Nieuw

Libische kustwacht redt invasiejihadisten uit zee die op zelfmoordmissie waren, terwijl Sea-Watch toekijkt

De mensen die in het water vielen en de mensen aan boord van de rubberboot werden onderschept door een patrouilleboot van de Libische kustwacht, melden de Collaborateurs van de illegale smokkelorganisatie Sea-Watch die vanuit een vliegtuigje toekeken hoe de door hen naar de Middellandse Zee gelokte Afrikanen verzopen.

De interventie van de Libische patrouilleboot werd ook bevestigd door de Italiaanse marine, waarvan het schip Bettica enkele kilometers van de bijboot lag.

Als je met veel teveel menen op een niet-zeewaardig rubberbootje denkt de Middellandse Zee over te kunnen steken, dan is dat een zelfmoordmissie.

Het is schandalig dat er in Afrika geen campagnes opgezet worden om mensen van die gevaren te doordringen en ze te verhinderen de zee op te gaan.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

1 Comment on Libische kustwacht redt invasiejihadisten uit zee die op zelfmoordmissie waren, terwijl Sea-Watch toekijkt

  1. Ramuntxo // mei 25, 2019 om 17:16 //

    “Da moe kunnen !” klinkt het van links.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s