Nieuw

Open brief aan al onze regeringsleiders en politici

Geachte,
Mag ik u er op wijzen dat we in een seculiere staat leven? U vertegenwoordigt ons, het volk, en ik had zeer graag enige antwoorden op prangende vragen gekregen. Ik, als verontruste burger, wordt steevast voor extreem rechts en racist uitgescholden omdat ik hardop sommige vragen durf te stellen. Terwijl ik als atheïst en empatisch mens me bij geen enkele politieke stroming thuis voel. Daarom had ik graag antwoord gehad op mijn vragen:

Auteur: The Spiritual Atheist

1: Wijlen Etienne Vermeersch had het er al over: Waarom blijft U het HAAT-manifest en de oorlogsverklaring van de moslimwereld negeren?? Verdrag van Caïro (1990!): ondertekend door ELK moslimland en ELKE moslim moet dit nastreven:

Het enige echte recht is het islamitische goddelijke recht dat onveranderlijk is, en de vertekende ‘westerse’ (of, Afrikaanse, enzovoort) opvatting van mensenrechten moet daaraan worden aangepast”.
De sharia en islam moeten de wereld domineren, desnoods met bruut geweld.

Bron:
Moslimlanden en internationale instrumenten inzake mensenrechten Matthias E. Storme (PDF)

De sharia is een verzameling uit de duim gezogen DOGMAS (goddelijke wetten) van gefrustreerde mannelijke moslim “geleerden” of komen uit archaïsche oude “heilige” geschriften. Elke moslim moet deze wetten naleven en opleggen. De sharia zegt oa: Homoseksuelen, afvalligen en atheïsten moeten ter dood veroordeeld worden. Vrouwen zijn minderwaardig en mogen op zeer jonge leeftijd geconsumeerd worden of genitaal verminkt. Honden of andere huisdieren zijn onrein en moeten afgemaakt worden. Dieren moeten op een zo sadistisch mogelijke manier gedood worden ( langzaam laten doodbloeden). Alleen de islam en de sharia mogen over GANS de wereld heersen. Hoe kan u van gematigde moslims spreken als ELKE moslim de sharia moet aanvaarden en uitvoeren op straffe des doods?

Mensenrechten dreigen te worden uitgehold

2: Waarom worden we als islamofoob en racist beschouwd? Omdat we de waarheid over deze zieke monotheïstische religie in het openbaar durven te brengen? In Oostenrijk werd een vrouw veroordeeld omdat ze de profeet een pedofiel noemde. Het Europees Hof voor de Rechten van de Mens (EHRM) in Straatsburg oordeelde dat er zogezegd geen feitelijke objectieve basis aanwezig is waaraan haar stelling kan getoetst worden. Terwijl zwart op wit in een moslim heilig geschrift (Sahih Bukhari, volume 5, book 58, nummer 234) staat dat Mohamed (50 jaar oud) trouwde met de 7 jarige Aisha en het huwelijk consumeerde toen ze 9 was. Hoe wordt een volwassen man genoemd die een 9 jaar oud kind seksueel misbruikt?

3: Het Marrakesh verdrag – Er is overeengekomen dat migratie uit Afrika naar de EU als een “noodzakelijk en positief fenomeen” wordt gezien en “gestimuleerd moet worden” door de immigratie uit Afrika ( 70 % moslims) te bevorderen “door de Afrika-Europa-route aan te moedigen, mensen niet terug te sturen en de positieve invloed van migratie op de samenleving te benadrukken”. Waar haalt u het vandaan dat immigratie en de import van economische vluchtelingen en volgers van een archaïsche religie, die naar onze westerse normen zich nog steeds in de duistere middeleeuwen bevinden, als positief te benadrukken? Meer nog op straffe van boetes moeten wij verplicht de cultuur en religie van deze inwijkelingen aanvaarden! Zelf ben ik al 2 maal met de dood bedreigd door Syrische vluchtelingen voor mijn 13 jaar oud en 20 cm hoog hondje!

4: Waarom blijft u de feiten negeren die onze cultuur kapotmaken. Wat heeft uw eigen volk u misdaan dat u ze zo verraadt en dwingt met boetes en gevangenisstraffen? Rome bedekte naakte beelden voor bezoek Iraanse president Rouhani. Beseft u dat eens de islam in Europa de meerderheid is, ze al onze museums, kunst, beelden, schilderijen zullen verbieden en VERNIELEN? Onze totale cultuur van de aardbodem zullen vegen?

Als zelfs de Unesco aan de haat en de voortdurende bedreigingen van de islam toegeeft: Afghaanse geestelijken startten een actie om alle niet islamitische aspecten uit de samenleving te verwijderen. Ook de Boeddhabeelden gingen in tegen de leer van de islam en moesten worden vernietigd. Onlangs hebben Duitse onderzoekers de enorme Boeddhabeelden in de Bamiyanvallei van Afghanistan herbouwd omdat deze in 2001 waren verwoest door de Taliban. De Duitsers namen dit besluit zonder toestemming van de Afghaanse overheid. Unesco verklaarde tevens eerder dat de beelden niet gerestaureerd mochten worden.“De Boeddha’s zouden het best worden herinnerd als ze er niet zouden staan”, aldus een woordvoerder van de Unesco.

De VN heeft onder druk van de moslimgemeenschap, zijn resolutie betreffende seksuele oriëntatie en kwetsbare minderheidsgroepen moeten schrappen. Waarmee de Verenigde Naties in principe hebben aangegeven dat ze sinds 16 november het leven van homoseksuelen niet langer beschermwaardig achten. Het is zorgwekkend dat de moslimgemeenschap de laatste jaren uiterst succesvol in de mensenrechten commissies van de Verenigde Naties is gebleken om iedere discussie over de verkrachtingen van mensenrechten in naam van de sharia te smoren.

Door de discussie hierover gelijk te stellen met het beledigen van de islam of bevolkingsgroep en door iedere kritiek op de sharia af te schilderen als manifestaties van islamofobie, wordt hiermee de bescherming van de rechten van individuen ondergeschikt gemaakt aan de bescherming van een religie.

Geachte politieker, waarom laat u het toe dat de wereld in een donkere apocalyptisch tafereel verandert waar een zieke archaïsche religie al het aardse vernielt dat niet in hun kraam past. Wat hebt u er mee te winnen om ons het volk voortdurend te beliegen, bedriegen en bedreigen ? Onze cultuur kapot te maken voor een zieke en achterlijke religie met perverse goddelijke wetten: De sharia?

The Spiritual Atheist

Bron:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8007 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Open brief aan al onze regeringsleiders en politici

 1. Willem // mei 24, 2019 om 15:31 //

  AUB, stuur dit artikel ook door aan Frans Timmermans, misschien past hij zijn diversiteit theorie aan.

  Like

 2. joepiedepoepie // mei 24, 2019 om 15:57 //

  Denk je echt dat die Soros agent dat doet?

  Like

 3. jtprf // mei 24, 2019 om 17:12 //

  de auteur schiet er niks mee op met brieven en vragen stellen aan dat genootschap.
  En dat Timmerfrits kampioen werd wist ik al voor de verkiezingen. En die word ook opperhoofd, wacht maar af.

  Like

 4. veni vidi foetsie // mei 24, 2019 om 18:57 //

  De tijd van woorden is over, de rede heeft het verloren van de waanzin. Inch Allah, Inch Brussel, alleen de wegen van geweld met een kans op overleven en vrijheid of totale onderweping en uiteindelijke dood zijn nu nog open.

  Dit was geen verkiezing maar een staatsgreep, niet de wil van het volk maar de truc’s van de elite hebben bepaald, en nu is democratie vermoord. Hoe het in andere landen gaat met stemmen kan nu worden voorspeld, waarbij de uitslag in Frankrijk het ultieme bewijs zal zijn dat fraude is gepleegd. Mij maak je niet wijs dat een partij in doodstrijd de meeste stemmen krijgt en een partij die bijna de grootste is en buiten de regering zit ineens verdwijnt. Dat kan niet. Zelfs met een halve hersencel snap je dathier iets niet klopt.

  Nu is democratie echt dood, het duurde even maar de gekken zijn aan de macht.

  Kom in verzet, effectief verzet. Wat hier gebeurd is schending van onze basis van bestaan. Of wacht de razzia’s van de gedachten politie af, kunt u in een kamp of cel uzelf boos maken over hoe oneerlijk de wereld is.

  Rise.

  Like

 5. vonpuffelen // mei 25, 2019 om 17:57 //

  Open brieven aan die lui doen niet veel over het algemeen maar ook op een bom- of/en antrax brief zou je geen reactie krijgen, hooguit van wat overijverig voetvolk van diverse ministeries.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s