanse inlichtingendiensten die de presidentiële campagne van Donald Trump in 2016 hebben bespioneerd.

De minister maakte vorige maand al bekend dat hij wil weten of dat onderzoek van de geheime diensten wel voldoende juridische basis had.

Barr vroeg de diensten om per omgaande alle relevante documenten aan het ministerie van Justitie te overhandigen.

HLN >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

6 Comments on Justitieminister VS start onderzoek naar geheime diensten

 1. skeeter // mei 25, 2019 om 16:21 //

  The swamp is draining. De geredacteerde documenten gaan openbaar gemaakt worden, er gaan koppen rollen en er zijn indicaties dat het zeer hoog of misschien helemaal tot aan de corrupte kaffer top gaat.

  Like

 2. Gladiator // mei 25, 2019 om 16:57 //

  @skeeter,

  Yep, wie geloofd wordt zalig!!!

  Mijn geloof zal er pas komen als ik de zionistische stront door de afvoer ZIE drijven en de senatoren alvorens ze in de senaat komen geen verklaring meer te hoeven ondertekenen waarin ze BELOVEN dat ze alles wat met Israël te maken heeft zullen eerbiedigen, de staat Israël altijd te beschermen, enz enz enz!!!

  Echter dat beste skeeter gaat niet gebeuren en de rest is dan dus BULLSHIT!!!!

  De zionistische marionet Trump bedankte als eerste na dat hij officieel president van de VS werd niet het Amerikaanse volk maar Israël en beloofde dat hij Israël altijd zou beschermen en……nog veel meer van die ongepaste onnozele POEP!!!

  Dit kan ooit veranderen echter dit zal NIET gebeuren door ene minister van justitie.
  Dit kan alleen nog maar met een brutale en zwaar bewapende opstand waarbij alles wat zion joods is de VS uitgeflikkerd wordt en ik bedoel dan ook echt alles!!
  Het beste zou dan gelijk erna zijn het volledig met de grond gelijk maken van deze terroristenstaat!!

  En ff ter info,
  Een chill, en ik neem aan dat u weet wat dat is, is erg gemakkelijk te herkennen namelijk, hij of zij mogen alles en iedereen afbranden tot aan de grond, de smerigste en gemeenste zaken uithalen met alles en iedereen echter uit zijn of haar mond zal NOOIT iets kwaads over Israël gezegd worden en bij deze is de minister van justitie tot de tijd dat ik anders zie EEN CHILL welke bedoeld is om wederom het volk in ruste te brengen en zo steeds verder richting afgrond te duwen!!
  Ditzelfde is op DIT OGENBLIK aan het gebeuren hier in de EU.
  Stemmen maar, op de PVV en FvD en wat ziet u…….YEP, Timmerfransje die wint, en niet zo’n beetje ook. De grootste en smerigste leugenaar en huichelaar van de hele bende aldaar die wint!!!

  Wordt tijd om eens echt een heel klein beetje wakker te worden!!!

  Capiche

  Gladiator

  Like

 3. skeeter // mei 25, 2019 om 21:08 //

  Glad ik snap wel wat je zegt en ook ik geloof het pas als ik het zie, maar Trump heeft bevel gegeven docs openbaar te maken dus let’s see what’s in it.

  Like

 4. Gladiator // mei 25, 2019 om 23:10 //

  @skeeter,

  Beste,
  Ik kan je precies vertellen wat dat is, namelijk BROOD & SPELEN!!
  Trump is een zionist en niets anders dan dat!!

  Allemaal om ons op te houden en verder in slaap, wat zeg ik, in hele diepe slaap te sussen, en dat geld natuurlijk alleen voor de mensen die nog niet de volledige zombiestatus hebben verworven!!

  Ik word hier zo ongelooflijk moe van maar och, maakt niet uit, we lossen het wel op, nietwaar!!

  Gladiator

  Like

 5. skeeter // mei 26, 2019 om 03:05 //

  “Trump is een zionist en niets anders dan dat!”
  Zo moet ie zich in ieder geval voordoen……

  Like

 6. vonpuffelen // mei 26, 2019 om 13:51 //

  De slager keurt zijn eigen gehaktballen, meestal geeft dat wel het beste resultaat.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s