Nieuw

Soros NGO’s eisen “open grenzen” voor heel Europa – het liefst nu

De miljardair George Soros geldt als een groot voorvechter van een politiek van open grenzen. Hij maakt er geen geheim van en steunt wereldwijd veel non-gouvernementele organisaties en landen waarvan de regeringen bijzonder positief staan tegenover migratie. Een in Zagreb gevestigde NGO en de EU-Vluchtelingenraad, evenals verschillende andere organisaties, kwamen daar bijeen om hun ideeën voor de toekomst van Europa te bespreken.

Zoals Breitbart rapporteert, hebben meerdere NGO’s en EU-organisaties, direct of indirect gefinancierd door Soros, elkaar ontmoet in Zagreb, Kroatië. Op de eigen website van de NGO Centre for Peace Studies (CMS) wordt geconcludeerd dat Amnesty International en Human Rights Watch, die allemaal door George Soros gesteund worden, overeenstemming hebben bereikt over het migratiebeleid. De Europese Vluchtelingenraad (ECRE) nam onder de titel “Europa en migratie. Waar trekken we de grens?” ook deel aan de besprekingen.

De titel is echter misleidend, omdat de groeperingen tot de conclusie kwamen dat alle grenscontroles permanent moeten worden afgeschaft en dat de “rechten” van asielzoekers bovenal moeten worden gerespecteerd. Brussel moet de grenscontrolemaatregelen in Kroatië en elders afschaffen en de instroom van migranten/asielzoekers in Europa vergroten. Dit is volgens de organisaties een humanitaire plicht.

De NGO’s eisten ook dat instanties en politieagenten weigeren om aan de grens te dienen, anders zou er “druk” worden uitgeoefend. Hoe deze druk eruitziet, is in het verleden vooral gebleken uit het feit dat NGO’s morele druk wilden creëren door middel van negatieve berichtgeving. In de Balkan en in veel andere Europese landen hebben sinds 2015 rechtse regeringen of “semi-rechtse” coalitieregeringen de overhand gehad, die allemaal min of meer vastbesloten zijn om de tegenovergestelde koers te volgen en zich zo tegen Brussel en de hier genoemde NGO’s te verzetten. Hongarije, Polen, Denemarken, Servië, Kroatië, Kroatië, Slowakije, Slovenië, Italië en de Baltische staten proberen een einde te maken aan het beleid van open grenzen.

Bron:

Soros NGOs fordern „offene Grenzen“ für ganz Europa – am besten sofort

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8007 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Soros NGO’s eisen “open grenzen” voor heel Europa – het liefst nu

 1. joepiedepoepie // mei 25, 2019 om 01:06 //

  Soros is een zionist die de doelstellingen van de wijzen van Zion uit wil voeren.
  Het Kalergi plan wordt in de 5e versnelling gezet, omdat de Europeanen tegen beginnen te strubbelen (“Extreem rechts fascisme, neonazisme, antisemitisme, xenofobie en islamofobie” zijn veelgebruikte woorden)

  Elk mens heeft zijn grens. De oorspronkelijke Europeanen zien hun continent zienderogen worden uitgehold, nota bene op kosten van hun EIGEN (teuro)centen….

  En als je er iets van zegt wordt je geplaatst in één van de veelgebruikte woorden.

  Ik zeg je: Hij heeft gelijk gekregen…

  h ttps://www.youtube.com/watch?v=0WxRsBpiW5g (Spatie weghalen)

  Liked by 1 persoon

 2. Jack vanderVeen // mei 25, 2019 om 08:24 //

  Soros kan beginnen om de grenzen van zijn moederland ongecontroleerd open te stellen voor alles dat maar kan bewegen. dit lijkt mij wel de allerbeste stap om aan te tonmen hoe stupide zijn plannen zijn.

  Like

 3. Daniël // mei 25, 2019 om 10:07 //

  Soros en de regering van Israel zitten bepaald niet op dezelfde lijn. Soros dient beslist de belangen van de staat Israel niet.

  Liked by 1 persoon

 4. walterh66 // mei 25, 2019 om 17:17 //

  @Daniël,
  Op het eerste gezicht lijkt het alsof Soros tegenstander is van nationalisme in ieder land, dus ook tegen het nationalisme in Israel.
  In praktijk hebben zijn activiteiten geen enkel effect op Israel en wordt Israel steeds nationalistischer en zelf openlijk racistisch, terwijl zijn activiteiten in alle andere landen de samenleving ernstig ondermijnt. .
  Is Soros dus tegenstander van Israel, of mag hij van de tribe doen alsof?

  Like

 5. Ramuntxo // mei 25, 2019 om 17:21 //

  Soros gehoorzaamt alleen maar zijn bazen …. en dat zijn joden.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s