Nieuw

De klimaathysterie draait op volle toeren, terwijl de Groenlandse gletsjers weer groeien

Terwijl de mainstream media al meer dan een decennium hartstochtelijk een massahysterie aanstichten, zijn de feiten niet meer in overeenstemming met de prognoses. NASA kondigde al in 2015 aan dat de Antarctische poolkap met 135 miljard ton per jaar groeit. Maar dat voldeed niet genoeg om de klimaatzotten tegen te houden, en nu blijkt uit de meetresultaten dat zelfs gletsjers op het noordelijk halfrond weer aan het groeien zijn. NASA’s project Oceans Melting Greenland (OMG) heeft aangetoond dat de Jakobshavn-gletsjer van Groenland, de grootste op het eiland, inderdaad weer aan het groeien is. Het in Nature Geoscience gepubliceerde onderzoek bevestigt dat het ijs van Jakobshavn sinds 2016 meetbaar is verdikt. Hiermee is de negatieve trend van de gletsjer voor het eerst in 20 jaar omgekeerd.

Eigenlijk zou men verwachten dat de klimaathysterici deze positieve boodschap naar behoren toegejuicht zouden hebben. Ze hebben immers zo lang en met passie tegen de opwarming van de aarde gevochten en hebben er miljarden belastinggeld aan uitgegeven. Maar tegen de verwachtingen in, zijn ze bezorgd. Van binnenuit vrezen ze waarschijnlijk voor hun baan, maar van buitenaf vrezen ze dat hun trend weer snel kan worden omgebogen. Josh Willis, een mariene wetenschapper bij NASA’s Jet Propulsion Laboratory en de hoofdwetenschapper bij OMG, rechtvaardigt de vrees als volgt:

“De gedachte was dat zodra gletsjers zich terugtrekken, niets hen tegenhoudt, maar we hebben ontdekt dat dat niet waar is. Oorspronkelijk dachten we dat de gletsjers waarvan de krimping was begonnen niet gestopt konden worden, maar we ontdekten dat dit niet waar is. Andere Arctische gletsjers kunnen een vergelijkbare groei vertonen. Dit suggereert dat de groei en krimping van gletsjers in een opwarmende wereld ingewikkelder en moeilijker te voorspellen zijn dan eerder werd gedacht”, zegt Willis.

Uit deze spannende logica kan men dus concluderen dat het klimaat uiteindelijk altijd in groot gevaar is, of de gletsjers nu groeien of krimpen.

Waarom groeit Jakobshavn? De “wetenschappers” vermoeden dat ongewoon koud water uit de Noord-Atlantische Oceaan onlangs het Noordpoolgebied is binnengedrongen. Dit zou vooral in de Disko-baai, waar de gletsjer zich bevindt, bijzonder sterk zijn. Op een diepte van 250 meter kunnen de temperaturen sinds 2014 met twee graden zijn gedaald en hebben de gletsjer weer doen groeien.

Conclusie: In de jaren zeventig waarschuwden de klimaatfoben voor een ijstijd, sinds het Kyoto-protocol (1997) moeten we bang zijn een klimaatopwarming en nu is de term uitgebreid naar klimaatverandering omdat de voorspelde opwarming niet langer samenvalt met de huidige metingen. Ongelooflijk – maar in 2018 waarschuwden de hysterici in alle ernst opnieuw voor een kleine ijstijd, en degenen die niet langer meer in deze waanideeën geloven, worden belasterd als samenzweringstheoretici en klimaatontkenners.

Bijzonder schandalig is echter dat de jeugd op lagere scholen met deze pseudo-wetenschappelijke theorieën wordt geïndoctrineerd terwijl klimaattheoretici elkaar al decennialang tegenspreken en de klimaatbelasting voortdurend stijgt. Als men bedenkt dat de klimaatwaanzinnigen het voorwendsel geven om ongecontroleerd het weer met giftige stoffen te manipuleren, moet men vaststellen hoe hypocriet het hele klimaatfanatisme is. Maar er zijn nog steeds mensen die niet willen zien hoe onze lucht vrijwel dagelijks wordt vergiftigd met chemicaliën.

Zelfs de huidige Duitse minister van Milieu heeft bevestigd dat er ongecontroleerde weermanipulaties worden uitgevoerd! Zij noemde het “geo-engineering”, “een sproeien van deeltjes in de atmosfeer” en waarschuwde kort daarna dat het “ongecontroleerde experimenten” waren waarbij men niets wist van de effecten.

Bron:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8489 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on De klimaathysterie draait op volle toeren, terwijl de Groenlandse gletsjers weer groeien

 1. Greengo // mei 26, 2019 om 08:59 //

  What If All The Ice Melted On Earth? ft. Bill Nye

  https://www.youtube.com/results?search_query=THE+MELTING+ICE+CAPS+LIE

  #WEDONOTCONCENT

  Like

 2. Greengo // mei 26, 2019 om 09:03 //

  Arctic Sea Ice Nonsense – The Media, NASA and NOAA Blatantly Lie To The Public

  Like

 3. H. Schwarz // mei 26, 2019 om 20:15 //

  Zo zie je maar hoe harder de klimaat gekkies schreeuwen, hoe sneller de gletsjers en ijskappen weer aangroeien.
  Dit is duidelijk het resultaat van de klimaat hysterie.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s