Nieuw

Liberale omvolker, Guy Verhofstadt, uitgejoeld in Boedapest: “Verrader van Europa!”

“Verrader van Europa!”, schreeuwde verontwaardigde Hongaren toen de liberale EU-leider Guy Verhofstadt ter gelegenheid van de EU-verkiezingen een persconferentie in Boedapest probeerde te houden. Tijdens het afdraaien van een moslimgebedsoproep ging de persconferentie nog een kwartier door voordat de EU-topman onder kreten als “Allahu akbar!” en “Refugees not welcome!” de plaats verliet.

Afgelopen donderdagmiddag bracht Guy Verhofstadt, leider van de liberale EU-fractie ALDE, een bezoek aan Boedapest om de liberale, Hongaarse zusterpartij “Momentum” in de verkiezingscampagne te steunen. Tijdens een publieke persconferentie werd hij geconfronteerd met verontruste Hongaarse burgers die riepen dat Verhofstadt een “verrader van Europa” is.

Momentum’s partijleider, András Fekete-Győr, probeerde de persconferentie in goede banen te leiden, maar kreeg al snel vragen of hij de no-go zones in “Brusselstan”, zoals Molenbeek en Schaarbeek, leuk vindt. Hij werd ook beschuldigd van betaling door George Soros.

Guy Verhofstadt, die eerder ook premier van België was, probeerde het publiek te kalmeren met de bewering dat Momentum de enige in Hongarije is die begrijpt dat het Hongaarse volk zich moet onderwerpen aan de “kernwaarden” van de EU om deel te blijven uitmaken van de Unie. Bovendien beloofde hij dat als de Hongaren op Momentum stemmen, zij rechtstreeks van de EU geld zullen ontvangen.

– Het geld hoeft niet via de regering te gaan, maar kan rechtstreeks naar de mensen in Hongarije gaan, argumenteerde Verhofstadt in het bijzijn van journalisten en ander publiek ter plaatse.

Maar het publiek leek niet onder de indruk te zijn terwijl ze een opgenomen moslimgebedsoproep op een luidspreker afdraaiden en “Allahu akbar!” en “Refugees not welcome!” tegen de liberale EU-topman scandeerden.

Momentum is nooit in staat geweest om het Hongaarse parlement binnen te komen, en lijkt met de ongeveer drie procent in de opiniepeilingen ook niet genoeg mandaten te behalen om in het Europees Parlement te komen.

Guy Verhofstadt is een van de Europese politici die door George Soros’s organisatie Open Society als “vertrouwde bondgenoot” is vermeld.

Bron:

Liberal EU-ledare häcklad i Budapest
Facebook.com/Vadhajtasok

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8007 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

10 Comments on Liberale omvolker, Guy Verhofstadt, uitgejoeld in Boedapest: “Verrader van Europa!”

 1. Dagroosje // mei 24, 2019 om 14:24 //

  Momentum zit op het moment op ongveer 1-2% die ze als maximum zouden kunnen behalen,
  Deze de zich parti genoemde idioten hebben in Hongarije al heel veel vandalisme op hun geweten, zo wel verbaal als fysiek tegenover burgers, pers en overheidsinstellingen, waarvan de mening niet in hun straatje past. Hun maanier van produceren c.q resultaten bereiken is op grote lijnen intimideren, amtenaren in hun functie te bedreigen, vandalisme op straat en aanvallen op de loopeendde band met degene die niet met hun eens is. Zij speelden de hoofdrol om tijdens de kerstdemonstraties in Hongarije de kerstboom te verbranden die opgesteld waren voor de buurtkinderen. Ze gooiden rookbommen in de menigte, met de bedooeling (die ze achteraf gaven) om het sfeer op te frolijken, terwijl vele kerstvierders behandeld moesten worden door de eerste hulp vanwege ademhalingsproblemen.

  Wat een afgang dat Verhoofstad juist zo’n groepje van en paar ontregellde, gefrusteerde jongemannen met een overdosis hormonen uitkoos om naar Hongarije af te reizen om samen zjn campagne tee voeren.

  Wat een afgang eveneens voor Timmerrmans, die 2x afrees naar Budapest om zijn campagne te voeren met de socialistische partij, die door het volk wordt uigekotst en niet eens in staat zijn
  om de 10% van de stemmen te behalen.

  Het is niet meer dan een afgang voor deze brusselse parasieten om hun eigen ego op deze wijze proberenn op te vijzelen Zelf word ik er gewoon kotsmisselijk van.

  Like

 2. joepiedepoepie // mei 24, 2019 om 16:04 //

  “onderwerpen aan de “kernwaarden” van de EU “

  – U zult islamiet worden
  – U zult zich hiertegen niet verzetten
  – U zult enorme belastingen WILLEN betalen
  – U zult niets anders dan een slaaf WILLEN zijn
  – U zult uw kinderen ZONDER MEER laten verkrachten
  – U zult uw Europese afkomst WILLEN verloochenen
  – U zult uw kinderen ALLEEN met andere volken WILLEN laten (uit)huwelijken
  – Vanaf 9-jarige leeftijd

  Ammenooitniet

  Like

 3. jtprf // mei 24, 2019 om 17:23 //

  Gay Verhofkut, een grote ouwehoer, zou zomaar als schurk uit een suske en wiske verhaal kunnen komen.

  Like

 4. veni vidi foetsie // mei 24, 2019 om 19:00 //

  Wat jammer dat hij niet definitief is weg geklopt. Grafbekkie is een terrorist eerste klas en ziek tot op het bot. Kwestie van in de ogen kijken voor het antwoord.

  Like

 5. F1802 // mei 24, 2019 om 21:07 //

  Vuile arrogante smeerlap die zijn eigen zieke waanbeelden wil uitvoeren.

  Like

 6. antiislamnu // mei 24, 2019 om 22:08 //

  Jammer dat ze hem niet platgetrapt hebben

  Like

 7. Albert Groeneberg // mei 24, 2019 om 23:03 //

  Ik versta niet wat er geroepen wordt, maar de beelden van de video spreken duidelijke taal!

  Like

 8. tim pietersen // mei 25, 2019 om 16:55 //

  en die k-vdd zit in een fractie met verhofstadt………… (is nergens in debatten op ingegaan)

  Like

 9. tim pietersen // mei 25, 2019 om 16:55 //

  vvd

  Like

 10. Boze landgenoot // mei 25, 2019 om 16:59 //

  Hij zou het voor zijn volk moeten opnemen mor kiest de verkeerde kant de sukkelaar..

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s