Nieuw

Geen grap: Modebedrijf aangeklaagd wegens “Nazi-knoop”

De beruchte naziknop.

Een nazi-jager, van beroep “juriste”, heeft geweldig werk geleverd. Met Duitse grondigheid en zorgvuldigheid heeft ze de modecatalogus van de Esprit Group doorzocht en een lederen knoop gevonden die bestaat uit vier in elkaar grijpende rechthoeken die met veel fantasie geïnterpreteerd kunnen worden als een hakenkruis. Haar links-groene collega’s van het Openbaar Ministerie van Düsseldorf zijn onmiddellijk in actie gekomen en hebben aangekondigd dat zij “een onderzoek zouden instellen naar het gebruik van symbolen van ongrondwettige organisaties”. Dit blijkt uit een artikel van het Oostenrijkse mediaplatform oe24. De knoppen komen uit Engeland en zijn al tientallen jaren in omloop.

De Duitse modegroep Esprit, gevestigd in Ratingen bij Düsseldorf, reageerde in paniek en trok in overhaaste slaafsheid de 200.000 catalogi terug. “Dit heeft ons als een schok getroffen en is zeer vervelend”, zegt Heinz Krogner, CEO van de Esprit Group. Tegelijkertijd gaf Krogner de foto de schuld van het misverstand. “In de toekomst zullen we het aspect van politieke correctheid nog nader benadrukken”, kondigde het hoofd van wereldwijd 8.400 medewerkers aan.

De knoppen zijn niet eens van Duitse productie, maar komen uit Engeland. De traditionele Engelse knop wordt al tientallen jaren door een grote verscheidenheid aan bedrijven gebruikt, waaronder concurrenten. “De catalogus werd in Londen onder Engelse artistieke leiding geproduceerd. Medewerkers uit verschillende landen hadden het gecontroleerd, maar niemand had gemerkt dat het patroon op de foto’s zo’n ongelukkige indruk kon geven”, vervolgt oe24.

De zaak maakt duidelijk welke schrijnende pathologische nazi-hysterie zich ondertussen in Duitsland heeft verspreid en verder wordt aangewakkerd door de media, linkse partijen en de gerechtelijke autoriteiten. Critici van de nazi-dictatuur of bloggers die overeenkomsten aanduiden tussen het nazi-tijdperk en de antisemitische politieke islam zijn ook het doelwit. Zo moest de exploitant van Pi (Duits nieuwsportaal), Michael Stürzenberger, zich voor de rechtbank verantwoorden voor “het gebruik van symbolen van ongrondwettelijke organisaties”, omdat hij een foto had gepubliceerd van de Grootmoefti van Jeruzalem, Mohammed Amin al-Husseini, en een NSDAP-ambtenaar in Berlijn met een hakenkruisarmband. Al-Husseini was lid van de Schutzstaffel (SS) en verantwoordelijk voor de oprichting van de Moslim Waffen-SS in de Balkan.

Ondertussen, zoals u kunt zien, treft de heksenjacht van links-groene juristen nu ook het oudbollige modebedrijf en traditionele knoppen. Enkel criminele clans kunnen zich in Duitsland ongehinderd uitbreiden, en niet in de laatste plaats dankzij de islamofiele moslim-knuffelwetgeving erin slagen om in drie jaar tijd 14.000 misdaden te plegen.

Bron:

Kein Witz: Modekonzern kämpft nach Anzeige gegen englische „Naziknöpfe“

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8487 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

14 Comments on Geen grap: Modebedrijf aangeklaagd wegens “Nazi-knoop”

 1. walterh66 // mei 25, 2019 om 16:40 //

  Als je zo’n zieke geest hebt dat je in deze knoppen een hakenkruis kunt zien, kun je dat ook zien in het logo van Microsoft.

  Liked by 2 people

 2. vonpuffelen // mei 25, 2019 om 17:50 //

  Wat dacht je van een kruiswoordpuzzel of een vrijmetselarij tegelvloer?
  Sew the masonic lodges.

  Liked by 2 people

 3. Ramuntxo // mei 25, 2019 om 18:09 //

  De onwetendheid van die linkse mensen heeft werkelijk geen grenzen.
  Ik citeer Dk Jozef Goebbels : “Wir sind links und verachten das rechtse Bürgerblock”.
  Hun hakenkruisvrienden waren dus links.
  En hun leuze is blijkbaar nog steeds : “Alles muss kaput(t)! !”

  Liked by 1 persoon

 4. @Ramuntxo // mei 25, 2019 om 18:09

  Je laat een paar cruciale woorden weg in het citaat van Joseph Goebbels en verzint er een paar bij.
  Het authentieke citaat is:
  “Nichts ist uns verhaßter als der rechtsstehende nationale Besitzbürgerblock.”
  Niets is ons hatelijker dan het rechtse nationale blok van de bezitters.

  Liked by 1 persoon

 5. Feniks // mei 25, 2019 om 18:52 //

  Had Kurt Westergaard ook niet dergelijke associaties?

  Liked by 1 persoon

 6. Er is trouwens niks mis mee om links (socialistisch) te zijn.
  Maar dan niet voor de hele wereld.

  Liked by 1 persoon

 7. Jantje // mei 25, 2019 om 20:25 //

  De halve maan is verantwoordelijk voor zeker 270 miljoen doden en daarnaast nog veel meer menselijk leed.
  Misschien kan iemand daar eens tijd aan besteden om dat te verbieden=

  Liked by 1 persoon

 8. Ramuntxo // mei 26, 2019 om 00:04 //

  Beste Rommel, Op de CD waaruit ik citeer is klaar en duidelijk de vermelde zin te horen.
  ’t Spijt me. Misschien en zelfs meer dan waarschijnlijn gaaf hij meer dan één toespraak.
  Misschien het door mij vermelde zinnetje eens googlen ?

  Like

 9. @Ramuntxo // mei 26, 2019 om 00:04

  “Misschien het door mij vermelde zinnetje eens googlen ?”

  Goh, wat verwacht je dat ik gedaan heb? Denk je dat ik alle citaten van Goebbels uit mijn hoofd ken? Volg je eigen advies op, zou ik zeggen.

  Like

 10. Wat ik denk is dat je iets voorzichtiger zou kunnen zijn alvorens iemand iets aan te wrijven..
  En mijn eigen advies opvolgen doe ik altijd.
  Desalniettemin mijn dank voor je welgemeende raad.

  Like

 11. 1) haha hahah deze paranoide nazi jager moet eens dit googlen met quotes:
  ‘hindoe nazi homo kat’

  2) Dit zal zij vinden in google, vijf eerste Hits:

  Ongeveer 63.600 resultaten (0,33 seconden)
  Zoekresultaten
  Webresultaten

  Eerste:
  ‘2017: ‘Blitzkrieg Delftse Hindoe Nazi katten leger’ – Dewanand
  http://www.dewanand.com/s218.htm

  Offeraar Wieroe, de Hindoe Nazi (homo) kat van Delft Kennisstad Offercode S218 Offerdatum zondag 1 januari 2017. Het was een gure, kille, koude oudjaars …

  Tweede:
  Delftse Werkgroep Homoseksualiteit (DWH Delft), verzoek participatie …
  https://www.dewanand.com/waction0091.htm

  3 apr. 2017 – [waction0091:2] Dit document is digitaal, online ondertekend door Wieroe, mijn hardwerkende, beroemde en geliefde Hindoe Nazi (homo) kat …

  Derde:
  Wieroe’s 33 Hindoe Nassie slagzinnen REFERENDUM geenpeil.nl en …
  https://www.dewanand.com/wfor1402.htm

  Offeraar Wieroe, de slimme Hindoe Nazi (homo) kat Offercode wfor1402 Offerdatum dinsdag 15 september 2015 (Prinsjesdag). Wieroe, als slimme en …

  Vierde:
  Frontaal Naakt. » Kannibalisme
  http://www.frontaalnaakt.nl › Archief
  25 nov. 2015 – Maak toch kattenvoer van alle lijken van mensapen. Wauw, miaauw, wat ben ik een slimme hindoe nazi (homo) kat. Dewa aapje pak nog wat …

  Vijfde:
  Frontaal Naakt. » Tijd dat de homo sapiens weer eens wordt gehoord
  http://www.frontaalnaakt.nl › Archief

  18 nov. 2016 – Wieroe, de Hindoe Nazi (homo) kat uit Delft kennisstad, alom bekend als de Grote Katten Fuhrer met een oppermachtig miaauwend legertje …

  3) Nou zal zij dan onze arme, hardwerkende, Hindoe Nazi (homo) kat, Wieroe uit Delft dan laten oppakken, berechten voor het Neurenberg tribunaal en Internationale Gerechtshof wegens oorlogs misdaden uit vorige levens (ja hoor, Wieroe is vermoedelijk inderdaad een reincarnatie van een Duitse Nazi kampbeul, met hoge waarschijnlijkheids kans) en laten vergassen in het openbaar op het Binnenhof???

  4) Miaauw, miaauw, namastiaauw Wieroe zelf miaauwde naar mij dat bijna alle Katten in Nederland nu reincarnaties zijn van de gesneuvelde Nazi’s uit Hitler Duitsland, dus onze paranoide Nazi Jager zal het nog druk krijgen en kan zo promotie maken en mooie grote, luxueuze, hi tech, mooi versierde gaskamers bouwen om alle 3 miljoen Nazi Katten uit Nederland eigenhandig te vergassen.

  5) De waarheid is dat volgens mijn eigen onderzoek in harde praktijk naar extreem rechts en eventuele neonazi’s ruim 99,9999 procent absoluut geen klassieke nazistische ideeen en idealen erop na houden, en zelfs vaak met niet ariers gaan seksen en socialiseren. De klassieke blanke arische nazi’s zijn dus echt allemaal echt dood en het klassieke nazisme is ook weggevaagd van de aardbodem. Er is nu behoefte aan een herwaardering van het zgn Blanke Arische Intel Apen Ras op aarde en de internationale niet arische gemeenschap moet hen dus eerder gaan beschermen dan verder genetisch uitroeien en wegneuken, omdat zij allemaal over pakweg 188,1888 jaar echt totaal uitgestorven zullen zijn op onze blauwe exoplaneet in de Melkweg en dat zal een groot genetisch diversiteits verlies zijn. Elke dag op aarde zal daarom over 188,1888 jaar letterlijk een ZWARTE DAG zijn. hahah hahah miaauw, miaauw, Waldo Dewanand & Wieroe.

  Liked by 1 persoon

 12. Wel speciaal voor Rommel citeren we even Goebbels :
  “”Wir sind Links und verachten das Rechtse Burgerblok.”
  ( bron : Google )
  Misschien hebben Rommel en ik een verschillende Google …. ?

  Like

 13. @Ramuntxo // mei 26, 2019 om 16:04

  Verkeerd geciteerd.
  Daarom zie je de aangepaste ‘Wir sind Links’-versie dan ook alleen maar op een reeks Nederlandse blogs verschijnen.

  Nichts ist uns verhaßter als der rechtsstehende nationale Besitzbürgerblock
  (Bron : Google )

  Probeer het nog een keer met die CD waaruit je citeert.

  Like

 14. Petra // mei 27, 2019 om 14:11 //

  Hahaha, hoe ver kun je doorschieten? Ik zie niets verkeerds aan die knoop maar sommige mensen vervelen zich blijkbaar en gaan vervolgens op alle slakken zout leggen…ze zouden hun tijd beter kunnen besteden door mensen te helpen die een hand hulp kunnen gebruiken in hun huis of tuin, doen ze tenminste nog iets nuttigs…

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s